Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balbágy

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő, hogy Geszti Péter, aki már bő harminc évet eltöltött a popbizniszben, látszólag nem érti a közönség nem tetszéshez való jogát, sőt ingerülten kéri ki magának, hogy merészeli a közönség nem fejvesztve imádni legújabb produktumát, melyet a kivándorlásról…..
Balbágy 2014.06.30 16:51:18
@Istóczy úr: "A zsidónak Kohn Béla a testvére, magafajta - hiszen ő is zsidó. Magafajta neki Rákosi-Rosenfeld is, az ávósok is, Geszti is, bármi is legyen a rovásán.

Mi magyarok viszont kivetjük magunk közül a gazembereket, hiszen a magyarságfogalmunkba a gazemberség nem fér bele. Mi kivetettük magunk közül gyurcsányit, kivetjük magunk közül a mindenféle egyéb bűnözőket is. Nekünk ők nem fajtársaink, nem eszmetársaink, nem vállalunk velük közösséget, nem mosdatjuk őket, nem ekézzük az őket ekézőket, nem kiáltunk antimagyarizmust, ha letartóztatják őket. Sőt. "

Mi, szíriusziak meg kivetjük magunk közül az ostoba, önelégült szarevőket. Mint például téged, nagyon magyarozó baromarcú. Addig magadfajtázol, míg valaki hátba vereget - sajna ez ilyen sportág, te szent ember, te
IDEA Intézet Döntött a töredék 2014.04.13 19:11:08
Antal Attila A kormánypártok által kialakított új választási rendszer lényegében 764 702 töredékszavazatot „gyártott le” a Fidesz-KDNP-nek, s ezzel plusz 6 mandátumhoz jutottak. Ez volt tehát a kétharmad záloga, méghozzá azon az áron, hogy a választási rendszerünk…..
Alacsony vagy magas részvételi arány a kedvező? Nekünk vagy az országnak? Okosabbak vagyunk-e, ha sokan vagyunk? Áltudományos okoskodás, melyben a szerző igyekszik senkit sem megsérteni! A vasárnapi eredményhirdetést követően megindult a bűnbakkeresés, a vádaskodás és a…..
A vasárnapi rántott hús emlékének ízével a számban, olvasom, hogy Orbán nem vitázik, mert Simon Gábor. Belátom, a hír nem kicsit tendenciózus címe ellenére, a Fidesz vasárnapi ebéd idejére időzített közleménye a nevetségesség és szánalmasság felső határát egyidejűleg…..
Balbágy 2014.03.17 13:40:48
maxval a gondolkodó birca · maxval.co.nr 2014.03.17. 08:38:53
"Ez téves értelmezés. Azért nem áll ki, mert ezzel is csökkenti ellenfele esélyeit. Különben kiállna."

Értem.
Tehát, ha nem áll ki, csökkenti az ellnfél esélyeit.
Ha kiállna, növelné azt.
Magyarán inkább nem áll ki.
Azaz fosik.
Köszönjük, hogy levezetted te is - a magad módján.
Balbágy 2014.03.17 13:47:38
@kigyurt álat: kigyurt álat 2014.03.17. 09:39:47
"A baloldalon ugyanazok a majmok ugrabugrálnak, mint 4 éve, akkor is vitaképtelenek voltak, és most is. :)"

Még szerence, hogy a jobboldalon földrengésszerű változások voltak a személyi állományban.
Akkora a fluktuáció náluk, hogy az már szinte követhetetlen.
Ez utóbbi mondat akár még igaz is lehet, ha nem vezetőikre vetítem, hanem "világlátásukra". (Ami nincs is persze)
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
Bevallom, már nagyon hiányzott az életemből a legújabb, kihagyhatatlan Bayer-tabletta. A dolgok éppen jelenlegi állásáról.  A cáfolhatatlan, de mégis mindig tisztára mosni kívánt, megerősítést igénylő pártigazságról. A legfrissebb, még forró, meleg, csillogóan fényes…..
Balbágy 2013.11.29 12:53:14
"@Mannstein: 2013.11.29. 11:25:48
Bayernek tökéletesen igaza van,tényleg nagyon szar lehet ezeknek a seggfejeknek.Ez jól látszik dühödt, minden emberi mértéket meghaladó,etikai normát lábbal tipró reagálásaikból,aljas és nemtelen kormány-FIDESZ-Orbán gyalázásaikból.Én azért nagyon tudom élvezni a liberál-bolsevista tévében hétfőn este látható négy seggfej hazaárulót (Avar,Bolgár,Németh,Mészáros),ahogy kínjukban már képtelenek egy értelmes mondatot kinyögni magukból. Ugyanígy élvezettel olvasom a Népszabadságban,ahogy folyamatosan sírnak-rínak az ellenzéki összefogás hiánya miatt - hihetetlen,hogy nem veszik észre,ezek a levitézlett figurák (Mesterházy,Bajnai,Gyurcsány,és a többi,szóra sem érdemes,de most a választások közeledtével hirtelen a leendő koncra (parlamenti képviselői hely) vetődő alak)
egymást már régen sokkal jobban utálják,mint a jobboldalt. Nem hiszem,hogy van olyan normális baloldali választó,aki el tudja képzelni,hogy ezek EGYÜTT(!!!)kormányozni tudnák az országunkat. "

Srácok, igazán elhagyhatnátok már ezt a haqzaárulózást, mert nem ti fogjátok eldönteni, ki magyar és ki nem, vili?
Baszki, levitézlett figuraként aposztrofálsz olyanokat (Mesterh, Bajnai, Gyurcsány), akik sehol nem voltak még a nagypolitikában, amikor a tévedhetetlen kedvencetek már réges régen mérgezte maga körül a levegőt, mostanra kábé 25 éve amúgy (tudod, aki munkaalapú társadalomról papol éppen - mikor miről papol ugye -, miközben az egyetlen dolog, amit fiatal felnőtt kora óta munka/tevékenység/hozzáadott érték( :) ) címszóval letett az asztalra, hogy kiordított Mari néninek egy huszárosat (titkárnőnek) kávéért, stb. Majd pont ezek a fiataldemokratapolgárihazafiasnépfrontoskiszes őskövületek fognak minket megvédeni - mitől is egyébként? Hányingerem van ezektől a kis buziktól, akik a tornasor legvégén álldigáltak,ameddig a valós személyiség és adottság és szorgalom számított elsősorban - tehát gyerekkorban.
Most meg ilyen Rogánok akarnak megvédeni - saját magamtól talán, köszi, nem kell a pajzs, gyerekek. Arra viszont kiváncsi lennék, ez a bayer hol lenne, ha ténylegesen kitörne vsalamilyen - külső vagy belső - gebasz kis hazánkban. Vajon az első sorba parádézna ez a spánielarcú buzerátor, mint a békemeneten? Deszantos Széles és mélyfelderítő Zsolt? Istenem, add, hogy így legyen (igen, egy baloldali is elrebeg néha egy imát a felsőbb rendező elv irányába)
A mai nappal megkezdődött az igazi kampány - kormánypártunk harcba hív minket, szervezkedésre és csatlakozásra buzdít, megvédeni alkotmányunkat, "mely a magyar és európai keresztény kultúra talapzatán áll", és azt is, hogy "világnemzet lettünk a nemzet határokon…..
Balbágy 2013.10.24 15:03:07
@Szúnyog: 2013.10.24. 12:02:56
"A bajai videóról már nem is lesz itt bejegyzés??? Pedig úgy érdekelnének a fejlemények.
Ennek a bejegyzésnek van valami mondanivalója is"?

Persze, hogy van mondanivaló: ne figyelj a szúnyogra, mert járványhordozó, betegségterjesztő, parasztvakító vírusgazda. Azé'.
Vagy ha figyelsz, csapd le tán
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
Miközben Hoffmann Rózsa boci szemekkel magyarázza, hogy de hát értsük meg, hogy a költségvetésbe nem férnek bele az „extrém” bérek, ezért 4500 pedagógus jár rosszabbul fizetésileg , aközben Viktor úgy döntött , hogy szükséges még egy stadion építése. Mert jaj Úr Isten…..
Balbágy 2013.08.29 15:37:40
@Lencsés István: Az ön esetében nem tudnám eldönteni, hogy bottal sem piszkálnám meg, vagy épp ellenkezőleg, bottal piszkálnám meg,de azt pár napon át.
Balbágy 2013.08.29 15:54:25
@CSENDES: A józan ész az, amit kóstolgat. Ezért ilyen abszurd és ugyanakkor vérlázító is. Jó, néha megmosolyogtató, de csak akkor, ha előtte Teréz anya életrajzi dokumentumfilmet néz az ember
Tisztelt Köztársasági Elnök Úr! Kedves János! Régi ismeretségünkre, bő húsz éve létező személyes jó kapcsolatunkra alapozva engedd meg, hogy elhagyva a formaságokat levelem elejéről, azonnal a tárgyra térjek. Nyomatékosan arra kérlek, utasítsd vissza a Nemzeti Média- és…..
Balbágy 2013.08.16 16:04:57
@barli:
barli 2013.08.16. 15:38:02
@Balbágy:
"hogy átcsúsznál Dél-Koreába eyg kis demokráciavizitre"

hát, hogy mit ner mondjak, gratulálok a képzettségedhez :)

Köszönöm, habár ez itt nem az iskola, hogy vizsgáztassál, de azért - ha már nem veszed észre:

Észak - és Dél - Korea relációban, mint demokrácia - nem demokrácia.
Veszed az adást, vagy csak kötekedni jöttél, mint a többi agyhalott?
Balbágy 2013.08.16 16:13:22
@Kim Jong Un:

Kim Jong Un 2013.08.16. 16:02:35
@Balbágy: a miertre a valasz egyszerubb mint hinned. Szeretem a hazamat. Mindenki aki bantja vagy a libsik eseteben el akarja pusztitani, ellensegkent tekintek, es pusztitom oket ahol erem. Ha eppen raerek, akkor itt. Ha eppen mashol tudok keresztbe tenni a ballibsiknek, akkor ott. Ennyi a valasz. Eleg nagy hajtoero.

Figyu, tényleg végezetül, mert sajna nincs már több időm jelenleg, hogy folytassam ezt a fenemód épületes vitát:
szóval te attól érzed magad magyarnak/hazafinak/stb., hogy valakiket gyűlölsz? Ez kell hozzá? Függetlenül az igazságtartalmától, amiket fentebb vázoltál, ez kell szükségeltetik?
Mert ha ez szükséges a leklinyugalmadhoz, hogy teljes életet élhess, hát ki vagyok én (kis libsi), hogy akadályozzalak benne? Egészségedre.
U.i.: azért faterommal tényleg ne találkozz amikor befutsz Cammaro - val.
Na üdv, honfitárs
Balbágy 2013.08.16 16:22:15
Vannak olyan megoldhatatlan problémák, hogy miközben keresed a megoldást, a helyzet tovább romlik – a drog éppen ilyen probléma, adta meg az alaphangot Soros György a CEU-n rendezett drogpolitikai vitasorozat nyitóbeszédében. Ugyan a megoldást ő sem tudta megnevezni, meggyőződése azonban, hogy a…..
Balbágy 2012.11.23 15:29:24
@kovi1970: Neked meg azt kéne megértened, hogy ha valamilyen törvény rossz,nem én vagyok az egyedüli hibás, ha nem tudom/akarom betartani (pl.: pitbull-törvény).
Továbbá semmit nem kérek és várok el a társadalomtól, inkább engem sarcolgatnak minden fronton. Amikor munkanélküli lettem sem kértem segélyt, nyilván több okból, de tény, hogy nem kértem. Katona viszont voltam, sorköteles, nyugdíjjárulékot úgy fizetek, hogy mindenki tudja, nem lesz nyugdíjam ebből soha, stb.
Menjen a társadalom a kurva anyjába, csak addig kellek, amíg elvehet tőlem vagy belepofázhat a mindennapjaimba.
Balbágy 2012.11.23 15:37:00
@kovi1970: kovi1970 2012.11.23. 13:47:19
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "drogok nelkul nincs kultura:-)
nincs muveszet, nincs vallas."

Nettó hülyeség. Pl. a mohamedánok vallása tiltja a piát és a drogozást is mégis milyen jól elvannak a vallásukkal...

Bocs, hogy ismét megszólítalak, de nem arról voltak legendásak a török kamionosok, hogy: 1. őrült módon vezettek, 2. a kamion alá feküdtek, ha alkoholizálni támadt kedvük, mert úgy tartották, hogy ha elbújsz a flaskával a napfényről, akkor Allah bácsi nem látja?
Orbán Viktor nem kis pechjére éppen most dől el, hogy milyen lesz az Európai Unió költségvetése. Amit egyébként valószínűleg szerinte úgy összegészében ki nem szar le, viszont az is ebben a terjedelmes dokumentumban szerepel majd, hogy az egyes országok mennyit kapnak…..
Balbágy 2012.11.22 15:49:01
@Anti Anyag: @szamarhegy: Mert jár és mert megígérték.

Te veszel egy mosógépet és probléma esetén mész a szervizhez, simán tudomásul veszed, hogy elhajtanak?

A bankadót meg megfelezik, később kivezetik. Aha.
Kivezetni max Cövér házelnök úr fog ellenzékieket a T.Házból, persze azt sem saját kezűleg, hanem kivezettetni őrséggel, mert csak a verbálboxhoz értenek, máshoz nem. Munkaalapú társadalom? Mondják ezt olyanok, akiknek a Parlament az eddigi összes munkahelyük az életükben (50 évesen...), féláras, szarvasgombás büfével, titkárokka, személyi asszisztensekkel, szopóálarcosokkal körülvéve. Aha.
“A neve Big Baba Bird,” mutatja be a vállamra telepedő nagy fehér kakadut Muraco, az üzlet tulajdonosa. Nem számítottunk rá, hogy az egyik leghíresebb seattle-i gyógyászati marihuánát áruló bolt, a Zöld Buddha fő dísze egy madár lesz, akinek ráadásul még sztorija is van.…..
Vendégszerzőnk, Sortilegus írása. Pol Pot mindenkit ellenségnek tekintett, aki kicsit is képzett volt, aki a legalapvetőbb ismereteknél többet tudott. Rémuralma alatt Kambodzsában felszámolták az iskolákat, a tanárok, az orvosok és más értelmiségiek, szakemberek nagy többségét…..
Balbágy 2012.10.16 16:29:41
@Schindler Pistája: A balliberális hulladékok egytől-egyik a ruhatár-büfészakon végzett, semmihez sem értő naplopók táborát erősítik. Belőlük lesznek a jogvédők, romológusok, antiszemitizmus- illetve anticiganizmus kutatók, és a többi képtelennél-képtelenebb elnevezésű álszakma segghülye képviselői. Ezeket valahogy nem tudom sajnálni.

És a pankrátorok is belőlünk lesznek, te kis tetűláda, kriptomagyar köcsögduda.
Kedves Népem!  Ezúttal elektronikus formában terjedek, mint spam, mert azt hallottam papír alapon összegyűrtök, kidobáltok, és én leszek a szemét, ti szemetek. Így most két kamuviagra és három mi lenne a nerneved, ha Cukkerbergen múlna reklám között próbállak megszólítani…..
Balbágy 2012.09.19 16:22:29
@Rufus78: Churchill mondta, hogy "A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval.". Hát nehogy már a sok hülye csak úgy mindenbe belepofázzon, és ezzel esetleg lerombolja azt, amit Matolcsy megálmodott, ugye?!

Oké, de nem pont ezzel a szavazói tömeggel nyerte túl magát legutóbb a Fidesz?
Hogy van az, hogyha ugyanazok az emberek rám szavaznak, akkor azt pure demokráciának tekintem, ha másra szavaznának, akkor meg - idézek - tájékozatlan vadbarmokról beszélünk?
Uccsó kérdés: hogy nem szakad le a pofája Lázár Jánosnak?
A demokrácia ugye arról szól, hogy semmilyen indokolatlan akadályt nem állítunk a szabad és egyenlő választójog gyakorlása elé. Nincs értelmiségi cenzus, mert politikai kérdésekben a műveltebbek nem feltétlenül bölcsebbek, hiába dübörögnek a déerek (lásd szabadon…..
Paranoid Android Oligarhózis 2012.07.11 17:11:00
(Pszichiátriai kórkép, amelyben a beteg más betegek oligarcháját mérhetetlenül gyűlöli, míg saját „bőkezű támogatóját” demokratikus elkötelezettségű „üzletembernek” látja. Liberális lelkületű egyéneknél melléktünetként megjelenik a lánccal történő…..
Balbágy 2012.07.12 14:47:11
"@Alamio: Alamio 2012.07.12. 12:26:45
@Legelő Őse: A Kaya Ibrahim-Josis Tot ügyben meg vádat sem tudtak emelni, még addig sem jutott el az ügy.

Akkor gondolom szerinted az is tiszta. Sőt, a mostaniakat még meg sem vádolta senki tudtommal..."

Akkoriban is Poltpéternek hívták a legfőbb ügyészt?
Ugye igen?
A rendőrség szerint lett volna ok vádat emelni, de az ügy ura kis hazánkban az ügyész.
Ennyi.
Balbágy 2012.07.12 15:14:04
@Alamio: Azért nem ítélték el őket, mert az ügyeik elévültek.
Nézz utána.
Így könnyű, mondhatná az egyszeri adócsaló.
Hogy működök?
Mindenért kit okolok?
A Kaya Ibrahimos felvetésedre a saját felvetésemmel reagáltam.
Nem kell állandóan a sorok között olvasni, ettől nem lesz feltétlenül senki dörzsöltebb.
U.i.: mindenért a Gyurcs..., akarom mondani mondenért a Polt a hibás! Erre gondoltál?
Bloáf a Jókai tér sarkán még rágyújtott egy búcsúcigire. Épp elköszöntünk volna, amikor egy hatalmas palesztin sálkendőt viselő, kb. 16 éves leányka ugrott oda hozzánk, és megkérdezte: bocs, az Opera erre van vagy arra? Biztosan elsőtüntető. Jó is az...
Balbágy 2012.01.04 14:29:53
@Frizuravarjú: Szerintem ne ugass, mert a szádracsap egy szakállas bácsi. Patkány.
Balbágy 2012.01.04 15:02:22
@Frizuravarjú: Én kérdezlek téged. Nagy - e a pofád, műmagyarkám?
Balbágy 2012.01.04 15:15:48
@Frizuravarjú: Jó, csak kergess már meg végre, mert ez így elég gyermeteg, nem gondolod, mein Freund?
Matolcsy Gyuri hétvégén álcázott kommandósakció révén rajtaütött Bécsen, a Mariahilferstrassén saját kezűleg bomlasztotta a Magyarország elleni pénzügyi támadást. Nem tudjuk, hogy sor került-e válaszcsapásra a Raiffeisen és az Erste központja ellen, de az…..
Balbágy 2011.11.28 15:32:00
@Bathory: Proli a curva anyád, te senkiházi geci. Egy éve véded itt a védhetetlent, történhet bármi, csak ki ne kelljen mondani, hogy basszus, ebben az egy esetben tévedtem. Végül is emberből vagyok. Nem, te földesúrból vagy.
Balbágy 2011.11.28 15:38:43
@Bathory: ja, elevenembe.
Neked is van olyanod?
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
Bár nem szokásom itt két nap egymás után bejegyzést tenni, a tegnapi Charta-Schiffer levelezés megér egy reakciót. Többen feltették a kérdést, miért írt a Charta nyílt levelet az LMP frakcióvezetőjének, hogy vonja vissza a Gyurcsány elleni sukorói feljelentést, amikor…..