Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hengorfej

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi választja el a feldolgozást a nyúlástól? Honnan számít valami tiszteletadásnak, s honnan közönséges lopásnak? A YouTube-videók fel- és letöltése közben gyakran összeakadunk a szerzői jog fogalmával. Ez a kifejezés alapvetően a szellemi tulajdont védi. Hiszen egy dalszöveg, vers, vagy zenemű…..
A mi családunkban a palacsinta nincs a kedvencek listáján. Most szinte látom a döbbent arcokat, de tényleg így van. Ez persze rám nem vonatkozik, csak a Fiúkra. Én minden formában imádom, mint Gombóc Artúr a csokit, és kis termetem ellenére gigantikus mennyiségeket tudok belőle eltűntetni. Szóval a…..
Az imént néztem végig, ahogy három technodzsekis közteres megvág egy 206-ost. A tábla szerint (ami olyan magasan van, hogy csak létráról látni) 20 méteren belül tilos megállni. A galád törvénysértő egy egész vonóhorognyit és fél lökhárítónyit belóg a tiltott övezetbe,…..
Magyarországon nem létezik egységes, megbízható minősítési rendszer a kutyaiskolák üzemeltetésére vonatkozóan, ennek meg is van az eredménye. Sok tehetséges, hozzáértő oktató mellett olyan dilettánsok is dolgoznak ebben a szakmában, akiknek a tevékenysége nem csak haszontalan,…..
hengorfej 2014.03.27 22:43:57
Egy hangfelvételt pakoltak ki egy külföldi szerverre, amin állítólag a zuglói alpolgármester, Dr. Ferdinándy István beszélget egy vállalkozóval. (Az alpolgármestert Papcsák minden jogkörétől megfosztotta a tavasszal.) Ez olyan kínos ügy, hogy nem lehet Viktorral... by…..
Bejelentenivalóm van. A háttérben pedig halk dobpergés hangja szűrődik... Végre sikeresen túlestem életem első, komoly, tükörreflexes fényképezőgépének vásárlásán! Taps! :) Itt és most meg is ragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Áginak, akinek néhány művét…..
Végre péntek délután van, a hétre egy kicsit elcsendesedtek szőlő körüli munkáink is. Eszembe is jutott, hogy egy meglepetés még várja gazdáját, úgyhogy akkor nem várok tovább a további megfejtésekre, elérkezett a pillanat a sorsolásra! Tehát a kérdés úgy szólt, hogy a…..
hengorfej 2013.07.05 22:46:01
egy kutyasuli margójára Az ovi 2013.04.29 13:07:36
De most őszintén. Mit is vártunk ettől az egésztől? Szocializációt, és sok sok tanácsot, jó szavakat, megerősítést, csupa ilyen közhelyes dolgot.  Érdekes indulás volt léleknek, lelkeknek, a "MIT CSINÁLSZ??? NEM LÁTOD??? MÉR ENGEDED???" féle odaköszönés. És ha lenne…..
Ez azért még mindig durva. Több hónap és még mindig bennem van. Vagy inkább kussoljak? Attól jobb lesz? De kinek? Ugye? Gyerek név nélkül? Élhet. Nem életfeltétel. De névvel könnyebb behívni. Akkor? Rákoscsabai kutyasuli. Ide jártunk. De ne rohanjunk. Valamikor réges régen,…..
Újabb halfélére bukkantam, mondhatni, "this is a beginning of a beautiful friendship…". Újdonsült barátom, a barramundi eredetileg ausztrál bennszülött, mint ahogy a neve is az (nagy pikkelyű hal). Életét sós vízben kezdi, majd az édesvizek felé veszi…..
// Tihany számomra sokkal többet jelent, mint egyszerű horgászhely. Gyermekkoromban rendszeresen üdültünk a családdal a félsziget lábánál, itt ragadtam először horgászboltot és itt fogtam meg életem első halát is. Ez volt az a hely, ahol először ébredt meg bennem az ősi…..
Volt már szó Berardo-ról, akitől ellestem, hogy hogyan csinálják az olaszok a rizottót. Jártam náluk ősszel. A srác különben Vicenza városában csak azért nem tölt be dinasztikus alapon dózsei címet, mert ott egyrészt nincs és nem is igen volt olyan, másrészt mert az…..
Geoff Tate a Queensryche frontembereként sokkal többször szerepel a sajtóban, mint a többiek, de őt ez annyira nem zavarja. El kell adni a zenekart, és ehhez pont annyira extrovertált amennyire kell, és az éves rutinnak köszönhetően nem nagyon lehet bevinni az erdőbe. A két évvel…..