Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PC Lovag

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.07.25 20:45:00
Ilyen jellegűt sem kaptam még. Köszönöm szépen Soma (vagy Torf)  ..
PC Lovag 2010.07.26 12:45:09
A PC Guru egy 2008-as kiadásában nagyon röviden értékelték a játéknak a 4. felvonását is. Azt hiszem, ehhez nem nyúlok, a három már elég volt. A cikk első mondata meg marha jó. Köszönöm a képet Mr Tequilának..
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
FPS Mánia Hírek: Doom 2 2010.07.12 20:50:34
SziasztokA 3. Doom 2 bemutató videómat egy kicsit elkúrtam, de remélem nem volt annyira rossz. A 4. rész még a héten kész lesz, csak még csinálok egy-két kamerás jelenetet hozzá. Tudom, hogy sokan biztos kopizónak tartanka, mert "nem mutatom az arcom" én azoknak azt üzenem,…..
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..