Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joe jimbo

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így kommunikál a polgári jobboldal...
joe jimbo 2018.06.11 19:01:38
2004-ben lovast kivégezte volna a baloldal
mno.hu/migr_1834/kiirtanak-a-konzervativ-oldalt-605993

" „Orbán Viktort élve megnyúzni, Lovas Istvánt kibelezni, kiherélni, Kövér Lászlót lámpavasra kötni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, Bencsik Andrást késhegyre szúrni, az összes Magyar Nemzet-est fejbe rúgni.” "

ha lovas ezt kapta, miért beszéljen szépen a baloldallal?
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..
Hiánypótló négyrészes dokumentumsorozatot forgatott a Spektrum és a ACG reklámügynökség a rendszerváltás óta Magyarországon élő kínai bevándorlókról, és a már itt született, kívül sárga, belül fehér, azaz „banángenerációs" gyermekeikről. A Kicsi ország, kicsi…..
A Guinness Rekordok Könyvébe két amerikai tévéműsor is bekerült: az HBO sorozata azzal, hogy ötödik évadának bemutatójára egyszerre 173 országban került sor. Ez két országgal több, mint amit az előző rekordot felállító CSI abszolvált. A Trónok harcának ez a második…..
joe jimbo 2015.09.06 12:04:01
@öcsi333: ne aggódj, az ATV-n megtalálod :-)
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
Tíz éve már, hogy nagymamám elmesélte, tollba mondta nekem élete egyik legfontosabb és legsúlyosabb történetét, a szovjetek általi elhurcolását és többéves fogságát, huszonéves nőként egy ukrajnai munkatáborban. Hosszú idő telt el a történet feljegyzése óta.…..
joe jimbo 2015.02.25 20:48:28
@Pióker 2014: 10e polgári????

az orosz statisztikák alapján...

a húsvéti nyúlban is hiszel, ugye?
Volt kint egy poszt egy kamerás cuccal, most itt a HD a Facebookról. Bemutató: április 12. A kulcsmondat a trailer végefelé, a kommentekben NE spoilerezzünk a könyvre vonatkozóan pls. // Post by Game of Thrones. ..
joe jimbo 2015.02.01 09:06:47
@edg: hi!

ha a 4 könyvet szétszedték két részere, akkor lehet hogy az 5.ket is szétszedik?

így az öreg nyerne egy évet...
Meg lehet nyugodni, a válasz egyértelműen nem, Schiffer András nem náci. Ahhoz ugyanis, hogy valakit nácinak lehessen tekinteni, ahhoz folyamatosan, konzekvensen kéne képviselnie a nácizmus (rendes nevén: nemzeti szocializmus) eszméjét. Előtte azért tisztázzuk is, mi is az a…..
A hódmezővásárhelyi választási bizottság átadta a nyertes képviselőjelöltnek az igazolást az eredményről.Ez így elég egyszerűnek hangzik, bemegyek, jónapot, átveszem, köszönöm, kijövök.Nade nem rólam van szó, hanem a bájgúnár Lázár Jánosról! Ő aztán megadta a…..
A Frankfurter Allgemeine Zeitung április 29-én „Dany fantáziái és álmai: Cohn-Bendit pedofil kijelentései” címmel közölt egy összeállítást. Ebből kiderül – ha az ember bírja a gyomorforgató olvasmányokat –, hogy az idén hatvannyolc éves német zöldpárti politikus – a…..
joe jimbo 2013.05.03 18:32:17
@jozicsenko: "a baloldaliak, zsidók általános összemosása a pedofilokkal meg alaptalan és fölöslegesen bunkó dolog. "

erre írtam a választ: lehet hogy most nincs szdsz (de pl a négyes metrójuk cehhét még mindig fizetjük, ahogyan pl az m5-ös egy szerződése miatt 2030ig évi huszonmilliárdot fizetünk ki majd miattuk)
tehát nincs itt az szdsz "Szervezetileg": csak a mocska, a hagyatéka és mindazok a jóemberek, akik alkották, mert még senkit sem csuktak le közülük, egy sem költözött el innnen, mind a mai napig mérgezik a levegőt

tehát: pedofilt, zsidót, drogost, szdsz-st, liberálist összességében összemosni csak annyira bunkó, mint a másik oldalon mindenkit nácinak hívni, aki pl az szdsz-t lecsukatná a fenébe, a viselt dolgaiért (akár pedofil, akár drogos, akár stb...)
Az epizódot felvezető képsorokból úgy tűnik, sűrű napunk lesz, lesz itt minden Jamie levágott kezétől az Operation: Fuck Westeros-t beindító Dany-n át a hőbörgő Karstrarkig. Aki lemaradt volna az eddigiekről, itt pótolhatja. Valahol vidéken Thoros imádkozik egy kicsit a…..
joe jimbo 2013.04.30 21:13:06
@sixx: már a kommentek között elrejtett véleményedért érdemes idejönni... :-))

@pizzaboy: jajjjj, egy kicsit eltévedtél, de nem baj - a lényeg, hogy a könyv sokkal-sokkal többrétű, bővebb: azt hinni, hogy ez itt a rétestészta? hjaj, de mekkora tévedés: a könyv bizonyos részeinél, na, ott van nyújtás - de hagyom, mert tényleg olvasni kéne, a poénokat meg ugye nem szabad lelőni

@hot-spot: ????????? máris?????? tudsz valamit! (szerintem még min 7 rész van belőle: vagy mágus vagy, vagy a családodé a HBO...)

@fran7: hát, másképp emlékszem: van mágia, de a hangsúly az intrikán és a fegyveres harcokon van: a falat pl mágiával emelték, ugye - hogy most jönne vissza? nem tudom (persze lehet hogy a történet végével az író kezdett kifogyni az ötletekből és ezért nyúlt bátrabban a mágiához?)
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Hiba volt az országot bóvli kategóriába sorolni, teljesen egyértelmű, hogy sohasem voltunk azok. Az utóbbi egy hét nagy ralit hozott a magyar eszközök számára. Erősödött a forint, zuhantak az államkötvény hozamok. A magyar államkötvények hozamai forintban 7-7,5% körül,…..
joe jimbo 2012.07.21 00:20:51
@is: talán számolj egyet...

hintáztatják a forintot, elszáll pl 315 Ft-ra az euró (hasra ütök?)

hogy megnyugodjanak a kedélyek, a kamatot megemelik, vagy veszekszünk egy sort: jön a külföldi befektető, hoz pl 1.000 eurót és leköti a pénzét, 7%-on: 315.000 Ft lekötve

egy év múlva meg eladja, pl 280 ft-on az egészet valakinek, akinek tényleg a biztos 7% kell, nem az árfolyamon nyert pénz

nézzük csak: 315.000 Ft*1,07%/280=1.203 Eurót visz haza

vagyis 20% haszna van rajta, egy év alatt

csak azt kellett hazudni érte, hogy magyarország összeomlik: a hülyének is megéri, nem?
  A rejtélyes városmajori oszlophoz hasonlóra akadtam a Lánchíd pesti hídfőjének az MTA felé eső járdáján. Lényegében egy kb. derékmagasságú vasoszlop, rajta 1933-as évszámmal. Ez vajon mi lehet?   - tette fel a kérdést Benő, de sajnos nem tudom a választ. Ám mivel…..
Vastagbőr Piknik és konfetti 2012.07.18 13:01:00
Sajnos már rég volt egy igazi jó kis performansz, olyan sírvaröhögős önégető politikai akció, ami mindenhonnan nézve vérciki az előadóra, aki márpedig teljesen komolyan veszi magát, és fapofával képes végigcsinálni a legóvodásabb szintű baromságot is. Tegnap a szocik…..
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
joe jimbo 2012.07.16 18:27:36
@puffatag: 4 kopasz kigyúrt FEHÉRMAGYAR tele benzines kannával éjszaka járőrözött a cigánysoron...

megahogy azt móricka elképzeli...

a gyilkosokat miért kell védeni a cigányoknál?

mohácsiviktória / kolmpár orbán miért nem tud kiállni tőletek és azt mondani: semmi közünk hozzá?
Első szín   2011 decembere. Európai értékrend címmel Bukarestben rendez fórumot az Európai Szocialista Párt. A házigazda Paul Lendvai, a meghívott vendégek Mesterházy Attila, Victor Ponta magyar és román baloldali pártvezérek, valamint Hannes Swoboda, a szocialisták…..
kerdem Milla vs. Nemzet - 0:1 2012.06.05 13:00:00
Tudom-tudom tegnap már mindenki elmondta a véleményét, felháborodott, tiltakozott, kommentelt stb. (persze mindezt jogosan), ennek ellenére valahogy ez mégis kikívánkozik.  A június 4-ét megelőző napokban a létező összes csatornából áradt, hogy már csak x-et kell aludni és itt…..
Tegnap a Parlamentben egy jobbikos képviselő beszélt arról, hogy vannak a magyarok és vannak a "magyar állampolgárságú cigányok", akik Kanadában rontják Magyarország jó hírnevét. Ezt már megszoktuk, de a külügyminiszter helyett válaszoló Hende Csaba államtitkártól…..