Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LazyEye

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
Independence Day   Íme egy rövid film Majin_Zed tollából. A függetlenség napja játék PS-re. Jó szórakozást. AVGN - Independence Day (Hun Sub) Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos...
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Gyors szavazás   Emberek! Alig van már videó. Én pedig nem tudok választani, ezért kiírok egy gyors szavazást. Ma este 20:01-kor jár le, addig a legtöbb szavazatot kapó versenyzőt feliratozom a hétvégén, és vasárnap vagy hétfő estére meg is lesz. Hajrá, lehet szavazni. ..
LazyEye 2010.08.22 10:07:16
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
A State of Emergency igazi akciókrimi, az elején unamas fecsegés, azt lehet tekerni, bár ahogy kiállnak a 15 éves használautókkal eljátszva a pörgő zsarukat már előrevetíti a jövőt! A végén azonban bepörög: egy gengszterbanda lefegyverezve az Afrika Korps és a 8. brit hadsereg…..
Ogre ismét nem tétlenkedett. Most két videóval is előállt. Sziasztok Láttam, sokakat megosztott az első Nostalgia Critic videó, de semmi gond. Ma olyat is hoztam, ami mind a két félnek tetszeni fog majd. Az első videó a Power Rangers film kritikája. Először is szeretnék…..
Utóbbi időben csönd honolt az EVM körül. Én nem nagyon mutattam már be tőlük játékokat, ami mondjuk nem nagyon meglepő, hiszen jószerivel már csak mindenféle blőd szimulátort forgalmaznak, illetve a boltokból is egyre inkább eltűnnek a portékáik. Ma betértem egy 576 kB boltba…..
Gőzerővel pörög a piac, a szabad ügynökök sorra írnak alá régi vagy új kluboknál, a csapatok egymással kereskednek. A New York Rangers egykori csatára, Nyikolaj Zsergyev a KHL-es Atlanttól a Philadelphiához tért vissza, a San Jose és a Toronto Stanley-kupa győztest igazolt, Rob…..
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..