Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzPeti91

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
Különös kegyetlenséggel verik a lábujjait. Nem csoda, hogy nem bír semmit csinálni  UI: Remélem senki sem érti úgy a bejegyzést, hogy szidnám a Prehistoric-ot... Jelentem, a második részével pont nagy küzdelmeket folytatok. Retro forever..
Bár elég sokan félreértették a problémámat, köszönök minden segítséget és egy Tazy nevű kommentelő e-mailjének hála sikerült rögzítenek frapssel hangot is a videó mellé!Egy külön szoftver kellett hozzá és egy kis babrálás, de úgy néz ki sikerrel járt.Attól…..
Az ORTT féle korhatároskodást bombasztikus kreténségnek tartok és úgy egyáltalán nem mindenben értek egyet, ami az ilyen besorolásokat illeti. Azonban a ló túlsó oldalára is át lehet esni, nevezetesen 'amlozek' küldött egy olyan infót, hogy a City Interactive friss mesterműve…..
SzPeti91 2010.10.10 10:28:55
@Reklen: Megtudod, ha utánajársz. :P
Komolyra fordítva, Én az Árgép.hu-n megkeresem és megtalálja, hol a legolcsóbb. Általában a CD-galaxis olcsó hely.
Attila küldött nekem egy érdekes videót, ahol egy számomra eddig ismeretlen, de kifejezetten élvezhető amerikai videós készít egy listát, a legrosszabb játékokról. Üdítően hat, hogy nem a szokásos nevek fordulnak elő, ettől függetlenül nem lehetett vitás, hogy ki lesz a #1. De…..
Van egy játék,amelyre azt mondaná 100 emberből 98, hogy ilyen nincs. De bizony van, még ha elég ismeretlen is és ami ennél fontosabb, marha ritka a teljes verzió. De egy felajánlásnak köszönhetően megvan nekem, azonban megsérült a lemez és nem tudom elindítani. Azaz valameddig…..
Már majdnem a Big Rigs "minőségi határértékét" súrolja ez a Taxi Racer nevű akármi, amelyet 2001-ben a Stellar Stone adott ki. Stellar Stone... Egyesek talán gyorsan kapcsolnak, hogy ez bizony ugyanaz a fejlesztő, amely a kamionos "játékot" adta ki! Tudnak valamit.…..
Nos, ha van az egész RPCJS-nak egy belső szégyenfoltja, akkor az ez. Nemrég találtam szortírozásnál egy játékot, amelyet még 2007-ben adott át személyesen 2 srác (az a találka volt egyébként az eddigi leghangulatosabb. Oda társult még egy "Rocky" nevű kommentelő is,…..
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
SzPeti91 2009.11.18 16:49:41
Hát nagyon sajnálom, hogy ma nem lesz videó, de a szándék megvolt. Nekem indavideón 150 mega a limitem, ezt a 133 MB videómmal sikerült is betartanom. Azonban hiába próbáltam meg feltölteni, ezt az üzenetet kaptam. Ami ugye nem lehet. Írtam az adminnak, aki mint a villám…..
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
SzPeti91 2009.10.02 20:51:44
Több millió oldalletöltés, rengeteg játék, poénok, és kritikák: Igen, ő freddyD a rosszpcjatekok.blog.hu szerkesztője! Ezen a héten a vele készült interjút olvashatjátok. Igazi nevét eddig sajnos nem tudjuk, viszont ha azt mondom freddyD mindenki tudja kiről beszélek.   És…..
SzPeti91 2009.08.25 16:38:37
@csakBen: Keresgélj egy kicsit a blogban visszafelé. Lesznek valamiféle "Hatred" bejegyzések. Na akkörül van a magyarázat.
SzPeti91 2009.08.25 16:49:22
@csakBen: Pontosabban ez volt az: rosszpcjatekok.blog.hu/2008/04/07/update_63 . Volt több bejegyzés (köztük, amit ez a Hatred nevű poéngyáros írt), de úgy látszik törölve lettek. 2008. áprilisában történt.
SzPeti91 2009.08.25 16:51:35
@csakBen: Ez az ami még hozzátartozik, csak kicsit szétszórt vagyok. rosszpcjatekok.blog.hu/2008/07/03/update_537
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..
A hibás borítókról, szövegekről lenne újra szó. Gyűltek szépen a hónapok során:   Az első EVM Junioros gyöngyszemet "Rekettyelovag" küldte nekem. Azt már a Tomb Arider 3 óta tudjuk, hogy az elég kemény malőr, ha a játék oldalán el van gépelve a szöveg.…..
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
Elég régen ajánlotta Kentera nevű olvasó a Rosszcsontok játékokat. Nos, őszintén szólva fingom sem volt, mi/ki ez, úgyhogy felmentem honlapjukra és letöltöttem a második rész demóját. Dicséretes, hogy teljesen magyar fejlesztésről, termékről van szó, egész aranyos kis…..
Dávid megírta nekem, hogy az ő közreműködésével emberek összehoztak egy Wikipédia oldalt rólam :)Igen megtisztelő, köszönöm a munkát!Link ..