Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igorka10

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki maga nem tanár, vagy nincs a közvetlen közelében tanár, fogalma sincs, mi mindent rejtenek a munkaköri kötelességek. Csak azt látják, megtart 22 órát egy héten, szabad egész nyáron, lógatja a lábát havi száz nettóért. Aki még nem tanár, de felmerült a lehetősége, hogy…..
igorka10 2013.05.14 21:52:36
@gofri.: leosztottad az észt rendesen. tetszett. az írás egy csemege,nyamnyam. köszi gofrinak,hogy mégsem bántam meg a kommentek elolvasását.
Üdv!Láttam, hogy született már alkotás „a modoros pókeres” témában, de az online alfajról méltatlan módon még nem (találtam). Ha megüti a szintet, akkor „haccójon” a közösbe, ha nem, akkor meg a levesbe. Csatoltam.Huácsá!  Az online pókeres…..
igorka10 2010.10.31 13:48:45
@bajor gizella: "( meg a nagymamája temetésére félretett 300 ezerrel kezdett el játszani, és számára hihetetlen hogy aki mondjuk munkanélküli annak nincs ennyi félretett pénze. vagy nem két pusziba meg egy ischlerbe kerül előszedni.)"

Ez jobbvolt mint a post, pedig az se semmi, köszönöm :)
Styxx könnyed, vasárnapi posztja következik - ahogy nála mindig, ezt a posztot is erőteljesen belengi a politikai és a szexuális túlfűtöttség. Méltó köszöntése a tavasznak!   LAKÓTELEPI MILFVADÁSZOK* 1 fő 20- és 1 fő 45+; a posztot az Országos Blog és Chat Testület…..
 Bár a látogatottság töretlen növekedésével gyakran együtt jár a posztokat valódi értékkel kibővítő hozzászólások ritkulása - a törzsgárda mindig bebizonyítja, hogy nem kopott le, és tényleg érti, mit olvasott. Sőt, esetleg még jobbat is tud írni.Scsaba1…..
igorka10 2010.10.16 17:06:16