Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangosgabesz

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából tegnapig elszánt Európa-barát voltam. Hittem abban, hogy az európai kultúra erős polgári hagyományrendszere, a széles műveltség alapjain álló civil demokrácia ereje, az európaiakban élő álmok lüktetése képes lesz arra, hogy napról-napra, évről-évre előbbre vigye…..
hangosgabesz 2012.06.02 13:43:48
@endike: endike :
Te baszki olyan hulye vagy, hogy csoda a kilincset megtanultad hasznalni.
Az emberek azert vesznek fel hitelt mert a bankok adnak nekik.
Hulye lenne nem kihasznalni.
A bankok mentek majdnem csodbe a sajat hulyeseguk miatt.
Nem veletlen, hogy az usaban pl az adofizetok penzebol huztak ki a szarbol az allam a bankokat es nem forditva.
hangosgabesz 2012.06.02 13:44:57
Sorkizárt T-hülye 2012.05.28 18:15:00
Nyíltan lehülyézni a vásárlót nem a legjobb marketing fogás. A magentásoknak kicsit nagy lett az arcuk mostanában. Ráadásul tolakodva sértegetik az embert. A modern technika világában egyre kényelmesebb az életünk. Az okostelefonunk gondolkodik helyettünk, ha éppen azt akarjuk.…..
hangosgabesz 2012.05.29 10:06:14
@Stakmann: A discovery meg a tobbiek is(ng,spektrum.stb) kereskedelmi csatornak .
Sot a viasatok az axn a film+, meg a tobbi is .
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
hangosgabesz 2012.05.24 15:15:29
@Kilgore Trout: "Akik ellenük (értsd: CD ellen) szurkolnak az meg azért van, hogy nehogy nyerjenek (nem fognak), mert akkor rendezhetnénk mi a hepajt, és akkor kapnánk még a nyakunkba "gyalogos", "biciklista", "levegő" és "plázában bámészkodó" adókat is, hogy ki tudjuk fizetni a rendezés költségeit."

Az gaz ha ezt komolyan gondolod.
Itt az utolsó nap, hogy kihasználjuk a bejglimérgezésben rejlő lehetőségeket, és úgy csináljunk, mintha nem azért néznénk a Holle anyót (8:55 m1) vagy a Garfield-showt (kb. 10 óra RTL Klub) a gyerekkel, mert nem bírunk felkelni az ágyból, hanem azért, mert ennél jobb programot el…..
A Szkeptikus Társaság és az Értelmes Tervezettség Mozgalom (ÉRTEM) Egyesület ezúton tájékoztatja az érdeklődőket a két szervezet között elindult hivatalos párbeszédről.Vágó István egy napilapnak adott interjúban hangot adott az intelligens tervezettség felfogásával kapcsolatos véleményének. Az…..
RÖVIDHÍRIgazságosabb, arányosabb és méltányosabb közteher-viselési rendszer alapjait kell megteremteni a személyi jövedelemadózásban. Ösztönözni kell azt, hogy az emberek minél magasabb bejelentett jövedelemmel dolgozzanak. Ezért a Nemzeti Boldogulás és Legfőbb Jóság…..
A héten megvolt a Microsoft szenzoros játékrendszere, a Kinect premierje, jövő héten a magyar bemutató is megesik (bár már most is látható néhány áruházban), szóval a következő napokban több Kinect-hír is várható. Azt már megírtuk, hogy a Microsoft elképesztő összeget,…..
hangosgabesz 2010.11.07 08:19:52
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
hangosgabesz 2010.09.28 10:19:13
@hunyuan: ezt azert ajanlod neki mert nallatok is ez a szokas ?
hangosgabesz 2010.09.28 10:21:42
@Svenmester: talan le kene cserelni a relet tranzisztorra meg diodakra :)
HeStyle Adidas Chewbacca cipő 2010.09.25 13:25:00
A Star Wars őrület folytatódik az Adidasnál. Most a Chewbacca nevű modellel akarnak pénzt keresni. Szőrös, szupermelegnek tűnik és szupercsúnya.Szerintetek is?(kép: fashionindie)..
Örülhetnek a fanatikusok és a gyűjtők: megjelent az Adidas "Star Wars" kollekciójának új darabja, a Darth Vader ZX 800. A cipőt, csakúgy mint a Star Wars figurákat itt is műanyag dobozban árulják. Én nem vagyok Star Wars rajongó és a cipő sem tetszik, a csomagolás…..
Bár még csak kedd van, máris kijelenthető, hogy a hét legkínosabb beszélgetése hangzott el a mai reggeli Mokkában, amiben Tvrtko vendége Mogács Dániel, a Kétfarkú Kutyapárt Erzsébetvárosi polgármester-jelöltje volt. Az, hogy a viccpártnak nagyon rosszat tesz Magocs Dániel, már…..
Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a…..
hangosgabesz 2010.08.18 15:54:06
@szárny: tudod a humor az inteligencia es nem parthovatartozas fuggo .
En nem vagyok sem liberalis ,plane nem komcsi ...
Viszont jot rohogtem ...
Az meg ,hogy mostansag ha valakinek nem tetszik valami ,akkor egybol terrorizmust kialt ....haaaat...tokeletsen be tudnal illeszkedni az agymosott amcsik koze ...
en kerek elnezeset
hangosgabesz 2010.08.18 16:05:27
@belekotty: japantol japanig tart korbe a foldon :D
Kifordított ország Magas labdák 2010.08.17 07:30:00
Érthetetlen, mekkora balfékek dolgoznak a Fidesznél. Az őszi kampány kezdetén, a sukorói ügy kapcsán rögtön adtak egy magas labdát az MSZP-nek. Én most három újabbról számolnék be: Végkielégítés 98 százalékos különadója - avagy a 2 = 4? Gomba karikatúrája "A…..
hangosgabesz 2010.08.17 08:49:34
@sprenczl: igen ez igy van. Csak eddig sitrebasztak vagy olyan penzbuntetest kapott hogy belezoldult.
Arrol nem is beszelve ,hogy mostmar hivatalosan is fozhet, es ha nem ert hozza ,lesz benne mergezo anyag amit ha megvszel es megiszol jol megvakulsz ...
Godolkozz legyszives
hangosgabesz 2010.08.17 08:51:56
@sprenczl: Az a problem ,ha valaki nem ert hozza ,olyat pancsol amitol megvakulhastz vagy meg is halhatsz .Es mostmar ezt torvenyesen is megteheti .
Ez szomoru es agyatlan rendelet volt ..
hangosgabesz 2010.08.17 08:53:55
@Mokele-Mbembe: majd fognak taknyolni az emberek trabant alkatreszbol meg traktor hengerbol maguknak ...
Te miota elsz itt ?Ez egy "home made" orszag azt ne felejtsd el..
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
Óriási rakétákat lerajzolni nem nagy feladat, működőre megépíteni őket annál inkább: a SpaceX mégis erre, illetve konkrétan a Mars felé kacsintgat. Tom Markusic, a SpaceX McGregor Rocket Development Facility igazgatója mutatta be a Falcon-9-et követő koncepciótervet az AIAA Joint…..