Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NecoureYamaki

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
 Az imént olvastam a mandineren egy szemlézett cikket a 16. média-szakmai konferenciáról és várható sírás-rívásról. Eszembe jutott Bogár egy fejtegetése, azt hiszem egyet tudok érteni vele e kérdésben, így röviden be is írtam kommentként. Mivel ezzel amúgy is szerettem…..
(A kép forrás a retronom.hu) Az elmúlt hetekben a Szabad Nép megörvendeztetett bennünket roppant jópofa köztéri plakátjaival. Még azt is mondhatnám, hogy ötletes volt az alapkoncepció, a folyamatosan csökkenő hirdetési bevételek, a halódó törzsközönség és a kormányzati…..
 Nincs mese, ki kell írnom magamból.Történt ugyanis, hogy 2008 nyarán egy magyar vállalkozás úgy érezte, hogy a világ pénzbősége, a kedvező hitelek sokasága és az üzlet fejlesztése közösen azt javasolja a vezetőknek, hogy vásároljanak egy újabb gépkocsit a gyártási…..
Tegnap este vacsora után kapcsolgattam a tv-t, hogy merre találhatok új információkat a japán földrengésről. Az atv-n különkiadás volt, ott maradtam. Aztán fektettük a gyerekeket, később tértem vissza csak a csatornához, amikor is Juszt jóelvtárs kérdezgette Kelemen Hunort, hogy…..
NecoureYamaki 2011.03.21 21:24:37
Éljen, éljen, hurrá!Az elmúlt fél év legnagyobb öröme ért tegnap délután. Az MSZP jó bolsevik demokra-tához méltóan nem fogadja el a 2/3-ot kapott parlament által megszavazott kormány alkotmányozását, mert csak. Illetve, mert szerintük illegitim. Hiszen erre nem kaptak…..
NecoureYamaki 2011.03.20 15:00:29
@ANON a hármasról: Nem is tudtam, hogy a németeknél van ilyen, de én támogatnám.
Isten, áldd meg az olvasóimat!Majd két év telt el mióta regisztráltam ezt a blogot. Abban a felfokozott hangulatban, a szokásos ünnepi fogócskák tv közvetítései alatt érlelődött meg bennem a vágy, hogy kiírjam magamból gondolataimat a magyar életről, a közéletben…..
NecoureYamaki 2011.03.11 21:13:00
@ANON a hármasról:
Éljen-éljen, köszönöm.
Képzeletben egy hatalmas érdemérmet tűztem melledre, mint az én ELSŐ KOMMENTELŐM! Gyere bátran ha kedved épp úgy tartja.
  *kiegészítésMagyarKöztársaságország. Nagyon helyes, ti. soha nem értettem az átvedlettek megmagyarázhatatlan vonzalmát a szócirkuszhoz. De nem is erről akartam írni, ezen már csak röhögni lehet: Tejóég, a megye szó elé kerül a "vár" szó! Jaj-jaj, fussunk…..