Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rokkantnyugdíjaspornósztár

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szép dolog megcsalni a másikat, ám vannak országok, ahol meglehetősen sokan űzik ez az izgalmas, de sok jóra általában nem vezető szabadidős tevékenységet. Vajon melyek azok az országok, ahol a legtöbben lépnek félre?..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2017.08.09 11:12:31
Ha egy film erős és felkavaró képi világgal rendelkezik, az a filmművészetben is kétélű kardnak számít. Éppen ezért az alkotóknak tudniuk kell, hol a határ merészség és pofátlanság között. A mai filmünkkel a szemetesládánkat fogjuk megetetni, de lehet, hogy ezzel már az Ő gyomra sem fog megbirkózni.…..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2017.06.16 12:48:07
Manapság népbetegségnek számít, hogy aki egy kicsit is jól néz ki, arra rögtön ráaggatják a „cuccal könnyű” jelzőt. Nem mellesleg azzal sem olyan egyszerű, nélküle pedig kifejezetten nehéz marha jól kinézni. A versenyzésről már nem is beszélve. Ahhoz, hogy bárkit ezzel vádoljunk, sokkal többet kell…..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2016.08.21 21:12:24
Az emberi természet már csak olyan, hogy mindenben logikát keres. De ha egy fenyőerdőben egy óriási horogkeresztet  formázó vörösfenyő-csoportot látunk, arra elég nehéz logikus magyarázatot találni. Az északkelet-németországi Zernikow város külterületén elterülő fenyőerdő belsejében egy mintegy 4300…..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2016.08.08 21:06:52
Komolyan nem gondoltuk, hogy egy hirdetés még meg tud lepni minket, de igen. Ugyanis az aranyhegyi villát legalább hat nyelven hirdették meg, már amennyit meg tudtunk különböztetni, 10 szobájával 550 millió forintért. Ebből elég egyértelműnek tűnik, hogy a közel milliós négyzetméterárú ingatlant…..
Régen olvastam már olyan gyomorforgató írást, amelyet a G. Fodor Gábor fémjelezte 888.hu közölt le Tóbiás József MSZP-elnök feleségéről. Nem beszélve arról a tényről, hogy teljesen értelmetlen is. Politikai szervilizmus vagy más?..
„Uraim, ártatlan vagyok mindabban, amivel vádolnak. Azt kívánom, hogy vérem erősítse meg a franciák boldogságát.” Ezek voltak XVI. Lajos király – a köztársaságban immár Capet Lajos – utolsó szavai. Földi életé­nek végóráiban nagyobb erélyt és bátorságot tanúsított, mint bármikor uralkodása…..
Jogosan hiányoltátok a 21 utált zenekaros cikkünknél a magyar mezőnyt. Ezt jelen írással igyekszünk is pótolni nektek! Mivel a közönség szava szent, a kedvetekért összeválogattunk egy kis háztájit, lássuk, kik azok a magyar bandák, akiket elítél a közvélemény egy része,…..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2016.01.19 23:28:37
A Norbi-jelenség nem csak a magyar társadalom igényszintjét és átlagos értelmi színvonalát mutatja meg jobban bármely statisztikai adatnál, de egyre látványosabban teszi ki a farkát az asztalra az…..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2015.08.06 15:11:54
Az ember azt gondolná, hogy 54 év állatorvosi praktizálás után már nem sok újat láthat az ember. Dr. Smith, texasi állatorvos azonban belefutott egy igazi ritkaságba. Életében másodszor. A…..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2015.07.04 11:46:08
A Damaszkuszi-kapu, 1890 körül 2016-ban június 5-én ünneplik világszerte a Jeruzsálem napot, a város újraegyesítésének évfordulóját. A eseményre a The Times of Israel fotóriportere érdekes képsorozatot publikált Jeruzsálem 100 évvel ezelőtti arcáról, mellette a ugyanazok a helyszínek ma. A városról…..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2015.05.18 14:28:13
Vagy ahogy én ismertem meg előbb, Ellis Carver a Drótból és Clayton Hughes az OZ-ból. Gilliam egyrészt 107 mérföld per órával ment az 55-ös táblánál, másrészt meg találták egy vicces cigarettát a kocsijában, harmadrészt meg már nem volt szomjas a kormány mögött. Ittas…..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2015.05.05 17:44:54
Az Élet Menete rendszeresen azt a kb. 3 kilométeres utat teszi meg, amely annak idején az auschwitzi rámpáktól a birkenaui halálgyárig vezetett. A zsidó vagy zsidó identitású magyaroknak (is) rendszeres alkalom a megemlékezésre, és nekünk, nem-zsidóknak alkalom a megrendülésre és…..
Maximálisan ellenezzük bárki privát szférájának megsértését, legyen az a leghétköznapibb magánember, vagy globális szupersztár. Az olaszországi Laglio polgármesterének legutóbbi rendelkezésétől azonban őszintén szólva kissé megrándult a bal szemöldökünk. A Villa…..
A következő videók után, jogosan gondolja 1-2 törzsolvasóm, hogy az aranyásó tanfolyamot, mint korábbi posztjaimat, bátran lehúzhatom a wc-én. Minek kell az, amikor itt a megoldás? Igen ám, de köztudott, hogy akármekkora aranyásó valaki, orrba-szájba hirdeti a büszkeségét (ami…..
Nem kell pánikba esni, áprilisban Ajkán és Kiskunhalason is fellépnek. Power rock from Hungary: ..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2015.03.18 14:12:03
1. számú levél "Tisztelt Gábor Bátyám! Ezúton kérlek, hogy részemre 2, azaz kettő millió forint kölcsönt kiutalni szíveskedjél. Tudom, hogy egy magyar úr vagy, ezért megfordul abban a szép, igazi magyaros fejedben, hogy ajándékba adod ezt a csekély összeget, de nem, csak…..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2015.02.21 00:13:35
A Központi Hatalom nevű zenekar úgy akar punk lenni, hogy közben kurvára fosik beleállni a dologba, hiszen a fenti, nem túl fantáziadús vagy különösebben jó nóta szövegében egyértelműen a TV2-s Berki Krisztiánt kutyázzák néhol egészen elképesztően tapló stílusban, de…..
Elég nagy vérveszteség érheti a hatodik évadra készülő X-Faktort: a 168 órának adott interjúban a műsor zsűrijének fazont és nem mellesleg hitelességet is kölcsönző Alföldi Róbert azt mondja, a jövőjét nem feltétlenül a tehetségkutatóban képzeli el. A színész/rendező…..
A Darktown (kb. Sötétfalva) elnevezés eredetileg egy afro-amerikai kerületet jelentett Atlantában, Georgia államban. 1880-ban a fehér amerikaiaknak, a nyomor, az elmaradottság, a betegség és a bűnözés melegágyaként jellemezték. Rövid időn belül átalakult az USA déli részének, az afro-amerikai…..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2015.01.29 00:11:19
@Sigismundus: Persze, de sajnos én nem látom bennük az öniróniát, sőt cool sexszimbólumnak állítják be magukat, de vizuálisan egy seggüket mutogató páviáncsorda szintjére ereszkednek le.
Február 2-án indul az RTL Magyarország napi közéleti háttérműsora, a Magyarul Balóval. Baló György 3 éves kihagyás után tér vissza a képernyőre. Vannak a klasszikus értelemben vett újságírói kérdések: ki, mit, mikor, hol, hogyan és miért? Azt gondolom, a híradókból meg…..
Molnár Gábor elhívott az edzésére, így abban a szerencsében részesültem, hogy láttam, hogy hogy melóznak a srácok, és meg is kóstolhattam a két versenyételt. Az edzéseken heteken keresztül minden nap lefőzik a két versenyételt, versenykörülmények között, azaz pontos…..
Kik ezek? Ez áll a Kanye West és Paul McCartney közös daláról Facebookra kitett posztunk alatt. Amíg azonban a kommentelőnk viccelt (remélem, hogy viccelt), addig a netet elárasztották azok a twitek, amik Paul McCartney kilétén értetlenkednek. Ilyen az, amikor generációk…..
Azt írja a Bors, hogy Damu Roland nem túl nagy meglepetésre nem a TV2-nél folytatja karrierjét. A Jóban Rosszban című sorozatban elindított, szédítő karrierből nőverés, nemi erőszak és sitt lett, a szenvedő alany meg ugye nem más, mint Vajna (született Palácsik) Tímea. Damu…..
Rokkantnyugdíjaspornósztár 2014.12.30 11:32:35