Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LSDr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Doktor Schmitt 2012.01.11 17:59:00
   Plágiumgyanús Schmitt Pál doktori értekezése – írja hvg.hu. A cikk szerint Nyikolaj Georgijev bolgár sportdiplomata Az olimpiai játékok programjának elemzése című kétkötetes, 465 oldalas, több száz oldalnyi táblázatot, diagramot tartalmazó 1987-es tanulmánya…..
  Tegnapi kommentfolyamunkban Babarczy Eszter felajánlotta, hogy elszaval egy József Attila-verset a Mandiner olvasóinak. Íme: ..
Sziasztok!  Sokszor van szó a hálapénzről itt a blogon is. Én a magam részéről nem igazán érzem kötelességemnek, hogy minden egyes orvoslátogatás alkalmával adjak. Igazából akkor szoktam, ha tényleg meg vagyok elégedve az orvossal, azaz a hálámat szeretném…..
Pár hónapja édesanyámnál refluxot állapított meg az egyik csepeli körzeti orvos, felírt gyógyszert, szigorúan napi 1 szem. Használni használt, azonban olyan tünetei is voltak anyunak, hogy a gyógyszer szedése mellett rosszul volt, gyengének érezte magát. Visszament a dokihoz, aki…..
T. Praxisblog! 1981-ben kivették a bal oldali vesémet, de hála Istennek, semmi bajom azóta. Életbiztosítást szerettem volna kötni tavaly, amihez a biztosítónak szüksége volt a kórházi zárójelentésre. El is bandukoltam a Bajcsy kórházba, ahol közölték velem, hogy már…..
LSDr 2010.07.14 12:42:01
@egerészölyv: mi a szereposztás? Tudatlan betegek találkoznak agresszív személyzettel vagy fordítva?
Képzeld, ha nem csak találkoznak, hanem párosodnak! Gyönyörű DNS-e lenne az utódoknak !
Komolyabban: az orvosi papírok elveszése nem egyenlő a III/III dokuk megsemmisítésével. Előbbi trehányság, utóbbi bűncselekmény.
LSDr 2010.07.14 12:47:59
@P75: Az UH-t arra az esetre mondtam, ha valóban mindössze az a biztosító problémája, hogy hány veséje van a kuncsaftnak. Nem betegségkeresésről posztolt az író, hanem a legprimitívebb indikációjú szűrővizsgálatról. A herék számát sem MRI-vel számoljuk abstart, nemde?