Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redneck pornstar

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
54 éves vagyok, tele életkedvvel és tapasztalattal. 8 -azaz 8 db- államilag elismert iskolai végzettségem van, a legmagasabb OKJ-s felsőfokú, egyik sem diploma.....ja és nincs nyelvvizsgám. Annak idején mi az oroszt tanultuk, de....ugyan minek? Ezzel senki sem törődött, hogy ennek a…..
 Új kultúrharc van kibontakozóban Magyarországon. A konzervatív kurzus dacos elszántsággal törekszik a maga értékrendjének betonba öntésére. A miniszterelnök a pápához látogat, a köztársasági elnök sekélyes dolgozatot ír (irat) a kereszténység erényeiről, föl-…..
Geológusokat, oceanográfusokat, biológusokat és ökológusokat hívott össze a NASA csütörtökön tartandó sajtótájékoztatójára. Az űrügynökség fontos asztrobiológiai bejelentésre készül, ami meghatározó lesz a földönkívüli élet nyomait kereső kutatások…..
Tegnap, Kispest, sikertelen bankrablás. (thx oipeti)..
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
Redneck pornstar 2010.11.25 08:17:48
2010. május 8. kellemes kis napnak ígérkezett a reggae zene kedvelőinek: ezen az estén került sor a Jango Fever nevű szabadtéri zenei fesztiválra Fót határában, ahol olyan zenekarok szórakoztatták (volna) a nagyérdeműt, mint a Riddim Colony, a Vibekillaz Crew és Lions of Suburbia. Éjjel 11 óra…..
Subba Megasztár: Fail 2010.11.05 23:17:00
 Patai Anna, 11 ..
Redneck pornstar 2010.11.06 23:40:09
@Nikkecske:

'Vegyünk egy egyszerű példát. Newcastle-ben szembejön valaki és a következőt kérdezni:

“Dzsa ju áv á fág méjt?”

Vajon mit szeretne…

1. utcát keres?
2. épp most főzött egy jó csésze teát és meg akar kínálni?
3. cigarettát szeretne?"

- hunuk.com/angol-akcentusok-dialektusok-erted/
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Redneck pornstar 2010.10.26 19:04:01
Nagy volt hétvégén a burzsujsűrűség Moszkva egyik kiállítócsarnokában, hiszen újra Milliomos Kiállítást rendeztek. A 2005 óta évente megtartott esemény a minél látványosabb pénzszórás felkent ünnepe, ennek megfelelően igazán szórakoztató hülyékkel volt tele.…..
  Magyar kormánykörök lebegtették meg, hogy szavazójogot kaphatnak az állandó magyarországi lakhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok. Mivel jövőre a korábbiaknál jóval könnyebben és zökkenőmentesebben szerezhetnek magyar állampolgárságot a határon túli…..
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
Amikor valami szörnyűség történik, azonmód megkezdődnek a találgatások a katasztrófa okait illetően. Ez természetes emberi viselkedés. Az pedig a politikai intrikákon és hétköznapi sumákságokon szocializálódott magyar (kelet-európai?) polgár sajátja, hogy minél nagyobb a…..
Végképp leáldozóban a hagyományos mobiltelefonok csillaga, legalábbis ami a felhasználóknak gyártott tartalmat illeti, az Egyesült Államokban ugyanis idén augusztusban a történelem során először a használt alkalmazások számát és a böngészőforgalmat tekintve is túlsúlyba…..
Redneck pornstar 2010.10.05 13:37:31
zoli voltam Always On The Run 2010.09.29 10:09:00
Épp két új "szakmát" tanulok egyszerre, és egyiket sem iskolában. Tulajdonképpen, ha jobban belegondolok, gyakorlatilag az írás-olvasás óta szinte semmi olyat nem tanultam, kábé az általános iskolától a jogi egyetemig, amiért ma pénzt adnak nekem.Komolyan. Kurva szar…..
Nemcsak jobb fizetésre, a hazainál ezerszer menőbb oktatási eszközökre is számíthatnak az egyik brit egyetem hallgatói. A Leeds University ugyanis iPhone 3GS-ekkel szereli fel diákjait, hogy azok a mobilon keresztül érjék el az intézmény teljes oktatási anyagát. Az egyetem szerint…..
Egy olvasónk azért ment el a Megasztárba, hogy megnézze egyik haverjának a fellépését, de nem egészen úgy sült el a dolog, ahogy azt szerették volna, illetve a Tv2 meghirdette. Átveréses sztori változatlan formában alant, modern rabszolga motívumokkal.Egy kedves barátom bejutott a…..
Redneck pornstar 2010.09.27 12:49:56
@NorbNor77: "másnap élőben leadott adást" Max produkciót látsz szombaton élőbe, mellette a nagyrésze bevágott bullshit. Amúgy ha szombat is lett volna, sokan rohadnak ilyenkor is melóhelyen.
Redneck pornstar 2010.09.27 12:53:47
@Johnny336: Nevicceljen már fridi, a Megasztár oylan mint egy római rabszolgapiac :)
A T-Mobile elismerte, hogy cenzúrázza a forgalmazott szöveges üzeneteket a hálózatában. Az ügyben egy marketinggel foglalkozó EZ Text cég indított keresetet a New Yorki szövetségi bíróságon. Mint kiderült, mindenféle külön értesítés, jelzés nélkül törölhetnek a…..
Sárdobáló Kádár mosolya 2010.08.07 14:00:00
Biszku Béla egy aljas, hazaáruló gyilkos, akit rég meg kellett volna büntetni az 1956-ban és később elkövetett tetteiért. Ahogy Pozsgay Imre - Orbán Viktor barátja - párttársa, Péter Gábor is megérdemelte volna a kivizsgálást és a büntetést - erre egészen 1993-ig lett volna…..
Subba 65 éve történt 2010.08.06 13:35:52
Kösz Tefi!..