Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heves Jeges

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jászberényi Sándor, a Népszabadság és a Magyar Narancs egykori újságírója egy perc csenddel akart tiltakozni az új médiatörvény ellen a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, ott ahol december 21-én Mong Attila egyszer már megtette ezt: a médiatörvény megszavazása után…..
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
comment:com A nap képe(i) 2010.11.10 11:00:00
Cobie Smulders a How I Met Your Motherből a Maxmimnak vetkőzött. Jól tette. ..
Heves Jeges 2010.11.11 13:39:28
@ügyfélszolgálatos: Óh, én egy percig nem gondolom, hogy Bellagio esetleg nő nélkül, neadj'Isten ronda nő mellett éli dolgos mindennapjait!Én hiszek a Netes őszinteségben, tehát Bellagio mellé mindenképpen egy Robinnál ezerszer szebb, éteri lényt képzelek el. :-)
Lássuk be, hogy egy civil főpolgármester-jelöltnek nem sok értelme van - kivéve persze, ha a Jello Biafrának hívják. Voltak egyébként már próbálkozók korábban is, egyiküket épp most választották meg köztársasági elnöknek. A civilbudapest.eu (amit tegnap ajánlottak…..