Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JDMfan

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeznek tán, két adással ezelőtt a kompaktálást - mint rendezői terminus technicust - próbáltam nagyjából elmagyarázni önöknek több-kevesebb sikerrel. Nos, a kompaktálás a forgatás szöveges részének (szakszóval: vaker) egyik sarokköve. A másik a hibátlanul elmondott,…..
Belsőség A japán belpiac csodái 2011.11.23 18:10:00
Nagy Tibor olvasónk Japánban járt, ami számára maga a nirvána, hiszen a régi japán autók nagy szerelmese. Természetesen annyit fotózott, amennyit csak bírt és tényleg érdekes, kicsit ufószerű dolgokat látott. Fogadják szeretettel képeit, megtekinthetők a képre kattintva, a…..
A Lotusok szinte eltörpülnek még a Swift mellett is Sokan álmodnak arról, hogy egyszer híres pilótákká válnak, de az odáig vezető út olyan rögös – és bizony nem olcsó -, hogy hamar feladják álmukat. Pedig van megoldás. Mai cikkünk komentposztja...
„Aki jót tehetne, de nem teszi, bűne az annak." Lukács 12:47 A történetet nagyjából megismerhetik, ha megnézik a videót, de ide kikívánkozik azért belőlem az, ami talán kimaradt belőle. Mikor Papp Tibivel nekifeküdtünk és elkezdtük intézni Zoli születésnapi…..
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
JDMfan 2011.03.15 09:23:37
@rekszem:
ne írogass baromságokat!Látszik életedbe nem töltöttél egy órát sem ilyen kutyákkal!Ha megismernéd tudnád, hogy ennél ragazkodóbb és ember szeretőbb kutya típus ritka. A neveltetés pedig nem a fajtától függő,hülye gazdák vannak!
JDMfan 2011.03.15 09:38:07
@rekszem:
Ez előítélet mégpedig a félelem beszél belőled!Nekem Bullterrierem van és a család kb. ugyanígy állt hozzá ahogy te írsz. De amint bekerült a családba, mindenkinek megváltozott a véleménye. Párom is félt, elvittem egy találkozóra ahol megismerte a fajtát és ő mondta mikor megyünk kiskutyáért!
Miután sok a szaporító,így minden fajta kutyának gyengítve van már sajnos az állománya.Megbízható tenyésztőtől véve kizárt az esély ilyen úgymond "bekattanásnak" és amúgy ez se fajta jellemző, ez bármilyen kutyánál megeshet.
Amúgy te csak a harci kutyáktól félsz vagy általában minden kutyától?
JDMfan 2011.03.15 09:53:38
@rekszem:
Kívánom hogy egyszer hozzon össze az élet egy normális gazdánál nevelkedett "harci" kutyával és majd ha szétcsóvált farokkal végig nyalogat rájössz hogy még odaadóbb mint bármely másik fajta. Az előítélettel pedig nem tudok,tudunk mit kezdeni,csak azt hogy napról napra megismertetjük az emberekkel,ezeknek a kutyáknak a jó oldalát:)
Nem védem tovább a harci kutyákat,hisz ez egy autós blog,de mindenképp érdemes nyitottabbnak lenned.;)
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
Belsőség 911 GT2 RS OMFG 2010.10.25 10:55:19
Ez nem autó, ez egy atomtöltetű, fenyegetően pulzáló, ezerlövetű bálnapénisz a saját, méret után csináltatott, szatén alsógatyánkban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Bár eredetileg az M3 25 éves történetét érkeztünk ünnepelni, meg persze a káprázatos új GTS-t, de - ha már úgyis ott volt pár újságíró a világ főbb csücskeiből - megküldték alattunk a még szinte titkos BMW 1 M Coupét, az E30 M3 igazi szellemi örökösét. Boldog nap! A…..
JDMfan 2010.07.16 18:28:59
@xcomman: Teljesen egyetértek veled,én mondjuk pont a BMW-nél érzem ezt.Utóbbi időbe elég sok típus megfordult a kezem alatt, kivülről szépek,de belül nem nyújt semmit.Mondjuk ez a te eseteddel ellentétes,mert te meg pont a BMW-be érzed ezt,de lehet ez döntő szempont.Én például az ősrégi japó autómmal vagyok így,lassan 5éve hogy megvan,de mintig látok valami új szépséget rajta ami miatt lehet szeretni és beleszeretni. De a nőkkel is így vagyunk szerintem...:D
Belsőség Majdnem ráalkudtam 2010.07.13 07:15:24
A kéne és az elfogadnám közötti különbségek nüansznyiak. Ezek érzékeltetésére nem is kellenek jobb példák, mint azok az idegesítő, apró marhaságok, melyek miatt tesztautónkra nem kezdenék el azonnal alkudozni. Vélemények az azonos című írásunkról...