Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mapci

305 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze 100 szót kell megtanulnod, hogy az angol szövegek 50%-át felismerd. Ha nem hiszed, próbáld ki! ..
tipp Ingyen domain 2009.07.15 11:52:00
Szeretnél magadnak valami jól hangzó domaint ingyen? Ellenőrizd, meg van-e még, aztán gyorsan stoppold le!      ..
Egy szuper Ötlet!Néhány nagybefektető elhatározta, hogy egy minden ízében más, MEGA közösségi portált hoz létre.Nagy durranásnak szánják!Figyelemre méltó kedvezményekkel csalogatják az új felhasználókat.A szemfüles, induláskor beregisztráló felhasználóknak ingyenessé…..
ingyen cuccok Igaz lenne? 2009.03.25 22:12:00
Április végéig ingyen lehet regisztrálni egy új Mega Közösségi protálra, ami majd május 1-vel indul. Lesz rajta saját weblap, videó feltöltő, letöltő, különböző keresők, webáruház, web 2.0 rendszer, még még egy csomó minden.Akik most regisztrálnak, azoknak ingyenes, a…..
– Majd 100 kiló feleslegtől megszabadulva, egy évvel a TV2 fogyishowja után, a Nagy Fogyás győztese, Ferencsik István (43) új emberként tekint önmagára.Ezt az örömet pedig szeretné megosztani sorstársaival is, ezért hamarosan előadás-sorozatot indít a…..
ingyen cuccok Szép Karácsonyt! 2008.12.21 20:22:00
Szép Karácsonyt! Uploaded on authorSTREAM by princesa Az authorstream.com-ra regisztráció után ingyen lehet feltölteni PPT fájlokat.Nem kell tárolnod a gépeden, és bárhonnan elérheted.Megoszthatod másokkal, vagy titkosíthatod saját magad számáraegyszerű és gyors, ha nem…..
 A napokban figyeltem fel különböző blogokon egy kis térképre.Érdekesnek találtam, mert egyrészt információt ad, mely országokból, városokból érkeznek a látogatók, mely bejegyzéseket olvassák, másrészt, forgalmat generál az oldalra.A szolgáltatás teljesen ingyenes, még…..
Jövő tavasszal újra színpadra állhat Törõcsik Mari. A halál torkából visszatért művésznő állapotáról csak jó híreket halottunk a Kútvölgyi kórházban: a színésznõ állapota rohamosan javul, napokon belül elhagyhatja az intenzív osztályt. Aggódó barátját, Garas Dezsőt…..
  Pókerláz Magyarországon: nem fizetnek adót a százmilliók után Szinte már a fél ország pókerezik, de vajon befizet-e mindenki ezután az adót? A versenyszervezők egy jogi kiskaput használnak ki. A pókertornák tétjeiben akár több százmillió forint is megfordulhat…..
Schobert Norbert keményen őszinte szavaival próbálja felhívni az emberek figyelmét az egészséges életmódra. Norbi lerántja a leplet a nagy titokról: extra gyors fogyást ígér, terítékre teszi a szexuális életet is, de mint mondta: nem vág bele több fogyókúrás könyvbe.…..
 Terry Black alaposan beszólt Hajdú Péternek és Sarka Katának. Szerinte ugyanis az Esti Frizbi műsorvezetője a férfi Kiszel Tünde. Terry korábban Szorcsik Vikit parasztozta le a TV2 Hal a tortán adásában, most a Hajdú-Sarka házaspárról mondta el cseppet sem hízelgő…..
 Egy jó kis oldalról számolt be ma a techline.hu, látványos és humoros önarcképeket készithetsz pillanatok alatt. Különböző helyzetekbe illesztheted bele már meglévő képeidet, lehetsz sztár, szerepelhetsz plakáton, tv-ben, könyvben, mulatságos helyzetekben....Érdemes…..
– Anyukámat akarom! – zokogott Tóth Gabi, aki a minapi pánikrohamja után egyre rosszabb bőrben van az argentin dzsungelben. A Bors kiderítette, hogy szüleitől örökölte érzelmes lelkét és otthon még húszévesen is gyakran a mamájával alszik.   –…..
  Azt mondták, Medveczky Ilona utoljára táncolt élőadásban, de a díva cáfolta ezt : Heves érzelmi hullámokat váltott ki a Medveczky Ilona majdnem meztelen tánca a Szombat Esti Lázban. Az egyik az volt, amikor a közönség a látványtól felocsúdva zajos ünneplésbe kezdett, a…..
Drága all-inek repkednekEzt is megéltük. Füstös kiskocsmákban kezdődött, Korda Gyurival folytatódott és ez lett belőle: a héten már félmilliárdos pókerversenynek ad otthont Budapest. Helyi sztárok és celebek is befizették a 4350 eurós beugrót. A pókernagyhatalom újabb…..
szenzációs 32 milliós esküvő 2008.10.31 14:55:00
 Harminckét milliós esküvőt szervezett 16 éves lányának egy lakókocsiban élő, szegény családapa. Az építőipari munkás évekig spórolt az eseményre, de azt mondta, megérte.Missy Quinn, a 16 éves ara amióta az eszét tudja, hatalmas esküvőre vágyott, és ezt az igényét…..
Nem borult ki a nyilvánosság előtt, nem kezdett sárdobálásba Pataky Attila volt neje, Bea, amikor kiderült: a férje egy másik nővel mutatkozik. Mégis, Joshi Bharat a vele való beszélgetés során azt érezte: a volt feleség még nincs túl a fájdalmán.Pataky Bea kiegyensúlyozottnak…..
Idegen tollakkal ékeskedik a fitneszguru! Legalábbis ezt állítja a debreceni Produkál Produkció. Schobert Norbert viszont sosem hallott az őt rágalmazókról, és ötletet sem belőlük merített. Ám most elképzelhető, hogy perre viszi az ügyet!Mint azt már a Storyonline megírta,…..
Első hallásra úgy tűnik, semmi, csupán a két nagy kereskedelmi csatorna közötti nézettségi harcnak vagyunk a tanúi. A StoryOnline azonban utánajárt, miben különbözik Frei Tamás A sztárok a fejükre estek műsora már hetek óta látható "riválisától."November…..
Elizabeth Taylor állapota egyre romlik, orvosai szerint csupán hónapjai maradtak hátra a ragyogó színésznőnek, őt azonban még most hajtja életkedve, bár tudja: lassan búcsúzni kényszerül.A 76 esztendős díva, Elizabeth Taylor csont sovány és már a beszéd is nehezére esik,…..
 Bódi Margót hívták az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorába, ám ő nemet mondott a csatornának. Az énekesnő elmondta, döntését elsősorban nem az befolyásolta, hogy Gusztival együtt már elkötelezték magukat a TV2 műsorához, a Sztárok a fejükre estek…..
Test nélküli fejet fényképezett le egy huszonegy éves lány a hulli akváriumban. A különös jelenségre a cápák élőhelyén lett figyelmes, a személyzet nem tudott magyarázattal szolgálni. Lehet, hogy nincs is.  Emma Place, egy huszonegy éves brit lány érdekes felvételt…..
    Az énekest a stílusáról és Győzikéről is kifaggatták a Cool Televízióban. Juniort először arról faggatta Kinter Oszkár és Zimány Linda, mi a véleménye Gáspár Győző valóságshowbeli szerepléséről. A Cool vendége elárulta, régóta ismeri kollégáját, és…..
tipp Ez a tanfolyam nincs ingyen 2008.10.10 09:59:00
A következő konferenciára is a minap kaptam az értesítőt, talán mást is érdekel,Az oktatók igen szép sikereket tudnak magukénak, és tudjuk a sikeres emberektől érdemes tanulni és az ár - most még - "alapon" van, aztán majd egyre emelkedik, ahogy közeledik a "nagy…..
szenzációs Mik vannak! 2008.10.11 11:41:00
 Na, ilyet sem hallani mindennap: az egér megette a kígyót!Szuperegér csapott le Tajvanon: vipera-vacsorának szánták, de ő számolt le a csúszómászóval. Vacsoracsata 2.0.Egeret szántak egy tajvani vipera vacsorájának – a rágcsálót egy laza csuklómozdulattal hajították…..