Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soro

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Altmagyar A cserebogár pálinka 2015.12.04 09:41:48
Boldogult ifjúkorom egyik nyarát alföldi rokonaimnál töltöttem. Ma is előttem van a poros udvar a kapirgáló csirkékkel, a láncra vert házőrző kutyával, az eperfákat ellepő hernyósereggel. Napjaim kedélyes egyhangúságban teltek. Vendéglátóim nem voltak felkészülve egy…..
A Margitszigeten valamikor év elején kiépítették a közvilágítást a pesti oldal korábban sötét részein, illetve a budai oldal déli végénél. A beruházás talán a szigetkörön esténként futókat töltötte el legnagyobb örömmel. Engem is, bár én relatíve jól látok…..
Én is gondolkodtam ezen a dolgon, és én is oda jutottam, nem érdemes a magánrendszerben maradni. Nem annyira a rokkantság lehetősége miatt (ha az egyetemet is beleszámoljuk, akkor nekem van vagy 20 évi szolgálati viszonyom az állami rendszerből), hanem szimplán azért, mert az…..
Amélie XG-300, a francia robottitkárnő kalandjai AlsóhörcsögönMikrodráma Második szín Dramatis personae Bajusz József, cégvezető és tulajdonosIstvánka, Bajusz balkeze Helyszín: Alföldi Pástétom Kft telephelye Alsóhörcsögön. Irodaépület, Bajusz a…..
Soro 2010.11.11 11:46:14
Amélie XG-300, a francia robottitkárnő kalandjai AlsóhörcsögönMikrodráma Első szín Dramatis personae Bajusz József, cégvezető és tulajdonosKarácsony János, Bajusz jobbkezeIstvánka, Bajusz balkeze Helyszín: Alföldi Pástétom Kft telephelye Alsóhörcsögön.…..
libertárius AdóManó Színrelép 2009.08.02 09:59:11
Gondolom minden postaládába bedobták az APEH Adókalauz kiadványát, ami megnyerő őszinteséggel a "Ha már örömtelivé nem tehetjük az adózást, legalább hadd segítsünk!" alcímmel jelent meg. Előre bocsátom, hogy az APEH-et a magyar állami…..
A Bayer cég az Egyesült Államokban bevezette új fogamzásgátló termékét (Beyaz), amely a szokásos hormonális hatóanyagokkal kombinációban fólsavat tartalmaz a TERHESSÉG során előforduló magzati fejlődési rendellenesség (NTD) megelőzése érdekében. Már ha nem használ a…..
A volt szocialista országok kissé idősebb lakói abban a - szerintem - szerencsés helyzetben vannak, hogy két, játékszabályait illetően gyökeresen eltérő gazdasági és politikai rendszert is közvetlenül megismerhettek. Az egyiket nevezzük szocializmusnak, a másikat kapitalizmusnak,…..
libertárius Disney English 2010.07.18 11:38:05
Hír: a Walt Disney 2015-ig 148 nyelviskolát akar nyitni Kínában, ahol évente 150 000 gyerek tanulna (2000 USD tandíj fejében) a Disney karakterektől angolul. A világ kétségkívül még viccesebb hely lesz, ha 30 év múlva a kínai üzletemberek "Quack, quack, quack, kis huncut,…..
Haydn halálának évfordulóján hadd idézzünk az előző posztban említett Csáth Géza könyvből, az írás címe: Haydn.„Haydn muzsikáját gyerekkoromban nem értettem és nem szerettem. Beethovenért, Chopinért, Griegért rajongani tudtam, de bosszankodtam Haydn egyszerűségén,…..
A kispadról könnyű mondani, hogy állj fel, menj tovább, szedd össze magad, stb, aközéppályán már máshogy látja az ember a dolgokat.A kép innenHali Szakítósok!A történetem olyan friss, hogy szinte még vérzik /emo off. Itt ülökegy üveg bor, egy karton cigi (fogyatkozóban sajna)…..
Soro 2010.01.13 13:05:08
@Barry Kent: köszönöm. és ilyenkor derül ki, hogy az embernek milyen drága barátai vannak, akik annyira, de annyira figyelnek és jelen vannak...
néha régebben viccesen azt mondogattam, egy-egy összezördülés után, hogy az embernek csak szülei, pasija és barátai ne legyenek és akkor nem érheti nagy baj.
a középső elvesztését még csak-csak kibírja az ember valahogy, de az elsőről nem akartam volna lemondani a harmadikról meg nem is fogok.
Soro 2010.01.13 13:32:26
@tuli _: nem voltunk nagy család
Soro 2010.01.13 13:34:46
@Barry Kent: nu, erre már én is rádöbbentem. szerencsére ennek kapcsán nem nagyon kellett (bár értek kellemes és kellemetlen meglepetések is.) de lényeg a lényeg, az ember időnként nagyon be tudja nézni, hogy kit fogad bizalmába
libertárius Klímaváltozás 2009.12.15 07:58:00
Egyik kedvenc témám, a globális felmelegedés az időjárás télire fordulásával ismét forró topic lett, még Magyarországon is (ami nem kis szó). A koppenhágai klímacsúcs, az East Anglia University e-mailek, és most éppen a fantasztikus kerékpárellenes autós…..
  Sok rosszat lehet elmondani Magyarországról, de legalább a gyorséttermek nem koszfészkek. Nem is nálunk, hanem az ausztráliai Adelaide bevásárlónegyedében találták ezt a Homár íróasztalánál is rosszabb állapotban lévő éttermet. Logikus gondolat, hogy valami extrém…..
Levélváltás, hogy minden kiderüljön. Egy utazás mindent megváltoztat. Kedves Szakítós! Valentin-nap alkalmából küldök néhány levélrészletet, amit a volt szerelmemtől kaptam. A Valentin-naphoz úgy kapcsolódik, hogy igazi ünnepi szakítás volt, sok szerelemmel:) A négy éves…..
Nyilván csak idő kérdése volt, és végül Charles Darwin születésének 200. évfordulója alkalmából tényleg kibújt a az intelligensen tervezett szög az evolucionista hazugságzsákból. A maradi, tudományos tényeket még mindig elfogadó ember ilyenkor persze egyből médiahackre…..
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
A gyerekkor legnagyobb baja a sok mese. Ahogy felnövünk, a mesék megmaradnak, csak kikopnak a hősök, maradunk mi, inclusive király, királynő, herceg, királylány, parasztlegény. Kedves gyerekek! Kacifántos és hosszú, szinte szürreális tündérmesét küldök ma nektek, melyről még…..
Nem szép dolog megvárni, hogy a másik szakítson előbb, hogy lehessen őt hibáztatni mindenért. Az alábbi történet éppen ezért álljon előttetek örök tanulságul: aki nem elég őszinte és bátor a szakításhoz, annak könnyen savanyú a szőlő. Azért fiúszív-lányszív…..
Az egy tévhit, hogy a töltött káposzta nem jó felmelegítve. Én például minden húsvét és karácsony után hatalmas adaggal fagyasztok le, mert imádom máskor is. Kolbásszal és füstölt hússal, nagypapám zseniálisan csinálja. Folytassuk szolgálati közleményekkel: 1,…..
A wiwes sztorikat nem nagyon értem, mert elképzelhetetlen számomra, hogy valaki ott kommunikálja az érzelmeit. Mai történetünk visszatérő jelenség, mert sokan ha megismerkednek egy csajjal/sráccal, akkor rögtön megnézik a családi állapotot is. De mi van akkor, ha már 2 éve…..
A világ leghelyesebb levélíró négyszer küldte el sztoriját, hogy végre sikerüljön megmutatni nektek is. Tinisztori, de a kedvesebb, szerelmesebb fajtából, távkapcsolattal, ki nem mondott érzelmekkel, érettségivel és sok más érdekes apró részlettel a középsikolások számára.…..
Volt egy sztorink egy srácról és egy csomó lányról, itt olvassa el, aki csak akarja, mert ennek a folytatása következik. Vigyázat, veszélyes levél: 1, tinisztori 2, hosszú levél. NAGYON HOSSZÚ A TÖRTÉNET!!! Folytatnám a történetemet, vagy is befejezném. Én írtam azt a…..
Kedves utasaink! Kérjük, csatolják be biztonsági öveiket és állítsák üléstámláikat függőleges helyzetbe, felszállunk. A vészkijáratokat a szárnyak mellett jobbra és balra találják, de nem lesz rá szükségük, mert ami most következik, az egy igazi deluxe House epizód, és…..
Soro 2008.04.03 09:06:04
Az ultimate kérdés: miért sóvárgunk olyan lány/fiú után, aki hülyére vesz? A loserek mi magunk vagyunk. Valószínűleg mindannyiunkank van ezer ilyen története, amikor azt hitte, hogy most ő a bajnok, minde működik, de valami hibázik. Jól érzik magukat együtt, találkoznak,…..
Soro 2008.03.31 14:04:42
Mert az éremnek két oldala van, és hallgatassék meg a másik fél is. Kérésre Friderikusz Sándor örökébe lépve Békítő-showt is rendezünk, ahol újra összehozzuk az örökre összeveszett párokat. Jelentkezni a hamarosan bevezetésre kerülő emelt díjas telefonszámon lehet majd.…..