Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheSmn008

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napiRöhej Pár orvosi tény 2010.09.30 11:54:00
Kérdés: Úgy hallottam, hogy az aerobikus testedzés meghosszabíthatja az ember életét, igaz ez? Válasz: Az ember szíve nem dobog örökké. Ne pazarolja testedzésre a szívét! Idővel minden elhasználódik. Ha felgyorsítja a szívdobogását, attól nem fog tovább élni; ez olyan,…..
napiRöhej szőőőőke...:) 2010.09.20 09:16:57
A szőke nő üldögél a kávéházban. Odamegy hozzá a pincérnő, akinek névkártya van a mellére tűzve. A szöszi elolvassa és felkiált: - "Anna", jaj, de cuki! És mondd, a másikat hogy nevezed? ..
napiRöhej Gondolkozz Bélám!!! 2010.09.20 09:14:52
Két alkoholista talál egy üveg piát. Így szól az egyik: - Figyejjé' mán, Béla! Eldugom a hátam mögé. Ha eltalálod, melyik kezemben van, megisszuk. Ha nem, összetörjük az üveget és jó útra térünk. Rendben? - Ja. . . Bal! - Gondolkozz, Bélám! Gondolkozz! ..
napiRöhej rövid, de ütős 2010.09.17 10:09:00
- Mit csinál egy újpesti és egy fradista egy szektorban? - Lila-zöldre verik egymást. - Milyen az orosz visszhang? - Alkohol!!! Hol? Hol? Hol?  Bírónő a tárgyaláson kérdezi a felperest: - Miért akar elválni a feleségétől:- Azért, mert kurva! - feleli a…..
Korán sötétedik. Az ifjú házaspár szótlanul üldögél a szobában. Megszólal a férj: - Mire gondolsz? - Ugyanarra amire te - búgja az asszony. - Jaj, de jó, akkor nekem is hozz egy üveg sört a hűtőből! ..
Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek. A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya egy tortát, majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva. A tanító megemeli, és látja, hogy valami szivárog belőle. Viccesen megkóstol egy…..
- Doktor úr! Nem tudok menni. - Ej, ne mondja már! Akkor hogy jött ide? - Ja! Hát, jönni azt tudok. - Jean! Miért szorít ennyire ez a cipő? - Talán azért, mert bent maradt a nyelve, uram. - Jó, de ha kidugom a nyelvemet, akkor is szorít. - Ki az abszolult…..
Nagyothalló elítélt a bíróságon: - De bíró úr, nem gondolja, hogy mégis csak sok lesz az az öt év? - Mondom kötél! Habsburg Ottót megkérdezi a sportriporter: - Kinek szurkol a ma esti osztrák-magyar mérkőzésen? - Miért? Kivel játszunk? Milliomos férj a feleségének:…..
napiRöhej Egy sört kérek! 2010.08.24 21:14:19
Egy sört kérek! - Alkoholmentes jó lesz? - Játékpénz jó lesz? ..