Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gege94

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brutális történelem után a SpektrumTV ismeretterjesztő sorozata ismét a tavaly már jól bejáratott doktorával, Szerényi Gáborral folytatódik. A dokit imádjuk, de nem is lehet mást, hiszen a világ talán legkevésbé konfliktuskereső embere. A biológiával foglalkozó epizódok…..
Helló-belló! Hamarosan folytatódik a South Park, méghozzá a 19. évaddal, így gondoltam, talán érdemes lenne az első tizennyolc szezonból összegyűjteni a legjobb részeket. Természetesen, mint minden más ilyen jellegű lista, ez is teljesen objektív, amit alátámaszt, hogy a…..
A neves magyar járműgyártó idén lenne 120 éves. A jubileumra való tekintettel összeszedtük a tíz legszebb Ikarus buszt. 10. Ikarus V127/Modulo M108D, formatervezett ARC Szoknunk kell még a Modulo M108D nevet Nem sokáig viselte az Ikarus márkanevet az ARC V127 típusú busz, de a…..
Lassan elérkezik az államalapítás ünnepe, és mi mással csatlakozhatna egy autós blog az ünnepléshez, mint a magyar gyártású autók személyes toplistájával. Amikor nekiálltam, még nem gondoltam, hogy ennyire impozáns darabokat fogok találni, sőt hogy ennyire sok modellt…..
El nem tudom képzelni, milyen kemény csata ment a négy nagy csapat szervezői között, hogy ki mely pálya közeli nagy objektumot foglalja le magának a verseny idejére. Amit tudni kell, egy nagy csapat szerelőkkel, technikai személyzettel, háttéremberekkel, jutalomutas gyáriakkal együtt…..
gege94 2015.06.13 14:27:06
369
Készüljetek, ma kitisztítjuk a reklámszakma egy apró szégyenfoltját. Eljött a nap, amikor még egy ilyen kantábor is, mint amilyen a miénk, kiáll a szexizmus ellen. Izzítsd a hangszálaid, a hiéna ma igazán bőkezű lesz. A képen látható tárgyak Stump Bandi szerzeményei. A…..
A több éve alaposan leült ingatlanpiac, és a visszaesett kereslet sem akadályoz bizonyos lakástulajdonosokat abban, hogy különféle trükkök bevetésével próbáljanak bérlőt találni nem túl előnyös, esetleg kisebb-nagyobb hibákat felvonultató kiadó ingatlanjaikra. Bár a leendő…..
gege94 2014.02.04 22:27:41
@tip: Ezt a hozzáállást nem tudom honnan vetted, lehet te azt látod, hogy egy ember ha több ingatlannal rendelkezik és kiadja akkor már egy szemét és mindenképpen az a célja, hogy minél többért kiadja az ingatlanját. De szerintem ez nem minden esetben van így, biztos van egy ilyen réteg akiknek ez örömöt okozz, hogy jóó de jó látni, hogy szenved egy család a hátsó lakásba, de nem mindenki ilyen és igen is ki tud alakulni egy jó szomszédi viszony bérlő és bérbeadó között.
Zách Dani egy nagyon mókás és szórakoztató taggá nőtte ki magát a Totalcaron belül. Azon felül, hogy szórakoztató srác, kiderült, hogy Eros Ramazotti munkásságának nagy rajongója. Winklernek sem kellett több, így azonnal levette a Cose della vita akkordjait, majd hetek teltek el…..
Egy igazán húsos konc. Nézzék meg jól, mi ez? Marmonkanna? Úgy néz ki, sőt, mi több: abból is készült. Nézzék, van működő betöltője, folyadékot is képes befogadni, tisztességes fémből készült, súlya is van, ahogy kell. Egy húszliteres marmonkanna-alapú gurulós…..
gege94 2013.12.23 13:04:53
@Térspecialista: Gratula! Tényleg nagyon jól sikerült :)
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
gege94 2013.12.23 12:39:38
A Mercedes márkanév szinte szinonimája a prémiumnak. Nem véletlenül. Amit csinálnak, azt a lehető legátgondoltabban, legjobban kidolgozva teszik, legyen szó luxusautóikról, AMG sportmodelljeikről, vagy akár teherautóikról. És nincs ez máshogy a naptáraikkal sem. Nemrégiben…..
Csótány (Blattaria). Minden tömbház rettegett ellensége. Undorító, fröccsenve szétkenődő, gyorsan szaporodó és mindent megzabáló, pfej! Pedig a csótány valójában a természet egyik legzseniálisabb szerkezete (300 millió éve fejleszti), olyan túlélőképességgel, amelyről a…..
gege94 2013.12.21 22:13:14
Nehogy normális felnőtt ember váljon belőlük. Agymosó Hívő konferencia gyermekeknek...itt a nemzetek üdvéért sír: Csórikám a bátyja alkoholizmusa miatt imádkozik, az a rohadt hentesnő meg milyen halandzsa nyelven engedi át magán a szent szellemet?!  Gyomorforgató az…..
Hamarosan napvilágot láthatnak az luxus mobilkészülékeket gyártó Vertu első androidos készülékei. Korábban írtunk már arról, hogy nyerte el a Nokia luxuskészülék divíziójaként indult Vertu a majdnem függetlenségét, és hogy ennek köszönhetően az anyacégtől eltérően…..
gege94 2013.02.03 22:27:44
...a mi olvasóink, ezt eddig is tudtuk. Kreatívak, sokszor mókásak és nagyon bevállalósak (a trollokat most hagyjuk, azok csak azért kommentelnek, hogy lássák a véleményüket tizenkettes Ariallal). Évről-évre, immáron hagyományosnak mondható módon, megtartjuk a Karácsonyi Hiéna…..
gege94 2013.01.04 22:19:33
:D
Az utolsó utáni konc. A végső, a visszatapsolt hiéna, nyálas pofájában szorítja, ameddig csak tudja. Márpedig egy hiéna harapása nagyon-nagyon erős. Nem lesz könnyű. Ez az RC-modell tényleg olyan hiénáznivaló, amiért rendes autóbuzi a fél bármijét odaadja. Nem elég, hogy…..
gege94 2012.12.25 19:50:23
indavideo.hu/video/Hajra_Norbi_Latod_en_megteszek_erted_mindent

Találtunk egy videót a 90-es évekből, azért ilyen a minőség.
3 kiskorú szenvedése egy Rc Bmw autóért. Jó szórakozást kívánok hozzá. :)
A Mohó Hiéna tovább portyázik, ezúttal is a Totalcar egy idei cikkében található a válasz. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik anyagunk képgalériájában parkol egymás mellett egy szép, fehér BMW E34-es és egy szintén fehér Zsiguli 1500S? A kép megtalálásában segíthet, hogy a…..
Az emberiségnek mindig lesz egy kis része, akiknek állandó belső késztetésük van arra, hogy valamilyen járművel gyorsabban menjenek, mint az a másik őrült, akit eddig tartottak a leggyorsabbnak. Supák Tibi, akivel együtt ücsörögtünk az Autó-Motor szerkesztőségének egyik…..
A KTM (Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen) nagyon jól csengő márkanév. A KTM-ről nem az jut eszünkbe, hogy gagyi, amatőr vagy esetleges. A KTM általában a férfias, átgondolt és strapabíró szinonimája. Legyen az krossz- vagy supermoto, két- vagy négykerék, az osztrák márka nem…..
Bah, ez konc a javából! Telós Bandi eresztette el láncáról a Hiénát Nizzában és az egy ilyen Bowers&Wilkins fejhallgatóval a pofájában tért vissza. A P3 - bár szinte belépőmodell - igazán elfogadható és jó cuccnak számít a hordozható, mobil fülesek között. Védőtok,…..
A másfél éves fiam – mint a 18 hónapos gyerekek általában – két dolgot tud fixen és nagyon: mozogni valamint kíváncsiskodni. Ez a két tulajdonsága szinte megfoghatatlanná teszi bármilyen fotón, hiszen az esetek kilencven százalékában vagy egy motion blur-ben tovatűnő színes…..
Elmentünk a Videoton-Újpestre megnézni, mit tud ez a Paulo Sousa. Jó játékot azt még véletlenül sem láttunk, egy tizennégy éves kolléga leoltását viszont igen. Tulajdonképpen nem is a meccs miatt mentünk mi, csak világot akartunk látni, ültünk Eddától dübörgő restiben és…..