Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsadaP

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félre cinizmus, félre szkepticizmus: ami Chilében történt (történik), az a kitartás, helytállás és szolidaritás szép példája.Mellesleg mintha kommunikálni is tudnának: hamarabb érték el őket és gyorsabban is megy a mentés az előzetesen ígértnél.Persze a politikusok ott…..
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
(Egy utólagos megjegyzés előzetesen: úgy látszik, nem én vagyok az egyetlen, aki nagyszerűnek tartja Iniesta gesztusát, ld. pl. itt.)A spanyol-holland döntőben Andrés Iniesta a gólja után atlétatrikót villantott.  A felirata: „Dani Jarque siempre con nosotros”, Dani…..
Itt egy cikk az Indexről, ami a most befejeződött vb-vel kapcsolatos egyik legrosszabb dologként az időjárást említi. Az egyik mondata: „A vb olyan helyen legyen, ahol nyár van, ne legyen eső meg 3 fok, süssön a nap és kész.”Lehet vitatkozni, én nem akarok. Ellenben…..