Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezek137

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamiért kötelező ilyen videókkal előállni minden újabb csúcskészülék megjelenésekor - gyakorlati haszna kevés a dolognak, de legalább sokan a szívükhöz kaphatnak, mondván, "inkább adnák nekem!". Szóval itt a legfrissebb videó: Az Apple és a Samsung zászlóshajója…..
A héten már írtam, konkrétumok nélkül, hogy kipróbáltam egy olyan mobilt, ami valódi ellenfele lehet az iPhone-nak. Összeladásban persze az Android is képes megszorongatni az Apple mobilját, de csak több tucat készülék képes lenyomni az egyetlen iPhone-t, mert a Google nem tudott…..
ezek137 2010.10.22 10:23:40
@Naranek001: Annyit tennék hozzá, hogy a naptárban a kis szövegek nem a bejegyzés tényleges tartalmát jelenítik meg, hanem csak azt jelzik mennyi bejegyzés van (így nem is fontos, hogy olvasható legyen). Tehát minél több sor van annál több a bejegyzés.
Megígértük, hogy nem fogjuk bántani az Almásokat, ez post sem erről fog szólni. Az előbb olvastam az Index.hu-n megjelent Szexüzenetet cenzúráz az Apple c. cikket, ami komolyan kiverte nálam a biztosítékot. A cikk nem szól másról, mint arról, hogy az Apple olyan…..
Haha, jómagam nem szeretem az Apple-Android háborút, nem szeretem a fanboy-okat egyik oldalon sem - mindkét fél nagyon elvakult tud lenni - és szerintem élhetnénk akár békében is egymás mellett (oké, azért szívatom az iPhone-os haverjaimat, de tényleg csak poén szinten)... ez…..
A Google kerek perec kijelentett, hogy a jelenlegi Android operációs rendszerek nincsenek optimalizálva a tabletekre, kimondottan telefonokra készültek. Várhatóan a Gingerbread néven beharangozott következő OS nyújtja majd a maximális élményt az említett táblagépeken.Hugo Barra…..
ezek137 2010.09.11 12:56:01
Androidblog App mustra - iwiw 2010.07.22 08:57:00
A napokban jelent meg az iwiw alkalmazás Androidra és iPhone-ra, az utóbbi verzióról nem tudok nyilatkozni sajnos, úgyhogy az Androidos verzióról írnék - Peti teszteld már le iPhone-on légyszi :)Az alkalmazás nagyon hajaz a Facebook-os appra, csak rusnyább és kevésbé használható.…..
Androidblog Első poszt 2010.07.14 18:02:00
Üdv mindenkinek a blogon.Viszonylag kezdő androidos vagyok (alig 1 hónapja szereztem meg az első telefonomat), egy HTC Desire boldog tulajdonosa. Azzal a céllal nyitottam ezt a blogot, hogy megpróbáljak tájékoztatni minden érdeklődőt az aktuális Android hírekről, appokról és…..
ezek137 2010.07.15 15:24:58
@pacska: No akkor egy olvasód már tutira van... igaz egyelőre kitartok az iPhone mellett (tudom eretnek :) )