Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vbencus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt évben jelent meg a Fleischmann Taurusa N-es méretben. Mindenki reménykedett, hátha lesz MÁV, de legalább GySEV változat beőle. Nos, erre nem kellett sokat várni, a GySEV, Haydn emlékére átmatricázott mozdonyának modellje lett az első magyar Taurus a gyártól, amely elérhető…..
Megérkeztek a Brawa Gysev kocsijai N-es méretben. Ha jól számolom, egy évet vártunk rá, de elmondhatjuk, hogy megvan a második nagyszériás magyar személykocsi modell. A Minitrix MÁV-os Y kocsi modellje a német modellezőknek készült, ha úgy nézzük, akkor ez az első, nagy számban…..
Ma vbencus révén jutottunk vendégposzthoz. Mint az Ő példája mutatja, a vasútbarát általában nyitott szemmel jár, és ha szerencséje van, akkor találkozhat érdekes vasúti eseményekkel. Ő épp Finnországban járt nyitott szemmel.   Úgy hozta az élet, hogy Helsinkiben…..
Hölgyválasz! New Age 2007.06.05 18:04:00
A Csajok (Antó és Juli) nyaggatnak, hogy csináljak nekik blogot. Már korábban neki kezdtünk egynek, de egyedül nem bírtam. Ezért most nesztek... Rátok szabadítom a két Pandórát, meg mindazt aki még blogolni akar a suliból. Bizonyára mega-eklektikus lesz az ügy, de annál jobb...A…..