Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beygli

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ilyen Világ árvái című műsoroknál előre lehet tudni, hogy addig-addig mutogatják a sok árvagyereket, a betegeket, a szegényeket, a nyomort, a szeméttelepet, meg ilyeneket, amíg vagy be nem csúszik valami jókora taplóság, vagy banálissá nem teszik az egész témát.…..
Karácsony nemtomhanyadik napja van, köszönt és minden jót kíván egy csupasz csíz a körtefán. Na, de most nó retró, nézzük, mit nézünk ma. Tíz kilóval nehezebben döcögünk a tévé elé, mert még mindig nincs vége sem a zabálásnak, sem a tévézésnek. Szerintem tegyünk…..
Bejött az ősz, színesedik a lombozat meg a sajtópaletta: immár van bazmegolós-beszívott-hülyecsávós pinamagazinunk, a Maxim. A sajátos világreceptnek megfelelően pinaszegény pinamagzin lightról van persze szó, az egyéb hozzávalók közül azonban a Kretén magazin, a Dumb és…..
Ha klasszikus magyar mesesorozatokat nézünk, nem árt, ha tudjuk, hogy mögötte íróként, szerkesztőként, vagy dramaturgként biztos, hogy ott találjuk Bálint Ágnest, ami a gyakorlat rideg nyelvére lefordítva azt jelenti, hogy a forgatókönyvet ő írta, az ötletek…..
Hiába rajongunk a Studio60-ért, ha az amerikai nézők nem, "túl bonyolult", "sokat beszélnek és azt is gyorsan", ezeket kinti fórumokon olvashatjuk a sorozatot kritizálóktól, hát igen, három történetszál és az ájlávjúbetty színvonalú kinyilatkoztatásoknál…..
comment:com Ne szójjá' be bazmeg! 2006.10.13 13:47:00
Olyan hírünk van, amiből az egyszavas pletykamagazinok egy hétig élnek, verekedett két színész, ihaj! Nincs is ezzel semmi baj, én ösztönözném pl. a Barátok közt/Sztárbox házasságot, csak legyenek a menetek között tangás bigék táblával, vagy tanga nélkül. Ráadásul nem is…..
Beygli 2006.10.13 16:20:37
Családi vígjáték, csintalan szakértő, szomorú domina és pajkos vasszűz a tegnap esti választási műsorokban. Ide-oda kapcsolgattunk, hogy megtudjuk, hogyan készültek ezúttal a csatornák, és hogy mégse legyen túl sok Erős Antóniából. A teljes cikk>>>..
Kezdjük az esti ajánlót az m1 Bestseller című műsorával, ezen a héten Arthur Phillips a vendég, aki a kilencvenes éveket nálunk töltötte, és itt szerzett élményeit megírva máris eséllyel pályázhat állítólag a legújabb amerikai próza mestere címre. Böcsülettel megvallom,…..
comment:com L-qurtuk, 56, tinik 2006.09.28 17:34:00
Legnagyobb sajnálatomra nem maradt mára normális focimeccs, a Catania-Messina meccset jó szívvel senkinek nem ajánlom. Maradjunk tehát a filmek, sorozatok, és a pornó vonalán. Az 1956-os emlékév jegyében az m1 újabb rókabőrt húz le a témáról, emlékeztek már Amerikába…..
A Zugügyvéd lelkes Zsarumagazin fan, a legbődületesebb jogi okfejtésű bűnügyi riportokat a hungarikumnak számító rendőrségi lapban lehet megtalálni. A Szelet vetett, vihart aratott című riport például a következő bevezetéssel indul: Nem tudtuk, hogy ilyen veszélyes dolgot…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
Van egy nagyon idegesítő trükkje Havas Henriknek, néha a beszélgetések legvégén odafordul a kamerához, és elmondja a Véleményét, úgy, hogy a riportalanyok már nemigen tudnak reagálni. Kicsit mintha levonná a konklúziót, kicsit mintha kihasználná, hogy övé az utolsó szó, és…..
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..
A tévésorozatok rajongói számára a lehető legszarabb érzés az, amikor x óra/nap/stb beinvesztálása után a rohadék tévétársaság vállat vont, és lekapja kedvenceinket a képernyőről. Éppen ezért a pilotszezonban az ember megpróbálja belőni, hogy kábé mit érdemes elkezden,…..
comment:com Mesesajt indul 2006.09.13 06:25:00
Magyarországon 1957 óta van televízió. Anettka, Győzike és Vágó István egy 49 éves szerves fejlődés eredményei. Mégis méltatlanul keveset foglalkozunk azokkal, akik Kádár-alattvalók millióit informálták, nevelték vagy szórakoztatták. A Comment:com Mesesajt sorozatában…..
Beygli 2006.09.13 10:33:30
M. Kiss Csabát utoljára méhészként vagy kukásként láttuk a Naplóban, de azóta átment az m1-re, és rendbe hozta, kitatarozta a Kékfényt. Tehát ő most a műsorvezető-főszerkesztő. Munkatársa egyébként Olajos Gergő is, aki szintén a tv2-től szegődött át a közszolgálathoz.…..
Ötéves évfordulót ülünk, ilyenkor mindenki megemlékezik mindenről, és van aki óvatosan filmet is forgat a dologról, mint az ABC tette azt egy új minisorozattal. (A meghatározás kissé csalóka persze, mert egy kétrészes filmről van szó, de ez a hivatalos terminológia szerint már…..
comment:com Csintalan visszatér! 2006.09.08 12:10:00
Már alig várjuk. Főleg, amióta láttuk a rövid, de a kábeltelevíziós piacon egyedülállóan látványos, tizenöt másodperces reklámot, amiben a tűzből jön, (Hol volt eddig? A purgatóriumban?), és végül cafatokra robban. CS2. A kommunista csinovnyik visszatér, hogy a kamerák…..
Arról már az index is beszámolt, hogy állítólag jól kicsesztek Szaddám Huszeinnel, és levetítették neki a South Park mozifilmet ördöggel, vibrátorral, seggbekukival együtt, a film címének megfelelően vágatlanul. Biztos nagyon szar lehetett neki, bár a tárgyalások…..
Szombaton megjelent posztunkra reagált az egyik érintett, Farkasházy Tivadar: 1268 leütés. Lassan ennyiszer üt le az index, egy éve a születésnapi Faludy-est miatt, pedig kizárólag a család kéréseit teljesítettem, akkor nem válaszoltam, nehogy bármily izgalmat okozzak a költőnek.…..
Először azt hittük, hogy nem igaz. Aztán mi is megláttuk. Minden idők legdurvább kifelejtett betűje. Mert, hogy van úgy, hogy az ember nyomja, de hiába, vagy, hogy még csak nem is nyomja, de hogy valaki megrendel egy szpotot, megnézi, ámul, hogy „olyan fiatalos, trendi, mégis…..
Mert mi történhetne egy tűzijátékon? Vörösen villogó Gyurcsány-portrékká robbannak a petárdák, a Szózat előtt még meglepetés koncertet ad a csak erre az alkalomra csak itt újból összeállt Johnny Cash? Vagy a finálé alatt feltűnik Godzilla, hogy dzsesszbalett-bemutatót…..