Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbond

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kíváncsi lennék, hogy akik 1977. május 25-én beültek egy amerikai moziba a Star Wars IV. (akkor még első, de új remény című) részére, mit gondolhattak, éppen mit néznek… Már a nyitójelenetek is kemények. Egy fekete vödörfejű csávó, a fehér vödörfejű katonáival fénypászmákkal támadják a falloszalakú…..
2020. július 24-én Budapesten ad koncertet az Aerosmith, ráadásul ez lesz az első Live Nation-szervezte buli a Puskás Ferenc Stadionban. Szóval jó sokan mehetnek majd rá, van hely bőven. Az Aerosmith legutóbb 26 évvel ezelőtt járt nálunk. Itt a sajtóanyag minden információval:..
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
mbond 2019.10.03 18:18:19
@vkindustrial: A Brussels Airlines (is) több kategóriás jegyet értékesít, hosszú-hosszú évek óta. Kb. 10 éve is volt már olyan náluk, hogy B+ Economy Light. Ahhoz nem járt kaja, pia, de vehettél. Valószínűleg neked is light jegyed volt, ami ugyanakkor jóval olcsóbb a sima Economynál.
fáymiklós Rod, a skót 2018.01.30 07:22:55
Merengeni az idő múlásán. Ez is lehet egy koncert témája, és attól még nagyon jó is lehet az a koncert. Körülbelül erre is számítottam, nem sorolnám magam a stewartista fenevadak közé, leginkább angol nyelvleckének használtam a dalait, Pedagogical Pop volt a sorozat címe. The morning sun in your…..
Önmagában az, hogy valaki majd öt percig ugrabugrál a tévé képernyőjén és ezt tornának próbálja eladni, minden, csak műsor nem. És ezért nem is odavaló. Tudjuk, hogy régen az átkosban, amikor mindössze egyetlen csatorna borzolta az idegeket és az ízléseket, volt egy TV Torna nevezetű szösszenet,…..
Közeledik december és a VIII. Star Wars epizód (The Last Jedi) premier filmbemutatója (már megjelent előzetese is), vagyis a rajongóknál megkezdődött a visszaszámlálás. Hasznos ilyenkor (a Csillagok háborúja 40. évfordulójára rendezett, 1977-es indulásra emlékező SW Celebration másnapján) újra…..
John Rambo először 1982-ben tette tiszteletét, mint az akciófilmek aranykorának egyik kiemelkedő képviselője. Nem csupán agykikapcsoló zúzdáról volt szó, hanem a vietnami veteránok megbecstelenített lelkületének komoly elemzéséről is, amit sikerrel építettek tovább a készítők a Rambo 2.-ben.…..
mbond 2016.08.26 21:27:35
@Éva Lonkay: Miért tetszik bolsizni? Hogy jön ide Orbán Viktor apukája?
Sokadszorra bizonyosodik be, hogy a FIDESZ csak a szlogenek szintjén törődik a nemzeti érzelmekkel, a valóságban viszont csak cinikus hivatkozási alap a lopáshoz. Örökre emlékezetes marad például, hogy mit is sóztak ránk 2000 augusztusában: a McDonald's elfekvő petárdáit vásárolták fel, és azon…..
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
mbond 2016.08.07 16:56:53
@tollas: Miről beszélsz, te szerencsétlen? Egyrészt mindenki egyformán örül és címlapon hozza a magyar sikereket (a Helsinki bizottság nem tudom hogy jön ide, gondolom te sem).
Olimpiai eszme? Hát ezzel bizony mellélőttél rendesen. Az asszonyverő kis Knézy az, aki szánalmas magyarázkodásával pont szembeköpi az olimpiai eszmét. Ahol ő eldönti, hogy kinek a sportteljesítménye nem fontos és említésre sem méltó.Ahol azt gondolja, hogy vannak olyan olimpikonok, akik nem elég jók ahhoz, hogy megérdemeljék, bemondja a nevüket. És hogy technikai gondok? A többi négy versenyzőnél nem volt? Azok nevét be tudta mondani? Jenőke! Ha már egy csomó pénzért kiküldtünk a helyszínre, akkor nézz fel a kijelzőre! Ott ki vannak írva a nevek. Ócska helyezkedő, tehetségtelen nímand! Pont az MTV-re való!
Felrobbanó autóval, sötét sikátorokban eldördülő lövésekkel és egy mindenféle érzelmet látványosan megélő Benedict Cumberbatch-csel érkezett meg a hétvégén a Sherlock negyedik évadának előzetese, aminek épp ideje volt már, mivel két és fél éve véget ért az utolsó teljes sorozatévad. A videó alapján…..
Bud halálhíre mindenkit megdöbbentett, de a mázsás súlyként ránk nehezedő gyász ideje alatt is volt olyan kuzen, akinek eszébe jutott, hogy méltó módon kellene megemlékeznünk mindenki pofonosztójáról. Az elhatározást tettek követték, amelynek eredményeképpen tegnap este 8 órára kb. 150-200-an…..
mbond 2016.06.29 13:26:13
;(
Döbbentes a hasonlóság, szinte a szerepre kívánkozik. Íme a sokkoló tény! Részletek a tovább mögött!..
mbond 2016.05.13 21:19:20
Éppen ezekben a pecekben zajlik a Guns N' Roses hollywoodi meglepetéskoncertje a Troubadour Clubban. Az énekes Axl Rose, a gitáros Slash és a basszer Duff McKagan társai a színpadon Dizzy Reed billentyűs Richard Fortus gitáros és Frank Ferrer dobos. A rajongók az It's So Easy  és Mr. Brownstone és a…..
A címben található helyesírási hibával ismerem el, hogy a hatvanadik évében járó szocialista politikus fejlődésről tett tanúbizonyságot. Végre megtanulta azt, amit már a pesti Berzsenyi Gimnáziumban kellett volna tudnia: felkiáltójelet csak a felszólító mondat végére érdemes kitenni. (Ha a kijelentő…..
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
mbond 2016.02.12 14:16:42
@karandash: És Tegyük hozzá, VV Anikóban még a legkevésbé gáz a kinézete (pedig az sem piti). Ha Bochkor benne talált szellemi partnert, akkor az végtelenül kellemetlen. Ha pedig csak "használta", akkor az az igazi pofátlanság a partnerrel szemben, nem az, ha valaki felszed pár kilót a kapcsolat alatt.
mbond 2016.02.12 15:22:08
@karandash: Azt hiszem VV Anikorol és Bochkorrol pont annyival irtam többet a kelleténél, mint amennyit irtam. Eddig sem képezték és ezután sem fogják kitölteni a mindennapjaimat. Sőt! Bochkorhoz még csak annyi kiegészítést, ha jól tudom, az NDK-ban járt egyetemre, nem az NSZK -ban.
Bartók Rozi A koreai popkultúra rohamos terjedésének köszönhetően Dél-Korea egyre több embert foglalkoztat, azonban egy országot csak a termékein keresztül nem lehet teljesen megismerni. Ebben a cikkben olyan dolgokat gyűjtöttem össze, amiket az ember nem feltétlenül tanul meg a sorozatokból,…..
Ceglédi Zoltán – akiről rövid guglizás után sikeresen kiderítettem, hogy a Heti Hetes állandó tagja, a Republikon Intézet vezető tanácsadója, a hajdani SZDSZ frakció sajtóreferense, és akinek fő szakterülete a politikai kommunikáció – tegnap, blogjában huszonöt kérdést…..
mbond 2015.11.22 16:52:58
@Éhes ló: Gratulálok. Egy újabb lényeglátó hozzászólás, amelyik nem volt képes felfogni a lényeget és amelyik újabb öngólt lő és megint alátámasztja Ceglédi alapvetését.

Nem voltak kétségeim, de tényleg nincs egy elvakult Fidesz hívő sem, akivel lehet érdemben beszélni?
mbond 2015.11.23 13:25:30
@Éhes ló: Nyugi! Higgadj le szépen és vedd be a piruláidat. Úgy látom, kimaradt a reggeli adag.
És leszel szíves nem bazdmegelni! Bár azzal is magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.

Mivel elmés hozzászólásodnak újfent nincs semmi köze az eredeti témához és alapból nehezen értelmezhető, hogy miről beszélsz - így reagálni sem nagyon lehet rá és értelme sincs.
Bár bemásolhatnám a mai időjárás jelentést néhány trágár kiegészítéssel, az is lenne annyira relevans, mit amiket te irsz. Bár valószínűleg arra is meglenne a sablon válasz.
mbond 2015.11.23 14:03:08
@Éhes ló: Nagy levegő, egy-kettő. Nyugi, ne félj, nem akar senki bántani. Vedd elő az Orbán (Vona, Hitler stb) képet, ülj le vele a fotelbe és simogasd, amig megnyugszol.
Ha nem lennél egyszerű, mint a faék, még szórakoztató is lenne az a teljes összevisszaság, ami a fejedben lehet.
Meg sem próbálom megérteni, hogy miről próbálsz irni és azok hogy jonnek ide, mert sajnos olyan sötétet nem tudok csinálni, hogy esélyem legyen meglátnia fényta szövegedben.
Az elfekvő kemény volt, dilis öreg lányok fazonok éktelen bűz a folyosón haldokló betegek stb. Ez az ország ugyi az álom ország? Tisztelt Praxis!   Mint törzsvendég a múlt évben kipróbáltam a Német egészségügy vendégszeretetét immár harmadszorra. Van ott valami, ami vonz…..
A repülés után egy beszállókártya körülbelül olyan értékes, mint egy koncertjegy a koncert után, azaz az ember éppen megtartja emléknek, ha úgy alakul, de alapvetően simán kidobjuk. És ezzel komoly bajokat zúdíthatunk a fejünkre. A beszállókártyák ugyanis számtalan…..
mbond 2015.11.03 09:28:57
@PomberMaci: A következőt bajosan, mivel egy beszallokartyan az adott uthoz tartozó etix (elektronikus jegy) szám található meg maximum. Olyan, hogy a Lufthansa oldalán foglalaskor használandó kód egyszeruen nincs. A torzsutas szám (amit a kedves szerző klubtagságikent ir) nincs teljes egészében feltuntetetve a beszallokartyan. Csak néhány szám es a legtobb esetben a szintje.
A szamosblogikai bukfenc között van az is, higy ha lehetne is jelszót módosítani (bar az nem derül ki, hogy hol - legitarsasagos regisztrációnál, esetleg a torzsutas progamosban?) akkor ahhoz vagy tudni kell a régit vagy ha generaltat egy ujat, azt a tulaj által megadott emailre kuldene a rendszer).
Tovabba erdekelne hogy milyen James Bond eszköze volt az illetőnek, amivel mindenfele szuperbizalmas (vagy bármilyen) információt ki lehet nyerni egy csak a reptéri rendszer számára értelmezhető vonalkodbol.
Én egyáltalán nem tartom számon a Glamour és egyéb akciós napok esedékességét, így fordulhatott elő, hogy hétvégén teljesen gyanútlanul a földi pokolba találtam magam egy halaszthatatlan kabárvásárlásból kifolyólag. El nem tudom képzelni, hogy valami nagyon nagyértékű…..
mbond 2015.10.13 00:30:39
@lcsaszar: Na ne máááár! Ilyen vaaaan???? ;)