Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erdandrea

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Gyarmati Fanni 100 2012.09.08 08:01:00
A Pozsonyi út 1. szám alatt lakik egy idős hölgy. A ma százesztendős asszony hetvenhét éve, 1935-ben költözött ide a néhai Radnóti Miklóssal, házasságkötésüket követően. Gyarmati Fanni, a feleség, a múzsa, a társ, megannyi csodálatos szerelmes vers ihletője csendben,…..
erdandrea 2012.09.08 20:35:57
@Bafana: Te nagymagyar! Azt valószínűleg nem tudod, h. Radnóti nem zsidóként élt és áttért a kereszténységre.."Zsidóságomat soha nem tagadtam meg..., de nem érzem zsidónak magam, a vallásra nem neveltek..., hogyha valláshoz egyáltalán közöm van, akkor a katolicizmushoz van közöm."
erdandrea 2012.09.08 20:46:00
Új szakaszába ért a kormány devizahiteles mentő akciója. A hírek szerint augusztus 12-től életbe lép a rögzített árfolyam, és a bedőlt hitelesek lakásproblémáira is körvonalazódik a tervezett megoldás. Orbán szerint három variáció lehetséges:1: az állam megveszi a…..
Kate -azaz Catherine- szintén egy Sarah Burton által tervezett Alexander McQueen darabot választott az esti fogadáshoz: a vállpánt nélküli, A-vonalú szoknyás darabot csillogó övrész díszítette, hozzá pedig egy kabátkát viselt.Pippa egy elképesztő smaragdzöld Alice Temperley…..
hogyvolt VV4 - 4X116 2011.04.12 15:15:00
Kakaskukorékolásra ébrednek a Lakók, a kakas nagyon pontos volt, ennek ellenére senki nem kerül romantikus, idilli hangulatba, én sem, gyerekkorom óta ádáz küzdelemben állok minden griff-fel, és hát Lilu epesárga öve odabaszott, na. A vállára biggyesztett csipkebetét nagyon hajaz…..
erdandrea 2011.04.12 18:54:42
www.hir24.hu/szines/246520/vv-eva-meguszta-buntetik-de-maskepp.html
Mellesleg a Rácz testvéreket sem büntetté meg, mikor kikiabáltak...
Amikor Éva Anikóval beszélt, még bent volt Laci is. Most meg nem hülye, h. esetleg kockáztatja, h. kivitte volna Béci.
Erőszakból diplomázott László két napig tartó, és egy heveny italozással/kurvázással simán kikúrálható depressziójának köszönhetően egy körrel lerövidült a Való világ, és már vasárnap este letisztult a kép. A mostani helyzet azt vetíti előre, hogy a hármas döntőbe…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Nem először fordul elő a TV2-vel, hogy olyan műsorformátumra tesz szert, melyet Amerikában sem vetettek még be. Arról már korábban beszámoltunk, hogy november végén elindul a csatornán az Endemoltól vásárolt licenc alapján készülő 40 milliós játszma, s a napokban jelentették…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
erdandrea 2010.08.12 15:49:13
@Cyr: mivel anyukámék falun élnek, mindent otthonról hozok fel Pestre, én abban bízom. Az ő általuk termesztett gyümölcsökben, zöldségekben, az ő általuk levágott állatok húsában. Az általuk eltett savanyúságban, befőttekben stb. Mielőtt megkérdeznéd akkor mit eszem :)
erdandrea 2010.08.12 18:22:49
@Mille38: Persze,nem is azért mondtam,csak kétszer is bionak és szójásnak gondoltak..ezért írtam.
erdandrea 2010.08.12 18:33:22
A nomád-sorozatban továbbra is Budapest legkellemesebb munkakörnyezetét keresem, ezúttal a Stex házba tévedtem a laptopommal. Valójában a választásom most nem spontán elhatározásból vagy baráti ajánlásból eredt, a főiskolai éveim alatt sokat jártam ide, egyrészt mert korán…..
- Mi a terve a jövőben a Magyar Gárdával? Jelenleg be is van tiltva, meg nem is, működése egyértelműen megnehezedett – régen avattak új gárdistákat is. Hogyan tovább? (C.F.) Vona Gábor - A Gárda a szívügyem, de ezt mindenki tudja. A Jobbik javasolni fogja az elmúlt…..
  „Off ist in” – ez most a nyár egyik slágertémája Németországban: két újságíró egymástól függetlenül öt héten, illetve fél éven keresztül vállalta, hogy sem internetközelbe, sem a mobiltelefon közelébe nem mennek. Az elején kicsit szenvedtek, aztán…..
"Januártól Magyarország átáll az egykulcsos személyi jövedelemadóra, hogy az átállás hány évet vesz igénybe, az egy másik kérdés" Ezt mondta Orbán Viktor az MTV esti műsorában. A 16%-os egykulcsos, kedvezmények nélküli adórendszer valóban közelebb visz Orbán…..