Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macskamancs

31 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húhahó. Rég írtam. Most csakúgy rámjött újra. Lehet h semmi értelmeset nem fogok szülni, csak kedvem van írkálnixD Igazából rossz kedvem van. Azt a rohadthullámzóshangulatosszeszélyesmindenemet!:C De milyenjó színű az új körömlakkom*-* Hiányzik az a majom. Annyira erős…..
"Meggyógyultam". Egy kis segítséggel, plusz belső elhatározások. Elmondhatatlanuljó érzés. És tényleg jól vagyok. Érzem az egész testemben, lelkemben. Már nincs rajtam az a súly, és az elkeseredés mázsája is megszűnt. Meglátjuk majd a jövőt, fölösleges aggódni…..
Kész, hát ennyi volt. Elvesztettem. Már megint csak tanárnéni voltam. Nem írtam eddig, mert nem volt hozzá erőm. Most sincs túl sok. Azt sem tudom mihez van. Amihez viszont nincs, azt tudom. Szeretni. Szerelmesen, esetleg. Rég voltam ennyire padlón, a pikkelysömöröm is…..
Cseresznyeee! >Mostanában rákaptam Emilie Autumn-ra. Ezelőtt is hallottam már, de pont egy nem olyan jó számát, és elkönyveltem h nem tetszik, de most többet is meghallgatok, és van amelyik durvánjó^^ >Mégmindig ideges vagyok. Egy kicsit. Vánszorog az idő. >Felturbóztam…..
Nincs túlsok mondanivalómxD Filozofálgatni akartam, de ellibbent a kedvem közben:/ Azért az az érzés ittvan még, és itt is lesz. Pár másodpercig hasít, hirtelen, majd nagylevegőt veszek, és minden megy tovább. Hátpaff. Nem akarok komoly kapcsolatot, a tököm kivanmár. Nem vagyok…..
SzépJóMajdnemEstét!^^Tanulás. Kb semmi nem lett belőle mert egésznap mászkáltamxD Jól is esett. Végül úgy döntöttem nincs kedvem senkihez. Ill. van akihez igen. De ezt hagyjuk:D Elfáradtam kicsit.Összképhatás. Tegnap jót "buliztunk" Drágaságaimmal: Jackbácsi,…..
Megtörtem. Szétszakadtam. Elvesztem. Aztán mégis összeraktam magam. Mert.Muszájvolt. Különben mégmindig összekuporodva zokognék az ágyamon. Annak meg nincs semmi értelme. Keresztülmentem már annyi szaron érzelmileg és lelkileg-természetesen főleg pasik meg…..
Háháá! Valamiért csak ebbe a blogomba tudok belépni, sebaj, ez is megteszi:D Fuh... ebben a pillanatban jobban vagyok....de pár másodperc múlva megint belém fog hasítani. Érzem. Tudom. Irdatlan késztetést éreztem, h szívem-lelkem "tintájával" írjak pár sort, olyan…..
Egy időre szüneteltetem a blogírást. Minden más... Megváltoztam, mondhatni gyökeresen. Valami kiégett bennem, valami eltűnt, ami majd biztosra tudom, h vissza fog térni, amikor eljön az ideje. De lehet h az évek múlva lesz. Még nemtudom. Mindannyian álmokat váltunk valóra, és…..
Jobban vagyok^^ Igazából ha jobban megvizsgálom a dolgokat, nagyjából rendben vannak, de csak nagyjából. Valami kis rossz prücök mindig ottvan. Meg kell szokni. Kevés az olyan nap h ne b***ná fel vmi az agyam:D Mondjuk pl a primitív tupákagyú óvodás emberek mellett elmehetnék szó…..
Annyira hiányzik, h azt semmivel nemlehet elmondani sem kifejezni. Ma váltunk el, csak pár nap, és újra látom, de úgyérzem nem bírom ki. Úgyérzem egyedül vagyok. Lehetetlenül egyedül. Borzasztóan egyedül. A világ felém magasodik és összenyom. Pedig nemtud, mert erős vagyok. Csak…..
        IMÁDOM^^ Ajánlom minden mangamániás figyelmébe:)Suli. Mégmindig tetszik. Persze van olyan tantárgy amit egyreinkább utálok. Ezvan, túlélem. Úgygondolom vannak barátaim. Ákost és Petit már annak tekintem. Meg egyrejobban kijövök a…..
Ezerésmilliárdbocsánat h régesrégen írtam. Megváltozott pár dolog. Szépensorban elmesélgetem.*Endoval kicsikétnagyon megváltozott a kapcsolatunk. Egymásba szerettünk, és együtt vagyunk. Ha úgyvesszük, én, az egymásba szeretésünk volt az utolsó lökés affelé, h szakítson a…..
Hmm.... jórégesrég írtam. Lássukcsak mik történtek velem mostanában. >Újfent voltam Bp-en, és találkoztam Endoval meg Andrással. Jóvolt^^ Megnézettem Endoval a Holló-t mert alapfilm, és már rég meg akarta nézni, én már v ezredszerre láttam, de egyszerűen nemlehet megunni,…..
Bethlen Gábor Kollégium Cím:     Budapest, 1116 Temesvár u. 16-18(Az Egyetemhez átszállás nélkül a 47-es villamossal lehet eljutni, az utazási idő körülbelül 20-25 perc.)  Férőhely: összesen 180 főA szobák 4 ágyasak, melyek mindegyike…..
          Még soha nem éreztem magam ilyen jól egyedül. Egyáltalán nembánom, h nincs pasim.n_n..
Eszméletlenülkúvajóvolt!! Ugyebár voltam középső hugikámmal, Adrival, tegnap Szigeten. Akárki akármit mond, a Sziget BASZOTTJÓÓÓ! Egyszer kiköltözök egészhétre aztuti. Perszepersze, drága. Ezzel teljesmértékben egyetértek. Meg a mobilbudik környékén büdösvan. Ez is igaz.…..
Mesedélután következik:D(Múlthét)Péntek: Megérkeztem Budapestre, András kijött elém. Elmentünk hozzájuk, aztán 8-ra elvágtattunk a Móriczra, kedves Botondbarátommal találkozni, mert kaptam Tőle Sziget napijegyeket, mert középső hugimmal megyünk 13.-án:P Jóósokat…..
Tegnap nosztalgiáztam 1 kicsit:D Régesrég 1 messzimesszi galaxisban hatalmas Shygys (így írták, amúgy kiejtve Shyguys) rajongó voltam. Nem emlékszem pontosan hány éves voltam, annyit tudok, h ált.sulis. Abban az időben bizony menőnek számítottak az ilyen Backstreet Boys-féle…..
Nitta komfortos mennyországa Vágy 2010.08.01 22:43:00
Szeretek szingli lenni, mert azt csinálok amit akarok, azzal flörtölök és ismerkedek akivel akarok meg stb jó oldala van. Gyűlölök szingli lenni, mert nincs kihez hozzábújnom, nincs aki csókot adjon, szerelmes szavakat suttogjon a fülembe, nincs kivel romantikáznom,…..
Macskamancs 2010.08.03 20:39:11
@Baddog: De az meg nemjó. Mert 1 nyitott kapcsolatban nincs szerelem. És én szeretnék szerelmet.
http://www.youtube.com/watch?v=yTOUqsD1JMM&feature=related..
Beszarás h milyenjó*-*http://www.youtube.com/watch?v=cT8lU54GwMk&feature=related..
Érdekes dolgok ezek.... Rájöttem, h nincs értelme "erőltetni" ezt a pasikellpasikellszerelemkellszerelemkell dolgot, mert olyan jeleket kapok, amik ezt megerősítik. Szóval mostantól nincs "kiszemeltem". Errőlennyit.Más. Szert tettem egy új barátra Endo…..
"És az a rádió úgy zokog, mintha szerelmet vallana....most nekem szól a legbutább dala..."..