Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.M.E.

0 bejegyzést írt és 310 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan a Prosectura zenekar nem éppen ezt az eseményt jósolta meg 1995-ös lemeze címével, tizenhat évvel később mégis valósággá vált: lassan annyi van belőlük, hogy egymás hátát tapossák a Sátán dicsőségét hirdető metálzenekarok. Sátán nevét szádra hiába ne vedd!…..
A blogon sokan vitatkoznak, hogy mennyire erkölcsös erotikus masszázsra járni. Ezt lehet sok nézőpontből nézni. A nagy moralizálást kihagyom, mindenkinek a magánügye, hogy ilyen masszázsra jár. De van az egésznek egy nagyon fontos egészségügyi kockázata, amiről mintha senki sem…..
..
R.M.E. 2011.09.14 20:40:59
hogyvolt Aranypart - 1x06 2011.08.31 06:32:00
A tegnapi történéseket nem nehéz összefoglalni egy közepesen bővített mondatban, Levi bebaszott, Pitta bebaszott, a leginkább csontkollekcióra hasonlító Ada ruhában szolizott, Beki meg Niki dolgozni próbált, de csak a kvázi kurválkodásig jutott, a többiek meg semmi érdekeset nem…..
Tony Iommi hivatalosan is megerősítette, hogy ismét összeáll az eredeti Black Sabbath, tehát a gitároson kívül még Ozzy Osbourne énekes, Bill Ward dobos és Geezer Butler basszusgitáros. Iommi és Ozzy már júniusban írt pár új dalt, amik valószínűleg majd 2012-ben jelennek meg,…..
R.M.E. 2011.08.16 20:28:24
Eljő az apokalipszis: Rebecca Black annyira befutott a többszörösen is a világ legszarabb dalának szavazott Friday-jel, hogy csináltattak vele még egy dalt. A My Moment első hallásra nem lesz annyira kultikus, mint a gyorsan mémmé vált bemutatkozás, még az autotune-t is egész…..
Listamániánk nem lankad, így e posztban a TIME magazin által összeszedett TOP25 animációs filmet soroljuk fel. Mégis hol van a Vuk? :) Najó, az eredeti Pinocchio tényleg odabasz, a nyolcadik helyre befutó Belleville-i randevú nekem nagy élmény volt, az agyonhájpolt Toy Story pedig…..
R.M.E. 2011.07.02 12:20:32
10. Űrszörny (20 Million Miles to Earth, 1957)Ray Harryhausen neve nem csenghet ismeretlenül az SF rajongók számára (már előkészületben a magyar életrajza). A stop-motion technika atyja számos lényt keltett életre, köztük Ymir-t, aki egy elfuserált Vénusz-expedíció…..
R.M.E. 2011.05.21 09:55:41
Orosz tudósok fenekestül felforgatták az eddig elfogadott földtörténeti időskálát, pontosabban az egyes korszakok elnevezéseit. A tudósok a BolsoJuniverz magazinban megjelent cikk szerint 2012-től új földtörténeti korszakneveket fognak használni, és ezek nemzetközi elfogadását…..
Van egy barlang Budapest belvárosában, csak mondom, mert valószínűleg nem is hallottatok róla, pedig kiváló program lehet például mára: tíz percet kell csak autózni, vagy húszat biciklizni, és már ott is vagytok a Szemlőhegyi barlangban.A fogadóépületet mostanában újították…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
2perc Mi a Batman neved?? 2011.03.28 17:35:00
Csoki telefon, extrém kézfestészet és egyéb érdekesség! Katt ide!..
R.M.E. 2011.03.30 18:30:52
Hiába, no, ha az emberre hazafelé menet farkasok támadnak, csak nem kezdhet el védekezni a Cheri Cheri Lady-vel, egy ilyen hiríghez keményebb cucc kell, mondjuk a Creed. Nem viccelünk, egy ilyen eset tényleg előfordult Norvégiában, mégpedig a havas úton bandukoló 13 éves Walter…..
Azt már a Kiss-től tudjuk, hogy a Rock’n’Roll Istentől való dolog, szerintük a teremtés hét napja után rögtön a Rock következett. Én hajlamos vagyok ezt elhinni nekik, s ha ezt a tézist elfogadjuk, akkor abban is biztosak lehetünk, hogy a kilencedik napon Isten…..
R.M.E. 2010.12.24 21:37:23
@MEDVE1978: azért Ozzy-t se felejtsük el :D
Modorosblog Az eminens kislány 2010.12.12 16:50:00
A szabad asszociációs gyakorlat oroszlánrészét köszönöm nosferato úrnak. Természetesen aki ilyen volt, ma már nem vállalja (ahogy Tibi fogalmazta kissé kuszán: "ma már senki nem volt ilyen"). Hajlandó vagyok elhinni, hogy nem te voltál. DE LÉTEZIK. Az ilyenekre…..
Pedig még csak nem is szeretem a Stones-t annyira. Sírok rajta, komolyan. (Nincs apropója, csak úgy.) ..
R.M.E. 2010.11.30 21:17:18
A magyar támadó nagy napot fogott ki a Bologna ellen. Csapatának ő volt a legjobbja, az ellenfélé a kapus (egyébként gyakran Garics védekezett Rudolffal szemben). A magyar 17-es lőtt nagyot, fejelt, cselezett, szellemesen focizott. Mindenkinek tetszett, amit csinált. Ha megnézed,…..
Ozzy Osbourne @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.04. Érthetetlen hogy sikerül összerakni a 61 éves Ozzy Osbourne-t az egyes koncertekre, de valahogy mindig sikerül. A Scream című albumát turnéztató egykori szakmunkástanuló egy jónak kis túlzással sem nevezhető koncertet…..
R.M.E. 2010.10.06 18:46:50
@sixx: te amúgy merre voltál a teremben?
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Foglalkoztunk már a témával, sőt, anno titeket is megkérdeztünk a legjobb dobos kilétét illetően. Az alábbi videó kitörési pontként a metal vonalat is megnyitja, a sorrenden ismét lehet vitatkozni!..
Idén 36. alkalommal osztották ki a science-fiction, fantasy és horrorfilmekre és tévéműsorokra szakosodott Saturn díjakat (lásd jobbra). Az idei gála filmes része az Avatarról szólt, ami meglepetésre begyűjtött tíz díjat, köztük a legjobb filmért, legjobb rendezésért és…..
Otthon, takarítás közben szeretek hardcore-t hallgatni, ezzel motiválom magam erre az utálatos tevékenységre. Mikor a kertben buherálom az autómat, akkor pedig régi metállemezek mennek. Nálam a zenének komoly funkciója van...
R.M.E. 2010.06.27 14:28:33