Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyszerufideszes

9 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matolcsy kiütve, a többiek a súlytalanság állapotában. A hivatalos bejelentésre még várni kell.....
A BKV-s bérletvásárlásra várva volt időm átolvasni a kiírtakat, és megakadt a szemem a "Díjmentesen utazhatnak" plakát egyik pontján: Ez a pont nemcsak a BKV-nál aktuális, hanem a MÁV-nál és a Volánnál is. Ezek szerint az 500 millió európai uniós állampolgárok…..
Lassan már-már a fenti címmel is jelentkezhetne a HírTv méltán népszerű műsora a "Célpont". Most, hogy az MSZP (és a futottak még kategóriát képviselő más pártok) kiütésével végződő önkormányzati választásnak vége, és kampányüzemmódból végre kormányzati…..
Prolik vs lófők! Csodásan abszurd backdoor kommunikációs csatáról értesültünk a Tumbleren, borosjulinál. A sztori eleve klasszul kezdődik: Szeged egyetlen szánkózódombjára egy betripezett óriásműlesikló Apró Juhász János építész, helyi önkormányzati képviselő 8…..
Olvasom az újságban, hogy a kormánytisztviselői törvény alapján elbocsátott dolgozók egy része az MSZP ún. jogsegélyszolgálatához rohant panaszt tenni első körben. Mit is mondhatnék? Jellemző ezekre a kirúgott "szakemberekre", hogy hol keresnek menedéket. Sok millió…..
 Na most egy rövid poszt következik, amúgy is kevesen olvassák az oldalt, akik meg mégis megteszik, azokat megkímélem a hosszú és unalmas, terjengős fejtegetések végigbogarászásától. Bár ezt a mondatot elnézve nem lesz könnyű.Kedves Polgártársak!Gondolom észrevették…..
A központi közigazgatásban - minisztériumokban stb. - dolgozó Fidesz-szavazó barátaim/ismerőseim mesélik, hogy paradox módon úgy tűnik, némely esetben az előző kormány káderei lehetnek az új kormány személyzeti politikájának nyertesei. Történt ugyanis, hogy a Fidesz-kabinet…..
Nagy a jólét. A költségcsökkentés jegyében jó pár közalkalmazottat kaszált el az újdonsült Fidesz-kormány. De a részmunkaidős foglalkoztatás jegyében új munkahelyet is teremt, a reméljük nem csak haveroknak szóló költségtakarékos kormányzati meló neve: birtokpolitikai…..
Az előző bejegyzésemet a kommunikáció szükségességének hangsúlyozásával zártam és néhány nap elteltével, most is csak azt tudom írni, hogy a kormányzati kommunikáció jelenlegi szintje nem elégséges. (Hogy a pártkommunikációról már ne is beszéljünk, mert az meg egyenesen…..
Egyszerű(en) Fideszes Finish him! 2010.07.21 15:55:00
Amúgy az piszok mázli, hogy nem nemzetközi (pénzügyi) szervezetek, vagy a bankszektor, esetleg globális véleményformáló lapok újságírói döntenek a magyar Országgyűlés összetételéről.   Az Orbán-kormány nagyon ráléphetett valakinek a tyúkszemére, ha néhány nap…..
Azt hiszem, hogy itt az ideje a világos beszédnek. Tisztelt kormányzó párt(ok)! Tessenek már néven nevezni azokat újfent és újfent, akiknek köszönhetően a Valutaalap (az EU követő emberfogásában) most izmozik a kormánnyal (és az országgal)! A kormányzati kommunikáció…..
Olvasom, hogy hazament a Valutaalap és az EU Bpesten tárgyaló küldöttsége, mert nem értenek egyet az új magyar kormány gazdaságpolitikai intézkedéseivel, a bankadóval, no meg sok egyéb mással. Meg akarják leckéztetni a kabinetet és rajta keresztül persze Magyarországot. Ezzel…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Ahogy ígértük, íme a Városháza parki fapados kommentek újabb sorozata:          De ha már a Városháza parkban jártunk, tudnánk adni mókás kedvű Demszkyéknek egy-két ötletet.  1. Például néha-néha meglocsolhatnák…..
egyszerufideszes 2010.07.16 19:00:10
@Tita nick: Hasonlóképpen. Egyébként a Viktátorozás eszdéeszes tempó, áprilisban a helyükre kerültek szerencsére.
egyszerufideszes 2010.07.16 19:30:05
@butus: Csak, hogy jobban megismerjük Orbán Viktort, mint magánembert, tessék már elárulni, hogy melyik szabóságba jár a miniszterelnök?
egyszerufideszes 2010.07.16 20:10:00
@butus: No és a demokrata köröket szorgalmazóknak vajon telik saját ötletekre is?
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
egyszerufideszes 2010.07.16 11:55:26
@schgabor: Az a baj Gábor, hogy ez így már nagyon magyarázkodásízű, de ezt szerintem Te is tudod.
egyszerufideszes 2010.07.16 12:16:49
@Wolff: Az egyik hozzászólásomban én is valami hasonlót írtam, kérlek olvasd át egy kicsit alaposabban. Köszönöm.
egyszerufideszes 2010.07.16 12:38:45
@alessandri: Szerintem már el is múlt.