Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoXy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Software Update nem mutatja, sőt, nekem még az App Store-on sem jelent meg a frissítést jelző kis piros szám, de attól még elkészült a régóta várt óriási csomag a Final Cut X-hez. Az Apple nyáron bemutatott videóvágójáról azt kell tudni, hogy az egyrészt zseniálisan…..
NoXy 2011.09.22 11:06:30
 A moziban is az a jó, hogy senki se mond előtte semmi okosat, szóval sok duma helyette jöjjenek a filmek, nem sorrendben. A filmrészleteket igyekeztem eredeti nyelven megkeresni. Étel, ital, férfi, nő - Eat, drink, man, woman A tajvani csodálatos film főzős jelenetei összevágva:…..
NoXy 2011.06.22 14:53:24
Appleblog Jöhet az új iMac 2011.03.23 11:53:00
A Cnet egyik szerzője Twitteren tette közhírré, hogy rövidesen megérkezik az iMac frissített verziója. A bejegyzés szerint április végén, legkésőbb május elején befut a frissített modell, ami azért olyan nagyon nem fogja megújítani az iparágat. Állítólag külsőre ugyanolyan…..
Bár Jobs betegszabadságon van, részt vett azon az eseményen, amit az amerikai elnök szervezett a Szilícium völgy vezető szakembereinek. Az Apple ura ugyan kerülte a fotóriportereket, a Fehér Ház hivatalosan is megerősítette, hogy minden meghívott jelen volt a megbeszélésen.A…..
Nem, nem kell törni hozzá a készüléket. A tegnapi Verizon sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a CDMA iPhone 4 egyszerre öt készülékkel is meg tudja osztani az internetkapcsolatát, és a hírek szerint a soron következő iOS-frissítéssel a GSM iPhone 4-ek is megkapják a…..
NoXy 2011.01.12 11:08:35
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
A maces szoftverek fordítása egy neuralgikus pont az érintetteknél: a kilencvenes évek első felében elterjedt nyelvezet ugyanis tájidegen a legtöbb új felhasználónak, akik már a Windows 95 magyarított verzióján szocializálódtak. Egy apró, de erőteljes ortodox csoport komoly…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
NoXy 2010.11.08 19:06:32
A múlt héten óriási brékingek történtek Heidi Montag kisasszonnyal, például fontos hír volt, hogy újra csókolózott a férjével, Spencer Prattel:Valamint hogy strandon járt, ahol kibuggyant a melle:Viszont nem ez a legjobb Heidi "Hétfő" Montag kisasszonyban, hanem a…..
NoXy 2010.09.20 17:12:47
+
Én ugyan nem követtem figyelemmel az énekesnő pályafutását, így nem igazán tudom, hogyan alakult ki a palackba zárt Genie-ből ez a szilikon-szexszimbólum, de ha ezek után azt mondja valaki, hogy semmi sem változik, helyből kinevetem:Lehet azonban, hogy mégis meghallgatom a…..
NoXy 2010.08.23 17:56:51
A közelmúlt egyik váratlan fordulata volt, amikor az Apple platformját elkezdték játékplatformként is méricskélni. Két oka lehetett ennek: egyrészt az almás cég az iPhone-on és az iPod touchon keresztül már belekóstolt ebbe a világba, ráadásul most már tényleg annyian…..
Nemrég jelentette be a Fring, hogy 3G-n is kínálja a videochatet az iPhone 4-tulajdonosoknak, máris összekapott a cég a Skype-pal. Pedig az volt a Fringben az egyik legjobb tulajdonság, hogy nem volt kötelező külön account, Skype azonosítóval, Skype-ot juttató eszközökkel is lehetett…..