Regisztráció Blogot indítok
Adatok
truczat

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikksorozatban igyekszünk bemutatni a mindenkori konyhai munka alapjait, technikáit, technológiát, eszközeit, amivel változatosabbá és könnyebbé tehetitek magatok számára a főzést, vagy elsajátíthattok olyanokat, amelyeket eddig még nem alkalmaztatok A legalapvetőbb eszköz, amire szükségünk…..
Egyértelműen nem. A Costes Downtown egy igényesen kialakított, letisztult formavilágú, mondhatni trendi étterem a Vigyázó Ferenc utcában. Sajnos azonban egy súlyos örökséget kell cipelnie a hátán. A nagytestvérnek csillaga van. Ráadásul történelmi, mert az első magyar…..
Nem tudja, mikor kell nyugdíjba menni és helyette korához méltatlanul viselkedik? Új videója, ami a Bitch I'm Madonna címet viseli röhejes vagy követendő? Ezek a kérdések foglalkoztatják az embereket. Megjelent Madonna legújabb, sorrendben immár harmadik videója a Rebel Heart…..
1915-ben felpörgött a háború Európában, megszületett Édith Piaf, Orson Welles és Frank Sinatra, a magyar származású William Fox pedig megalapította a világ egyik legmeghatározóbb filmstúdióját.  Ez az év New Yorkban csak épp annyira volt mozgalmas, mint az évtizedben…..
Vacsorát kell gyorsan csinálnom és a hűtőmben nincs semmi egy csokor petrezselyemlevélen kívül... Mélyhűtőm tele, de nincs idő kiolvasztani... Mit tegyek? Nézzünk körül a spájzban. Van egy-két tonhal- és egy paradicsomkonzerv - ezzel már lehet kezdeni valamit. Olasz szárazészta mindig van idehaza,…..
ködpiszkáló varghabetűk 2015.03.26 23:39:05
Emlékeznek még Vargha Zoltánra? A doktorra, akiről akkor derült ki, hogy nem is az, amikor meghalt egy általa kezelt színész? Azt gondoltam, ekkora botrány után az érintett szereplő megpróbál eltűnni a nyilvánosság elől, de a minap, amikor az egyik napilap hirdetésre tévedt a…..
Júliusban már bemutattunk egy válogatást a Facebook oldalunkra posztolt KÉSŐ ESTI MOSOLYGÁS fotóiból, ma pedig ismét ezekből a vicces, humoros, mosolygós képekből válogattunk Variációk rovatunkba. Mivel az egyéves születésnapját nemrég ünneplő Goldenblog díjas oldalunk…..
Moha és Sáfrány Sós perec 2014.08.03 17:13:33
Ezt a receptet egy régi kedves iskolatársamnak küldöm sok szeretettel, akinek még tavaly ígértem meg Instagramon, hogy föl fog kerülni a blogra. Kedves Judit, remélem nektek is annyira fog ízleni, mint nekem!Sok receptet néztem meg és azokból gyúrtam össze a sajátomat, ami…..
Amíg az embernek nincs saját gyereke, előszeretettel mulat azon, hogy az elgyötört és zombi-szerű (=keveset alvó) szülőknek felveti, mi lenne, ha dobot, sípot, trombitát ajándékozna a gyereknek. Aztán ez villámgyorsan nem is lesz már annyira vicces, amint világrajön a ded, aki 3…..
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..