Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simoo

2 bejegyzést írt és 443 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cristiano Ronaldo a minap legszebb találatáról, rekordjairól és Messiről is beszélt egy interjú során. "A kedvenc gólom az, amit a Juventus ellen szereztem" - nyilatkozta CR az ITV-nek. A Real Madrid egykori, a Juve jelenlegi támadója így folytatta: "Messze a legjobb, amit karrierem során…..
A francia sajtó értesülései szerint Blaise Matuidi elutasította az AS Monaco ajánlatát, s azt tervezi, hogy a következő szezont is a Juventus kötelékében tölti. A Monaco tárgyalásokat kezdeményezett annak érdekében, hogy megszerezze Matuidit és a középpályás csapattársát, Daniele Ruganit, azonban…..
A Manchester United egykori védőklasszisa, Rio Ferdinand nem alkalmazott túlzott önmérsékletet, amikor Paulo Dybala meghiúsult átigazolásáról kérdezték. A United a pletykák szerint megegyezett az Öreg Hölggyel egy Romelu Lukaku és Paulo Dybala alapú cserében, azonban a Juventus csatára inkább a…..
A Tottenham mestere, Mauricio Pochettino várhatóan nem számíthat Toby Alderweireld játékára a Juventus ellen, miközben a sarkantyúsok védelmét majd a világ egyik legjobb támadója ostromolhatja. A Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata kedden kezdi meg a kiesési küzdelmeket, a…..
simoo 2018.02.12 09:26:40
@Knob: aztakurva
Massimiliano Allegri legutóbbi nyilatkozatában arról beszélt, hogyan fogadta a hírt, amikor a klubvezetés a keret fontos játékosainak a távozásáról tájékoztatta. Mindez nem újdonság a mester számára, hiszen az AC Milan esetében Thiago Silva és Zlatan Ibrahimović pótlását kellett megoldania, de a…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a közelmúltban hosszabbított a torinói klubbal, s most a Sky Sport Italia-nak adott hosszú interjú során mesélt a frissen lezárult szezonról, az elveszített Bajnokok Ligája-döntőről, valamint a következő szezon Juventusáról. "Mindenki azon tűnődött, hogy…..
Az olasz sajtó kétes hitelességű forrásai szerint a Juventus támadást indít az AS Roma belga válogatott játékosának, Radja Nainggolannak a megszerzéséért, s akár 40 millió eurót is hajlandó fizetni az Öreg Hölgyet többször is nyilvánosan kritizáló játékosért. A forrás pedig nem más, mint a…..
A Juventus legendája, Alessandro Del Piero úgy véli, hogy a történelmi párhuzam a zebramezeseknek kedvezhet a Bajnokok Ligája fináléjába, s úgy véli, a két esztendővel ezelőtti döntőhöz képest komoly különbséget jelent, ebben az évben a csapat már az első pillanattól fogva…..
simoo 2017.05.14 09:57:58
A Juventus egykori kiválósága, Claudio Gentile határozott véleményt formált egykori csapata Bajnokok Ligája-esélyeit illetően, s úgy véli, az első mérkőzés 2:0-ás győzelme után, az AS Monaco elleni visszavágó formalitás csupán. "A Juve győzni fog, mert egy kiváló csapat."…..
simoo 2017.05.09 16:34:02
Az FC Barcelona mestere, Luis Enrique úgy véli, hogy a 3:0-ra elveszített első mérkőzés visszavágóján csapatának legalább öt találatot kell szereznie a Juventus ellen, ha tovább akar lépni a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. "Tekintettel arra, hogy az ellenfélnek is lesznek helyzetei, s képes gólt…..
Elképzelhető, hogy a nyár folyamán a Chelsea és a Manchester United csapatai is érdekeltek lesznek abban, hogy leigazolják a Juventusból Claudio Marchisiót.  A Tuttosport értesülései szerint mindkét angol topklub figyelemmel kíséri a játékost, a londoni kékek vezetőedzője,…..
simoo 2017.03.24 13:53:34
Leonardo Bonucci az Udinese elleni döntetlent követően beszélt úgy a meccsről, mint a lapokban megjelent átigazolási pletykákról. A középhátvéd ma betalált, azonban az első gólt nem tudta megakadályozni, Duvan Zapata a védő legjobb igyekezetei ellenére is…..
simoo 2017.03.06 09:12:22
A Juventus csatártehetsége, Moise Kean holnap tölti be tizenhetedik életévét, így abba a korba lép, mikor aláírhatja első professzionális szerződését a torinói klubbal. A játékos ügynöke, Mino Raiola némileg rejtélyesen válaszolt az ügyfele jövőjét firtató újságírói kérdésekre. "Egyértelmű, hogy…..
simoo 2017.02.27 21:45:04
@En7ex: ámen
Az elmúlt hetek során nem csillapodnak a pletykák azzal kapcsolatosan, hogy változások következhetnek a Juventus kispadján, s a Calciomercato értesülései szerint immár eldőlt, hogy szezon lezárultát követően, a zebramezes csapat mestere, Massimiliano Allegri elhagyja a torinói…..
A Juventus védője, Leonardo Bonucci a tegnapi Lazio elleni bajnoki mérkőzést követően köszönetét fejezte ki a fővárosiak szurkolóinak, akik a rigmusukkal a védő fiát, Matteót éltették. A Bianconeri meglehetősen könnyed játékkal 2-0-ra nyerte a rangadót hazai környezetben, a vendégek szurkolótábora…..
simoo 2017.01.23 11:01:47
A Juventus támadója, Mario Mandžukić, aki szédületes munkabírásával és kompromisszumot nem ismerő játékával vívta ki a zebramezes szurkolók megbecsülését és szeretetét, egy hosszabb interjúban mesélt pályafutása kezdeteiről, a játékkal kapcsolatos felfogásáról, valamint a csalódást okozó…..
Mostanság egyre gyakrabban látnak napvilágot azzal kapcsolatos pletykák, hogy 2018-ban ki veheti majd át Gianlugi Buffon helyét, a már most legendás hálóőr az utóbbi hetekben ráadásul több hibát is vétett válogatott, illetve klubszinten is, ami még inkább felerősítette a pótlásával kapcsolatos…..
simoo 2016.10.18 17:26:56
Arrigo Sacchi legutóbbi nyilatkozatában elmesélte, az AC Milan vezetősége nem hallgatott rá, amikor azt tanácsolta nekik 2014-ben, szerződtessék Paulo Dybalát. A milánóiak korábbi edzője két évvel ezelőtt azt javasolta a Rossonerinek, megéri Paulo Dybala leigazolása, a lombard fővárosban tanácsa…..
simoo 2016.10.13 09:59:22
@Juvegaspy: miért ne ment volna, palermoból milánóba menni az teljesen jó karierdöntés lett volna
örüljünk, hogy nem így lett
Az olaz válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli úgy gondolja, idén a Napoli lehet a Juventus legfőbb kihívója a bajnoki címért folytatott küzdelemben. A Juventus Inter ellen elszenvedett vereségét követően a Napoli a bajnokság negyedik fordulója után az élen találta magát. "Az…..
Simone Zaza édesapja megerősítette, hogy a Juventus nem kívánja Olaszországon belül értékesíteni a fiatal csatár játékjogát, azonban a West Ham ajánlata komolyan megfontolandó, míg a Wolfsburg az ajánlatmódosítások miatt nem jelent valós opciót. „Szerintem fontos kiemelni, hogy a tárgyalások során…..
simoo 2016.08.21 17:54:03
Egyre több beszámoló köti össze a Napoli csapatát a Juventus kevés játéklehetőségnek örvendő játékosával, Simone Zazával, és úgy tűnik, hogy a déliek ajánlatot tettek a futballista megszerzése érdekében. Eddig a Napoli - Zaza szál mindössze spekulációnak tűnt, azonban a tegnap Beppe Marotta arra…..
simoo 2016.08.18 15:01:24
Csabi: Vennék egy jachtot, elsüllyeszteném és oda járnék búvárkodni...
Hát elég gáz, baszki! van hely 2016.03.17 09:31:59
Recepció: MÉG VAN HELY MASSZÁZSRA GYERTEK! Csabi: a parkolóban is van hely, de oda se megyek...
A Juventus szerdán az Olasz Kupában folytatja, s a Juventus Stadiumba látogató ellenfél az örök rivális Inter lesz, amely az olasz bajnokságban leszakadni látszik a bajnoki címvédőtől. "Fontolóra veszem majd a változtatás lehetőségét, s Marchisio esetében az eltiltás…..
simoo 2016.01.26 15:51:27
simoo 2016.01.26 16:40:07