Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silmarillion

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fasza 80-as 90-es évekről szóló blog, és ami a legszebb, hogy be van szkennelve pár korai BRAVO is! ..
Mindenekelőtt: a bíróval, sem a mostanival, sem az előzőekkel nem akarunk foglalkozni. A futball részei, a szögletzászlókról sem szoktunk hosszas értekezni. Ha Mourinho valóban annyira ismeri őket, akkor készítse fel rájuk tisztességesen a csapatát. Ha pedig azt is tudja, hogy a…..
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
silmarillion 2011.04.28 11:44:02
@Black Lotus: Ha bejött volna akkor lehet megveri victor kapus, vagy ráindítják a kerti öntözőt, de az tuti, hogy a törpék mindegyikének pszichológushoz kellett volna járni, hihetetlen testi és lelki sérelmeik miatt.
Nem baj így naccerű lehet BL-t nyerni...
Kedd délutáni sajtótájkoztatója alapján nagyon úgy tűnik, hogy Pep Guardiolát már nemcsak fárasztja José Mourinho folyamatos hisztije, hanem most már nem is hajlandó azt tovább szótlanul tűrni. A Madridban tartott sajtótájékoztatón Pep olyan szépen tette helyre sipítozó…..
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
silmarillion 2011.04.21 09:58:43
hogyvolt VV4 - 4x108 2011.04.04 12:35:00
És még azt hittem, sokat látott ember vagyok. Hát tegnap este bebizonyosodott, nem. További alázatra kényszerít, hogy mindig kiröhögtem a mamát, mikor láttam, beszélget a Luszeszítá meg az Eszmeralda szereplőivel, na jó, én is ragadtattam már el magam és kiabáltam…..
Whitesnake - Forevermore (Frontiers Records) David Coverdale megint megmutatta a sok nyikhaj pöcsnek, hogy kell rakenrollt tolni 2011-ben: a Whitesnake Forevermore című stúdióalbuma a hetvenes évek klasszikus hard rock darabjaitól a modern rockzenén át a nagyívű rockballadákig mindenből…..
A 2011-es világkörüli turné keretében Budapesten, a Petőfi csarnokban koncertezik a Whitesnake, mégpedig ebben a felállásban: David Coverdale - ének, Doug Aldrich - gitár, Reb Beach - gitár, Michael Devin - basszusgitár, Brian Tichy - dob. A július 13-i koncert az új album, a…..
Az angol Download Festival szervezői úgy döntöttek, hogy idén nem hívják meg a Metallicát, mivel szerintük a rockerek egyre unalmasabbá válnak. Andy Copping, a fesztivál egyik szervezője inkább a Def Leppardot választotta. „A banda ugyan nagyszerű, de ha fognák magukat, és…..
Vágó István Bárdos Andrásnak újabb interjúkat adott, ezért új, kibővített kiadással jelenik meg újra a Kinyitom a számat! című könyv. A Bors birtokába jutott (jutatott) néhány oldalból kiderült, hogy miután Vágót kiebrudalták a TV2-től úgy döntött, befejezi a…..
Love Will Set You Free, énekli David Coverdale a jó kis középtempós rocknótában (a lapozás után), úgy legyen. Az új album a Forevermore címet kapta, március 25-től érhető el Európában, de a nagyon türelmetlenek két héttel korábban hozzájuthatnak a Classic Rock nevű brit…..
Helyi idő szerint vasárnap reggel, a spanyolországi Costa del Sol régió egyik luxusszállodájának szobájában holtan találták Gary Moore gitárost. A halálhírt Adam Parsons, a Thin Lizzy menedzsere erősítette meg a BBC-nek. Egyelőre nem tudni mi okozta az 58 éves legendás zenész…..
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..
Végre. Pénteken megérkezett a februárra ígért újjászervezés előszele. Az új Széchenyi Tervet és a hozzá kapcsolódó kijelentéseket Münchhausen báró is magáénak mondhatná. Nem tudom a kommunikációs ötletgyárban is ezt a hasonlóságot célozták-e, de a végeredmény…..
A világ zeneirodalmának hány százaléka magyar? A világon rögzített zenék hány százaléka magyar? Egy? Esetleg három? Az új média törvényben a közösségi rádiókra előírt szabály, hogy legalább ötven százalékos arányban magyar zenének kell szólni. Ami valljuk be…..
silmarillion 2011.01.05 15:40:25
@Franzi: Igen van méghozzá a franciáknál egész régen. Nyilvánvalóan ők sem adják hihetetlen nagy százalékát a világ popzenei termésének mégis erőltetik. A fritzeknél ez (legalábbis bajorországban) a 80-as évek végétől van bár az tény hogy náluk a német zenekarok jó része is angolul énekel. Ja és még valami: a francia és a német pop legalább annyira gagyi mint a magyar sztem ebben egyetérthetünk.
Modorosblog Az Orbánfóbiás 2010.12.07 07:00:00
Én tudom. Tudom, hogy mit akar. Olvastam A Könyvet. Ott azonnal megvilágosult előttem minden, hogy ez az egész miről szól. Hogy addig az orromnál fogva vezettek engem.Ez egy nagyon éles eszű, tehetséges gyerek volt az elején. Igazi nagy reménység... aki nem átallott gyújtó hangú…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
silmarillion 2010.12.01 10:54:30
@nagymagyarmagyar: ja, vagy esetleg szockó főmufti...
comment:com Winter is coming 2010.11.29 14:30:00
Egyperces előzetesünk van a Game of Thrones-hoz, arra pont elég, hogy felkeltse az érdeklődésünket. Nem szarral gurigázik az HBO, jön ugye a Boardwalk Empire, és a Treme második évada, folytatódik az Eastbound and Down, a True Blood és a Törtetők, újoncként pedig érkezik a Luck…..
„Ha hívnak, ma ne felelj A hírekre ne figyelj...” / Fekete Jenő: Jó kis nap/  A kismama csak áll a színpadon, sugárzik belőle a tisztaság, nevet, néha felszabadultan, néha zavarában, mint a gyerekek, mikor nem tudják, mihez is kezdjenek a hirtelen rájuk szakadt…..
Igen, pontosan ahogyan a címben is: Bikinis terhes szépségverseny!   ..
silmarillion 2010.11.09 08:43:57
@harcsaparcsa:
Ami undorító az ez a megnyilatkozás baszki!
Emberek, van három jegyünk a ma esti Satriani koncertre, és kitaláltuk, hogy nem kell érte gagyi kérdésekre válaszolni, meg közjegyző előtt sorsolódni, hanem csak meg kell találni engem a buli előtt. 19:45-től a Papp László Sportaréna környékén leszek, nem kocsmában, hanem ott,…..
Túllépve az inváziós sci-fi propagandisztikus felhasználásán a kora-modernizmus ajtaja a műfaj előtt is megnyílt. A bebocsátásra váró SF igyekezett kihasználni az új lehetőségeket, de gyakran klasszikus regényadaptációkhoz nyúlt vissza - a listámon helyet kapnak a…..
silmarillion 2010.11.08 12:57:35
A zenekari riderek böngészése kiváló szórakozás, kiderülhet belőle mennyire viccesek kedvenceink, amikor a koncert- és fesztiválszervezőkkel kell tárgyalniuk (Iggy Pop vagy Foo Fighters) esetleg mennyire idióták és hisztisek (J-Lo). A Van Halen legendás, 1982-es riderjében…..
silmarillion 2010.09.09 15:35:21
@Flea: Azért halkan megjegyezném hogy a legutóbbi GNR album is nagyon rendben van...