Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiffan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Webisztán Network.hu FAIL 2009.03.05 11:58:00
Valószínűleg elfogyott az erő és a lelkesedés a 62. magyar közösségépítő szájt a Network.hu háza táján. Úgyhogy azt találták ki, hogy egy nyereményjátékot szerveznek, és a felhasználóikat arra kérik, hogy adják meg iwiwes, citromailes, freemailes, myvipes, yahoomailes vagy…..
tiffan 2009.03.05 16:42:01
@atleta.hu:

Azért a két rendszer teljesen máshogy működik.
A Hi5 elkéri a gmail-es emailcímedet mondván, hogy nézzük meg, nincs-e ismerősöd a rendszerben és miután megadtad, szépen közli veled, hogy nincs ismerősöd, de kiküldte a kontaktjaidnak a meghívót és így már lesz.. :)
A networkön ha megadod az iwiw-es adatodat, kilistázza az ismerőseidet és kiválaszthatod, hogy kinek küldesz meghívót. Ráadásul megírhatod hozzá külön a szöveget, nem csak egy kattintás az egész, látszik rajta, hogy meghívót fogsz kiküldeni x és y ismerősödnek, a folyamatot bármikor abba lehet hagyni, még ha a birka user ezt nem is teszi meg. Ráadásul a Hi5-nál angolul ír ki mindent és az angolban kevésbé jártas magyar felhasználó egy véletlen kattintással már körbe is spammelte az összes ismerősét.

A cél persze mindkét oldalnál ugyanaz, csak a módszer más.
Nem mi találtuk, hát nem is tesszük ki, csak belinkeljük: a Dirt című bulvármocskos sorozat magyar promóját itt lehet megtekinteni. A Viasatra érkezik, hová máshová...