Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergo888

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak  gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról. És most…..
Gergo888 2016.07.22 09:24:54
@Willkommenskultur: Éppen ez a baj. Azért nem jut 1-ről a 2-re az ország, mert vannak olyan birka polgárok, akik eltűrik a kormányoknak, hogy lopjanak.
... avagy hogyan ne írjunk bejelentkező levelet lányoknak! A rossz példákat folytatom, hátha a hibákon keresztül az arra fogékonyak srácoknak felnyithatom a szemét egy kis gondolkodásra ösztönözve őket ill. a lányoknak pedig megszínesíthetem egy picit szürke levelezésüket.…..
Gergo888 2014.08.26 13:52:28
Mi értelme az ötvenes táblának a három sávos úton? Miért kell hetvennel cammogni az autópálya-bevezetőn? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Gergo888 2013.07.18 00:35:02
@_ExTraTor_: Én is így látom, a KRESZ-ben, az a szívás, hogy mások hülyesége miatt mindenki szív.
E-könyv olvasók Amazon.hu? 2012.12.01 23:06:27
Röpködnek a találgatások a szomszédban nyíló Amazon logisztikai bázis kapcsán. Mivel az érintett még nem nyilatkozott expliciten, a leendő versenytársak spekulálnak hangosan. Biztosat még én sem tudok, végezzünk hát el egy gondolatkísérletet. Adva van egy príma hardver,…..
Hollandia budapesti nagykövetsége kedden jelentette be, hogy meghalt Robert Milders nagykövet. Robert Milders 2009 májusa óta volt a Holland Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete. A nagykövet 1948. július 30-án született Hágában. Budapesti kinevezését…..
Balesetet szenvedett az amerikai Baroness zenekar busza Angliában. A busz tíz métert zuhant egy viaduktról, és annyira összetört, hogy az embereket a tűzoltóknak kellet kiszabadítani. Összesen kilencen utaztak az autóbuszban, mindannyian meg is sérültek, közülük heten "viszonylag…..
A Mal Zrt. államosítása csak az első lesz a sorban. A történet a '90-es évek homályos privatizációival létrejött hazai nagytulajdonosi körének a megzabolázásáról, átalakítására szól. (Fotó: Mohai Balázs/MTI) Talán sokan nem is sejtik, hogy milyen horderejű változások…..
Ott mérnek, ahol kell, vagy ott, ahol többet tejel? Megkérdezték a vezetőt. Válaszolt is. Inkább ne tette volna. Tudták, hogy idehaza a szakmaiságnak van prioritása, nem a pénzszedésnek? És akkor még elő sem került a mindenható statisztika... Vélemények az azonos című…..
Gergo888 2010.09.29 16:50:44
@Бабаяга: Ha veled mindenki ezt csinálja, akkor valószínűleg veled lehet a baj és nem velük. Ez 99%-ban azért van így, mert az aránytalanul lassú vezetési stílusoddal és a töketlenségeddel az ember agyára mész.
Persze nyugodtan megteheted, mert ezért nem jár büntetés.