Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viva_espana

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elgázoltak tavaly júliusban egy bicikliző nőt a szegedi Tompai kapu úton, mire egy polgártársunk feljelentést tett foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés és közekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt ismeretlen tettes ellen. A bicikliút kialakítása ugyanis…..
„Critical Mass Szeged” feliratú mellényben takarították a Belvárosi-hidat vasárnap délelőtt. 2-3 biciklis aktivista végezte a munkát mások helyett. Olvadás után a város bicikliútjai, kerékpársávjai lehangoló állapotban vannak, a síkosság-mentesítéshez használt…..
Pár hete a Délmagyarország Kapcsolatok rovatában olvashattuk az alábbi írást, amelyben egy kerékpáros nem érti, hogy ha több szabályos alternatívája is van a közlekedésnek, az egyiknél miért szorítják le a szabálytalankodó sofőrök. A válasz a rendőrségtől érkezett, és a…..
 A biciklit még a bicikliút átvezetésen is tolni kell, ha sokan bicikliznek, akkor az emberek csórók, Békéscsaba egy megye, a gyalogosokat nem gázolják el a zebrán. Olyanok tanítanának KRESZ-re, akik maguk sem tudják jól, jogalkalmazók jogot alkotnak. Ha nem tanítják meg…..
Kerékpárút épül a 47-es út mentén, és ennek lesz bevezető szakasza Szegeden az Algyői úton, illetve a József Attila sgt. elején. Két tervverzió készült, egy tipikus járdára vezetős szeparálós, és egy kimondottan korszerű kerékpársávos  megoldás, amivel a Magyar…..
Ha valami nem válik be, akkor azt gőzerővel terjeszteni kell, vallják némelyek Szegeden. Ilyen a járdára vezetett kerékpárút, ami senkinek sem jó, de legalább drága és balesetveszélyes. Ilyet akarnak építeni újabban a Lugas utcán és a Gábor Áron utcán egészen a Csap utcáig.…..