Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rcgames.ro

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem tudom, lehet, hogy keserű ember vagyok, de miközben az alábbi poszthoz végeztem kutatásokat, igen jókat kacagtam. Mindenesetre szépen gyarapszik a sorozat. Nem pofáznék többet, szép hosszú gyűjtemény következik. - Persze. - A srác Kate-hez fordul, átöleli, és hosszan,…..
Az ember rögtön rávágná, hogy Porschéval, Ferrarival, Bentley-vel és sorolná az összes luxusmárkát. Pedig nem. Meglepő lista következik. Ha az ember a gazdagok világára gondol hatalmas luxusautókat, méregdrága sportkocsikat lát maga előtt – ám egy felmérés szerint ez…..
rcgames.ro 2012.08.14 09:38:34
@gonoszboszi: "egy bizonyos szint fölött"

Anyagi vagy agyi szintre gondoltál? Szerintem az utóbbi lényegesebb.
Az 1:10-es Honda NSX-R. Ajándékba kaptam, és már évek óta egy szekrényben pihent. Játszani volt másik RC-autóm, ezt sajnáltam volna. Amúgy is kicsi neki a lakás: elvileg 27 km/órával tud menni. Számolják csak ki! Ez hét és fél méter másodpercenként. Mondják ki szép lassan:…..
rcgames.ro 2011.02.03 16:15:58
@GyLovag: az én fiam pár hónappal idősebb, a csavarhúzó a kedvenc játéka és meg ilyesmiket árulok. Kérlek hidd el nekem, ha azt mondom: korai még. Ezek a cuccok túl gyorsak egy ilyen pici gyereknek.
rcgames.ro 2011.02.06 13:25:21
@GyLovag: Észre se fogja venni, mert túl gyorsan mozog. Tegyél félre némi pénz, gyújtsél évekig és ha 3-4 éves (gyerekfüggő) vegyél valami komoly, de kis méretű RC autót. Kettőt: egyet a gyereknek és egyet apának. Kérd meg streetsat-t, hogy hozzon neked Mini Inferno-t.

De addig vegyél egy akármilyen vacakot a gazdaságos boltban. Minél lassabban megy annál jobb, mert legalább észreveszi. Másfél évesen már nyomogatja a távirányító gombját de még nem feltétlenül veszi észre az összefüggést az autó mozgása és a gomb nyomogatása között.

Ha magadnak akarsz venni az más kérdés de azt kérlek felejtsd el, hogy a gyerek érdeklődni fog. Nem fog. Észre sem veszi, mert a gyors mozgást még nem tudja felfogni. Szerinted miért olyan a babatv mintha mindenki be lenne lőve? :D
Ha a polgármester úr olvasta a beszélgetés leiratát, észre kellett vennie, hogy itt nem arról van szó, hogy egy újságíró egy politikussal interjúzna, hanem azt teszteli, választópolgár kerülhet-e közvetlen kontaktusba az ő képviselőjével. Vélemények az azonos című…..
Londoni lakásánál csütörtök este leütötték, elvitték 200 ezer fontos óráját, barátnője ékszereit. A 80 éves menedzser Hyde Parkra néző 8. emeleti luxusapartmanjához érkezett vissza, amikor a kapuban megtámadták, többször megütötték - értesült a The Sun.…..
rcgames.ro 2010.12.26 15:23:26
@lyzyke: "Így működik a világ:pénz,pina."

Majdnem így működik: "Pénz, pénz, pina. Ez az élet regulája" ;)
Kisautó blog A kisautók estéje 2010.12.25 18:08:00
A mai nappal történelmi pillanathoz értünk a kisautóbloggal: ez az első karácsonyunk. Mindenféle szempontból a karácsony a legfontosabb időszak egy kisautósnak. Aki árulja, annak természetesen üzleti okokból az, de sokkal fontosabb - már csak azért is, mert számszerű fölényben…..
Belsőség Kedves, integető barmok 2010.11.17 06:50:58
Tényleg jó emberek, akiket nem akarnék megbántani. De muszáj, mert egyre rövidebbek a nappalok. Vélemények az azonos című írásunkról...
rcgames.ro 2010.11.17 11:15:31
@stevie-w: Igen, sikerült.
Ha mindenki a saját dolgával törődne és nem udvariaskodna akkor a mögötte jövők kihasználhatnák az elsőbbségüket. Így meg pont őket tartja fel az udvarias.

Majd, ha KRESZ helyett etikettből kell vizsgázni akkor be _kell_ engedni mindenkit - addig meg tessék haladni.
rcgames.ro 2010.11.17 11:37:24
@gyvy: vagy benézl a tükörbe és látod, hogy 2-3 autó van mögötted. Nem állsz meg, elmentek mindannyian és ki lehet tolatni az üres útra.

Nem azt mondom, hogy sohasem mondtam le az elsőbbségemről. Azt állítom, hogy ez nem erről szól. Egszerűen nem kell túlzásba vinni :)

45 fok? Halszálka? Rühellem, nehéz kiállni belőle. Szívem szerint fordítva festeném fel a csíkokat, hogy tolatva lehessen beállni. Nem tartana több ideig (sőt) de a kiállást nagyban megkönnyítené.
Pontosabban kiből lesz a csodabogár. Akik figyelmesen olvassák a Totalcart, illetve a kapcsolódó blogokat, találkoztak már Bervas olvasónkkal. Tudjátok, ő az, aki saját kezével tökéletesítette a Pannóniáját, hogy később egy saját tervezésű ötesebességes váltóval koronázza…..
Megvan annak a sora, hogyan is bolondultam meg. Az úgy volt, hogy olyan szerencsés kiskölök voltam, akinek voltak nyugati rokonai. Közeli rokonai. Azoktól pedig ajándékokat lehetett kapni karácsonyra, postai csomagban. Amiket rendszeresen felbontottak az illetékes szervek, esetleg…..
Gyermeki lelkem minden örömével tudatom, hogy Pista Teszkós Szarjainak Nagy Gyűjteménye újabb taggal bővült a hétvégén. Mint azt tudják (mivel említettem), nagy gyűjtője vagyok minden arra érdemtelen gagyi RC-játéknak. Persze van egy méret- és árbéli plafon, ami fölé nem…..
Tanzániában nagy hiány van a vizből, pláne a tiszta ivóvizből.Összegyűjtik mindenhonnan a fellelhető vizeket, műanyag palackba töltik, és a képen látható fém lapra fektetve kiteszik a napra. Hat óra alatt az UVA sugárzás minden baktériumot és parazitát megöl, voilá, kész az…..
rcgames.ro 2010.05.14 11:40:06
Olyan HVCS példányokkal már biztos mindenki találkozott, akik megfúrt kipufogódobbal és kályhacsővel felszerelt tizenhúsz éves, egykor sportos autókból pislognak ki a zselézett hajuk alól és spontán adrenalinsokktól vezérelve bináris gázpedálkezeléssel közlekednek és ha…..
rcgames.ro 2010.03.16 22:34:50
Két, nem egy osztályba tartozó személygépjármű és a gyorsulásuk közötti látványos különbség: video.google.com/videoplay?docid=-3563436249943639558&ei=q_SfS-CGD6Ks2AKds4CBDQ&q=lamborghini+scirocco+budapest#

Le akartuk fényképezni a Murciélagot de a Honda bejött elém (ez a "vigyázz" az elején) és akkor már nyomni kellett, ha mellé akarok kerülni - és akartam :) Nagyon :D Rögtön sikerült amikor lassított :))

Jó játék volt 5 évvel ezelőtt - azóta sokat vezettem anyám 310.000 kilométerrel ezelőtt új Tico-ját... valószínűleg ha ma én ülnék a Murciélagoban simán legyorsulna egy 139 lovas Scirocco.

Visszanézve az elmúlt 10 évemre csak annak örülök, hogy soha nem volt erősebb autóm mint amit kezelni tudtam - jól/rosszul, de megoldottam a helyzeteket és egészben vagyok. Ebben a játékban az nyer aki épségben hazaér.
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
  A svájcifrank alapú autóhitel halott. De mi történik azokkal, akik még törlesztik? Mit tegyen, aki nem tud fizetni? El fogja veszíteni az autóját? Ki kaphat mostantól hitelt, és mennyit? És vajon melyik márka vevői a legmegbízhatóbb, illetve a legrosszabb törlesztők?…..
rcgames.ro 2010.03.09 12:20:54
@Dr Borivoje Surdilovics: ezen én is meglepődtem, mert felénk így megy. Amilyen valutában van a hiteled abban fizetsz, valutád onnan van ahonnan akarod - de akár az adott banknál is beválthatod, ha neked az a kényelmes.
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
Nem tudom, hogy milyen tapasztalt sofőrökkel beszélt Mr Góré a lentebb vázolt, balesethez vezető közlekedési helyzetről, szerintem bizony egyértelműen ő hibázott. Azért persze érdekelne az is, hogy mivel menthetné a menthetőt. Nagyjából két hete történt a következő eset a…..
rcgames.ro 2010.02.23 15:09:54
@yanchi345: És arra emlékszel, hogy a főnyereményt egy oktató vitte el? Vágó feltett neki egy plusz kérdést: átment a teszten?
3 betűs volt a válasz :D
Autófília Falra hányt borsó 2009.11.28 11:00:00
Figyelem a poszt egy vélemény, nem egy vitaindító iromány, csak leírtam ami épp eszembe jutott. Ezért ajánlom barátaimnak, és minden hasonlóan érző autóbuzinak. Ja, és van egyesek nyugalmának megzavarására alkalmas - japán - zene is benne. ...ha van fülesed, használd.…..
rcgames.ro 2009.12.03 10:11:46
@ArtWolf: "Scirocco II GTi-vel"
Kell?
rcgames.ro 2009.12.04 13:22:33
@ArtWolf: Nem elkótyavetyélni akarom de per pillanat fölöslegbe' van... azt meg nem szeretném ha szétrohadna.
Megkérdeztem, akár még valami jó is kisülhetett volna a dologból. Gond egy szál se, majd tavasszal elkezdem reszelni a gépet :)
Nem sűrűn szoktam Debrecenben járni, legutóbb akkor voltam, amikor az Index meghívott a tavaly nyári Campus fesztiválra, de sokkal több bajom volt az időjárással, mint a közlekedéssel. Istvánnak velem szemben sokkal több a tapasztalata utóbbi terén és ezt meg is osztja most…..
Ki tudja, miért tartotta magában dilemmáját Shetlander ennyi ideig, mindenesetre érdekes dolgot vetett fel, mert ha a lenti google térképnek hinni lehet - persze nem mindig lehet -, akkor ott elvileg lehet balra kanyarodni. Viszont ha tényleg van ott záróvonal, akkor nyilván nem.…..
rcgames.ro 2009.10.14 01:25:32
@SilentSound: gondolom ez már-már sértés :D (bocs, Eboa)

Nem azért írtam mert kötekedni akarok hanem mert nagyon nem ugyanazt jelenti a két fogalom...
Vajon tényleg van olyan hülye, mint amilyennel Zsuzsanna közvetetten találkozott, vagy ez valami újfajta lehúzási próbálkozás? Bár amennyi idióta híre eljutott hozzánk, egy ilyenen sem csodálkoznék egy cseppet sem. Viszont ha már itt tartunk, borzalmasan idegesít, hogy itt nálunk…..
rcgames.ro 2009.09.05 22:48:15
@sreetfighter: szerintem a Mészáros utcában lakik és gyalog jár dolgozni. Nem írta, hogy
a) autóval ment dolgozni
b) autóval ment haza a munkából

Zsuzsanna, ez a telefonszámlás ötlet tetszik! ;)
Szemelvény a belső levelezőlistából: Tárgy: Pistának, szeretettel Feladó: Zoltán Tóth Dátum: 10:46Schumacher feszülős polóban promózza a Ferrari 458 Italiát. Tárgy: Re: Pistának, szeretettel Feladó: omm Dátum: 11:43Szájbak*rtan jól néz ki.És nem csak az. Gyönyörűen…..
rcgames.ro 2009.09.05 22:29:18
@xenuka: ritka japán név, sok betűvel? James Glickenhaus.
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
rcgames.ro 2009.08.28 02:32:35
@zgabi: ezt (árfolyamfüggő törlesztőrészlet) az elmaradott Romániában úgy csinálják, hogy az euroban felvett hitelt euroban fizeted vissza. Eurot meg onnan szerzel ahonnan akarsz.
Autófília That's Watt we like 2009.08.12 10:30:00
Pörög még a nyár, ezzel együtt a WATT energiaital újabb pályázatot indított az indavideon. Prokee-ék nem volt restek, bár még nagyban tart a Trabant-találkozó, ők újabb videoval álltak elő. Ha tetszett a videó, szavazz rá, sokat jelentene nekünk. Köszönjük. ..
rcgames.ro 2009.08.23 21:09:48
@Rocko-: nem, ez eurodance. A "teknóteknóteknóteknó" a szövegben van, meg lelkemben a 90-es évek hangulata - amire köszönöm, hogy emlékeztettetek.
Autófília Bach to the future 2009.08.17 13:00:00
A héten a kezembe akadt az Újbuda című újság, mondhatni Local News, és a címlapján ezt láttam: Birizgálod, nagyobb lesz. Akit érdekel, Újbuda honlapján szintén megtalálható (pdf, 2,5 mega). Nos, igen, jól látjuk. Bach csomópont. Ez a pár sor átfutott az újságírónál, a…..
rcgames.ro 2009.08.17 15:09:28
rcgames.ro 2009.08.23 21:05:58
@Rocko-: Egy kis jóindulatú kötözködés volt semmi több. Szerencsére ti nem lenni index, ti tudni beszél magyar. Meg ragzani is tudni.
Volt már szó itt Magyarországon használt jobbkormányos autókról nem is egyszer. Azonban ilyen feliratot, mint amit nemrég fotóztam Kiskunlacházán egy Skóciába szakadt hazánkfiának autóján, egyik itt tárgyalt gépen sem láttam. Gondolom a tulajnak már voltak rossz tapasztalatai,…..
rcgames.ro 2009.08.17 15:07:51
@biker_kolee: nem _fog_ terjedni, ott már ezer éve használják, főleg a kamionosok. Az RHD verziót is sok angol kamionon láttam már.