Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attata

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2009-re nyúlik vissza a történet, amikor az Audi és a BMW félig viccesen, félig egészséges konkurenciaharcot folytatva elkezdte szapulni egymást különböző reklámokban vagy billboard hirdetéseken.A blogon is láthattatok ezekből pár fejezetet, elég csak a BMW Jump for Joy…..
addict McDonald’s vs Burger King 2011.12.04 09:00:00
Egy friss hazai kutatás szerint a gyorséttermek ismertségét tekintve a fiatalok 70%-ának a McDonald's jut először az eszébe, nem pedig a Burger King. Ez az arány külföldön valószínűleg alacsonyabb, ám így is jól látszik, hogy a Meki magabiztosan tartja pozícióját a világban.…..
addict Mit rejtenek a márkanevek? 2011.11.24 09:30:00
Egy átlagembert naponta több ezer reklámüzenet ér, melyek mindegyikében ott van a cég neve, szlogenje és emblematikus logója. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek a nyelvi és vizuális kifejezőeszközök a márkaismertség szempontjából. De vajon azt is tudjuk, hogy honnan…..
addict Minden horgász impotens! 2010.11.05 08:15:00
Na ki lehetett az, aki ezzel a kedves gondolattal megajándékozta az emberiséget? Hát persze, hogy a lassan már szélsőségesen embergyűlölő szervezetként számon tartott, állatvédő PETA, ami újabb és újabb finoman szólva provokatív, kicsit keményebben fogalmazva kifejezetten…..
attata 2010.11.05 20:53:33
A Virginia Department of Agriculture adataira hivatkozva a www.petakillsanimals.com/ azt állítja, hogy a PETA-nak átadott háziállatok 97%-át leölték, ahelyett, hogy gazdát kerestek volna nekik.

A weboldal állításai elég kemények azonban, kissé megzavarhatja a jóérzésű olvasót, hogy a háttérben a Center for Consumer Freedom szervezet áll (en.wikipedia.org/wiki/Center_for_Consumer_Freedom), aki többek között a cigaretta gyártók érdekében végez lobbytevékenységet.

Na
Úgy látszik, az angliai T-Mobile továbbra sem száll le a flashmobokról, és még mindig látnak benne fantáziát. Amíg az eredmények visszaigazolják ezt, talán igazuk is van. A Liverpool station-ön megszervezett össznépi tánc, majd a nálunk is bemutatott, Pinket is felvonulható…..
addict A nők mind disznók! 2010.10.19 11:00:00
Ennél botrányszagúbb címet nem is adhatott volna a kampányának a Jack&Jones ruhamárka, amellyel a legújabb, szintén elég provokatív, Girl Toy fantázianevű férfi kollekciójukat szerették volna bevezetni. A kampány logikája szerint a cég ruháiba öltözött férfiakra teljesen…..
A Keatívon olvastam, hogy a Karaván kávémárka idén ünnepli 35. születésnapját, aminek alkalmából 5 év csendkirály után most új kampánnyal jelentkezik a Douwe Egberts. Nem egyszerű dolog ezeket a nagy múlttal rendelkező, de valójában eléggé üres szoci márkákat tartalommal…..
Na persze nem annyira röhejes, mint az itthon futott "Szólj apádra, vigyázzon a világra!" kampány, ami már majdnem annyira rossz volt, hogy szívesen nézze az ember. A vancouveri DDB szpotja finoman teszi nevetségessé a pazarlás minden formáját, és a BC Hydro Powersmart…..
A nálunk is ismert, bár boltot még egy jó ideig biztosan nem nyitó, GAP ruházati áruházlánc néhány hónappal ezelőtt nagy elhatározásra szánta el magát. A 20 éve változatlan és közkedvelt logójukat szerették volna megújítani, egy kicsit modernizálni, amire annak rendje s…..