Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naturalweb

61 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mangán   Segít azokat az enzimeket aktiválni, amelyek szükségesek ahhoz , hogy a szervezet a biotint , a B1 vitamin  és a C-vitamin megfelelően fel tudja használni.   A csont normális szerkezetéhez szükséges. A mennyiségét milligrammba mérik. Fontos szerepet…..
Omega3 kedvező hatása sportolóknak     Sportolókon végzett kísérletek eredményei alapján, az omega-3 zsírsav  segíti a szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzését, illetve, a sportterhelés káros hatásainak csökkentését.... olvasd tovább! Omega3 kedvező hatása…..
    Egy nagyméretű tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy azoknak a nőknek, akik több omega3 zsírsavat visznek be szervezetükbe ételek (pl: hidegen sajtolt olajok) fogyasztásával, alacsonyabb volt a kockázatuk a mellrák kialakulására. Kerüld el a rákot és a…..
B2 vitamin hidegen sajtolt olajokban.:      Jó hatással van a növekedésre , a szaporodásra. egészséges a bőr, a körömre  és a hajra. Elősegíti a pállott száj, ajak és nyelv gyógyhatását. Javítja a látást, mérsékli  a szem kifáradását. egyéb anyagokkal…..
           A hidegen sajtolt olajok nemcsak konyhai alkalmazásra, sütés – főzésre használhatók. Vannak különös gyógyhatással bíró olajok is. Cikkünkből megtudhatod, hogy mely összetevők teszik az olajokat oly fontossá egészségünk megőrzésében....... A…..
Immunerősítő csomag az egész családnak....    - Sok napi stressz ér? - Sokszor megbetegszel, gyermeked immunredszere gyenge ? - Fárdákony vagy? Erősítsd az immunrendszeredet természetes, egészséges olajokkal. Immunrendszerünk erősítéséhez vitamínokra, ásványi…..
Miért eszel akkor is ha nem vagy éhes?: Miért eszel, akkor is, ha nem vagy éhes? Mert bizony az esetek többségében ezt teszed! Mi most összegyűjtöttük Neked az okokat.   1. Lelki okok A lelki ok, nem feltétlen rosszat, bánatot jelent, mert bizony az ember sokszor még…..
Szúnyog csípés??? Természetes megoldás!: Végre itt van a sok napsütés. :) Persze a napsugarrakkal együtt megérkeztek a szúnyogok egyéb szúró , csípő rovarok...... Végre itt van a sok napsütés. :) Persze a napsugarrakkal együtt megérkeztek a szúnyogok egyéb szúró…..
B2 -vitamin. Vízoldékony. Könnyen felszívódik. A kiürített mennyiség mindíg a szervezet igényeitől függ, és a fehérjeveszteséghez társulhat. Vízoldékony. Könnyen felszívódik. A kiürített mennyiség mindíg a szervezet igényeitől függ, és a fehérjeveszteséghez…..
Naturalweb Étolajok 2013.03.29 13:23:25
Étolajok Az első ismert növényolaj-ipari jellegű technika kínai eredetű lehetett. A magot kivájt fatuskóba szórták, s a préselést két ék és kalapács kombinációjával, kézzel vagy hosszabbított emelő segítségével lábbal és testtömeg-áthelyezéssel végezték. Az indiai…..
MÁK (Papaverum somniferum)   Népies neve: közönséges mák   Ország Növények (Plantae) Törzs Zárvatermők (Magnoliphyta) Csoport Valódi kétszíkűek (Edicots) Rend Boglárkavirágúak…..
Gasztro csomag akciós ár : 1520Ft eredeti ár: 1700 Ft                           Megrendelem Mákolaj 3 olaj 1 csomagban   akciós ár: 3300 Ft eredeti ár: 4200…..
Magneter Készülék: A Magneter a XXI. század egészségmegőrző, egészségjavító és rehabilitációs készüléke otthoni és professzionális használatra! Röviden a Magneter készülékről Mindent a Magneterről Előfordul, hogy szervezetünk visszajelzi: nincs minden rendben…..
Méregtelenítés máriatövis magolajjal: Télen a legtöbben egészségtelenebbül táplálkozunk, mint nyáron, és nagyobb mennyiségű táplálékot fogyasztunk. Ez jelentős többletmunkát ad az emésztőenzimeket termelő szerveinkre, a májra, és a bélrendszerünkre, ugyanakkor…..
Baba szappan shea vajjal és mandulaolajjal:       Milyen lenne a tökéletes, babáknak való szappan? A tápláló shea vaj, ami kitűnő ekcéma és egyéb bőrproblémák kezelésében. ......... Milyen lenne a tökéletes, babáknak való szappan? A tápláló shea…..
Naturalweb Kókuszos szappan 2013.03.01 10:24:18
Kókuszos szappan:          Az alapot a zsíros kókusztej adja, mely fantasztikusan hidratál és bársonyossá teszi a bőrt, a szappannak pedig krémes habot biztosít....... Az alapot a zsíros kókusztej adja, mely fantasztikusan hidratál és…..
B6 - vitamin ( piridoxin) hidegen sajtolt olajokban: Vizoldékony. Az emésztés után 8 órán belül kiürül, és a többi B- vitaminhoz hasonlóan táplálékkal vagy vitaminkészítménnyel kell pótolni....... A B6- vitamin tulajdonképpen egy vegyületcsoport- piridoxin, pirodoxál és…..
Az omega-3 fontos része a paleolit étrendnek. Egy új vizsgálat bebizonyította, hogy nem csupán a kardiovaszkuláris megbetegedések vagy az idegrendszeri/mentális zavarok ellen véd, hanem hatása sokkal általánosabb a telomér védelmén keresztül. Kardiovaszkuláris betegek körében…..
Lisztérzékenyeknek Gluténmentes kenyér és zsemle recept.Gluténmentes Kenyérpor lupinrosttal Az 500 g-os kenyérlisztből 2 db 400g-os kenyér süthető. A recept a cimkén található. Az emelt rost tartalom segíti az emésztést és serkenti a bélflórát Allergia infó:…..
   A tudományos kutatások nyomán több olyan felismerés is napvilágot látott, amelyek szerint bizonyos előrehaladott kóros állapotok (pl. érelmeszesedés) nemcsak megelőzhetőek, hanem – kifejlődésük után – vissza is fordíthatóak. Nemrégiben egy…..
   A csontok minősége a genetikai adottságoktól is nagymértékben függ. Egyes családokban az osteoporosis sokkal gyakrabban fordul elő, mint másoknál. Ha az anya ilyen betegségben szenved, a gyerekeknek már korán fel kell készülniük a megelőzésre. Azonban az…..
Naturalweb Csontozat 2010.12.25 12:49:00
   Az emberi test tartó- illetve támasztórendszere a csontváz, amely a testtömeg 14-16%-át teszi ki és mintegy 206 csontból áll. A csontrendszer igen fontos élettani szerepet tölt be: a szervezet kalciumraktáraként funkcionál, a belső szervek számára…..
Naturalweb Csontritkulás okai 2010.12.25 12:48:00
   A betegek mintegy 5%-nál megjelenő csontritkulás hátterében, egyes gyógyszerek és szervműködési rendellenességek állnak (másodlagos, vagy szekunder osteoporosis). Az esetek 95%-ában előforduló változás kori illetve aggkori (primer) csontritkulás azonban…..
   A csontritkulást – kezdeti szakaszában – semmi sem jelzi. Gyakran más panasz miatti vizsgálat vagy szűrővizsgálat során derül fény a betegségre. Kialakulása lappangó; amikor tünetei vagy szövődményei megjelennek, illetve a röntgenképen…..
  A diófa (Juglans regia) csonthéjas termésében sok telítetlen zsírsav van, ezért érelmeszesedés és magas vérnyomás megelőzésére, valamint az esetlegesen megváltozott helyzethez segít alkalmazkodni. A koncentrációs zavarokban szenvedő gyermekeknél eredménnyel lehet…..