Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mária néni

0 bejegyzést írt és 546 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy avarégetések időszakát éljük, de úgy tűnik, néhányan ezt kiterjesztik könyv, rongy és háztartási gép égetésre is. Persze a hatóság ilyenkor nehezen mozdul, ha mozdul egyálltalán.Érdekes anomáliára hívnám fel a T. olvasók figyelmét.Szomszédom miután a tulajdonosok…..
Hétfő délután, szakadó esőben tekert el a 100 ezredik bringás a Kiskörúton elhelyezett kerékpáros számláló alatt. A számláló júniusi kihelyezése fontos lépés volt a biciklis civil mozgalom számára, hiszen innentől nem lehet a kerékpáros infrastruktúráért,…..
Soha vissza nem térő alkalom!  December elseje, az AIDS-napja, ez alkalomból lesz egy rendezvényünk. A nap fő látványossága egy nagyméretű óriásóvszer lesz. (A gigaóvszer 25 méter hosszú, 4 méter átmérőjű lesz.) 15.00 óra előtt gyülekezés a Gödör-előtt, majd a…..
Mária néni 2010.11.23 15:19:26
@Dögöljön meg Gulyás Béla:
Itt Magyarországon 99%-uk buzi, és az a nő, aki AIDS-es, az is a bisex barátjától kapta, aki a buzipajtásától szerezte fartúrással.
A fartúrók terjesztik a buziságot Magyarországon.
Végre tudom, honnan volt ismerős az amúgy kiváló hangú Giorgio mester jellegzetes arckifejezése!..
Mária néni 2010.11.23 13:58:39
@ZX: igaz, odavannak érte: a majom-csajok.
Mandiner blog Bagoly mondja 2010.11.23 07:01:00
   Azt hittük, hogy Boross Péter az MDF után némi fáziskéséssel maga is eltűnik a süllyesztőben, azonban az alkotmány-előkészítési bizottság tagjaként visszatért a politika porondjára. Irtó vicces, hogy ugyanarról a Borossról van szó, aki 2002 óta…..
Mária néni 2010.11.23 13:20:24
@Johnny Tinenbalm: A Magyar titkosszolgálat meggyengülése mindenkinek a javára válna csak. Szélnek kellene ereszteni mindegyiket azonnal és egy újat építeni, mint a Csehek.
Mária néni 2010.11.23 13:21:06
@Alfőmérnök:
Igen jelkép. Annak a kormánynak a jelképe, amelyik elöszőr kúrt el mindent.
Mária néni 2010.11.23 13:28:38
@Jofiu: Igaz. Itt még egy pofon se csattant azért, ha valakiről kiderült, hogy tönkretette mások életét. Még csak egy szemétládát köptek le az elmúlt 20 év alatt.
Nem véletlen a 18-as karika, ez a bejegyzés gyomor-, világnézet- és szemforgató lesz a  bejegyzés gondolatait megalapozó képek miatt. Fenntarthatóság alatt nem azt értjük, mikor valami Mátrixon felnőtt hibbantagyúak kiszámolták, hogy köbcentire mennyi ember férne el a…..
Mária néni 2010.11.22 16:56:25
Wolf Kati és Szíj Melinda. Az egyik művészcsaládból származik, dögös, magas, vagány, hosszú combú, tudatos és szőke. A másik teljesen átlagos hátterű, csúnyácska, alacsony, kicsit trampli, önértékelési zavarokkal küzdő és fekete. Látszólag nem is lehetnének…..
Mária néni 2010.11.22 16:13:10
@Fedor: Én elmondtam a véleményem, erre te személyeskedsz velem. Szegénységi bizonyítványod aláírtad.
Tényleg akarod, hogy elmegyarázzam, ho hogy mitől más egy lelkisérült mint egy normális ember?
Mária néni 2010.11.22 16:37:41
@Fedor: Pedig pontosan a liberális média tartja ott ahol. Az RTL és a hozzá kapcsolódó nyomtatott sajtó sztárolja, hogy nyomják az ostobák az SMS-eket. Már egy kisiskolás is tudja, hogy a legnagyobb bevétele a csatornának a sok idióta SMS-eiből származik, milliárdos nagyságrendben.
Még akár rád is SMS-eznének, ha téged sztárolnának. Elég, ha két feltételnek megfelelsz:
a) deviáns vagy
b) van haverod az RTL-nél
Talán van, akinek ez még meglepetést okoz, de Vágó István már kipróbálta a marihuánát, és szerinte az alkohol veszélyesebb. Csak egyetérteni tudok vele: „Benáresznek hívták – ma Varanasi – azt a várost, ahol bizonyos keretek között nem tiltották a drogokat.…..
Mária néni 2010.11.22 16:15:24
@Publius Decius Mus: Szerintem azért nem lehet mérges, ha valaki megcsinálja a feleségét. Inkább hálásnak kellene lennie, hogy levették a válláról a terhet. Neki úgyis más az irányultsága.
Nehéz erről a kérdésről úgy írni, hogy ne álljunk egyik vagy másik oldalra. Ha mégis megpróbálja valaki, a közönség mégis besorolja az egyik skatulyába. Én autós közlekedési szempontból közelíteném meg, mégis szeretnék objektív maradni, amennyire ez lehetséges.…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
Mária néni 2010.10.24 19:03:16
@♥ Kitty ♥: Miféle előadó? Lejtátsza a laptopján mások zenéit. Senkiházi.
Mária néni 2010.10.24 19:04:55
@cso zsi: Ezek senkik, akik semmire se vitték, semmire se alkalmasak és abból csinálnak vallást, hogy mások zenéjét ordítatják a fülükbe.
Kettős Mérce Szavazati jog 2010.10.24 05:21:00
 Tisztelet, szeretet, szavazati jog nélkül 2006-ban Mikola István vetette fel, tavasszal Semjén Zsolt utalt rá, a múlt héten pedig majdnem bizonyossá vált, hogy a Fidesz el akarja törölni a szavazati jog lakcímhez való kötését, és így lehetőséget biztosítana a határon…..
Az elmúlt napokban lezajlott a Blizzard játékshow-ja, a Blizzcon, a Frostshock részletesen írogatta is, hogy milyen bejelentések voltak (DOTA a Starcraft 2-höz, démonvadász az ötödik Diablo III kaszt, nagyobb villantás nem volt idén). Mi a bulvármédia rakétáit begyújtva azzal…..
Mária néni 2010.10.24 15:11:41
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
Mária néni 2010.10.08 17:39:27
@Kicsit Karcos: igen, és mint köztudott, ez eddig is mindig így volt. Jó példa erre Princz, aki 130 milliárdos kárt okozott a postabanknak és 3 millió forintot fizetett 13 év után.
majd megvárják amíg elítélik őket és addig féretesznek egy jól elérhető számlát az OTP-nél, hogy legyen miről lefoglalni.
  Az önkormányzati választási kampányban az a jó, hogy ilyenkor az ország minden polgármestere megembereli magát, és felavat, átad, megnyit valamit, hadd örüljenek a népek. Ha a polgármester országgyűlési képviselőjelölt is, akkor ez igaz a parlamenti választási…..
Mária néni 2010.09.21 12:06:11
@ewok36: Ha valóban egyenes beszédet szeretnél, akkor megmondom, hogy én vagyok az, aki eligazítja az olyanokat, mint te. ha sem a szüleid, sem a tanáraid nem tanították meg, hogy mi a kultúra, sport, illem, akkor én megteszem helyettük is.

Most például megtanítom neked, hogy mi az a "gördeszkás". Első tény: márpedig olyan nincs. Amikor egy gyerek a bilin ül, vagy babázik, vagy gördeszkázik, attól még nem lesz "bilis", "babás", "gördeszkás". Ugyanis nem az éppen folytatott tevékenység, vagy a gördeszka esetén a játszadozás határozza meg egy ember mivoltát, butuska!
Más az, amikor egy tizenéves fiatal 7-8 éveseknek szánt gyerekjátékkal - gördeszkával - játszadozik. Azt infantilis, retardáltnak nevezik, nem deszkásnak.
  Miután az új törvények értelmében fogdába zártak két bizsutolvaj kamaszlányt, és egy hasonló korú (visszaeső!) prostituáltat, a balliberálisoknak is lett saját 2006. október 23-uk. Jöhetnek hát az ártatlan arcok mellé az alulról fényképezett marcona…..
Praxis Tüdőszűrés magyar módra 2010.09.17 06:00:00
Sziasztok!  A napokban átélt élményemet szeretném megosztani Veletek, mely újabb példája annak, hogy bőven vannak teendők az egészségügyben, legfőképpen infrastrukturálisan.  Lévén átléptem a XXX-et, így hivatalosan értesítettek az esedékes tüdőszűrésről.…..
Ehhez hasonló inzultus engem is ért már. 15 évesen egy esés következtében a combomon nagyon fájdalmas zúzódás keletkezett, ami napok múlva sem lett jobb. A Péterfy Sándor utcai kórházban megvizsgált egy orvos. Közben megkért, hogy a bugyimat is húzzam le. Ugyan nagyon furcsának…..
Mandiner blog Orbán provokatőr 2010.09.14 11:21:00
Forrás: Der Spiegel  Méltatlan feledés övezi azt a Der Spiegelben megjelent összeállítást, amely a világ 9 provokatőrét veszi számba, köztük a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort. A provokátorok alatt a szerzők, akikből rögtön kilenc is van, lényegében azokat a…..
Sziasztok! Valószínűleg hallottátok, hogy Falusi Mariannak milyen magas volt a vérnyomása, mennyire aggódnak érte és milyen alapos kivizsgálásnak vetik alá az orvosok.Nos, értem nem aggódik az egészségügy. Gondolom, úgy vannak vele, - eggyel kevesebb...Évek óta magas…..
Mária néni 2010.09.08 19:15:54
@ondol: El kell menni orvoshoz, és elpanaszolni neki.
Subba WTF: Bussz 2010.09.08 11:56:17
Van baj. ..
Mária néni 2010.09.08 19:14:39
  Összegyűlt a szükséges mennyiségű ajánlószelvénye, így MSZP-s színekben képviselőjelöltnek indul Tökölön Terry Black – törte meg az unalmas kampányhíreket a közlemény hétfőn. És még csak nem is magától a ténytől lesz az ember hót ideg félperc alatt, hanem…..
Praxis Vegye le a bugyiját! 2010.09.03 06:00:00
Tisztelt Praxis!   Az én történetem másfél évvel ezelőtt kezdődött.Kiütések jelentek meg rajtam mindenhol és mivel kis koromban nem sikerült átesnem rajta, majdnem biztos voltam benne, hogy bárányhimlőm van. Akkor múltam el 18 éves és úgy tudtam, hogy már nem…..
Mária néni 2010.09.08 18:30:03