Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solymász

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre a 2014-es Electra Glide Ultra Classic nem sokban különbözik a 2013-astól, pedig sok ponton változtattak rajta Az utóbbi évek legnagyobb fejlesztéseit mutatták be pénteken a Harley-Davidson Budapestnél. Sokan voltak kíváncsiak a nagy durranásra, a vízhűtéses klasszikus…..
Solymász 2013.09.22 19:02:25
@GRAND:
"elektra glide"-ot,(egyáltalán HD-t) vezettél már?
Ha igen, nem írnál marhaságokat, mert a világ egyik legjobb túramotorját fikázod éppen.
Dobai Attilát ismered?
Én ismerem, gurultam is vele. Közvetlen, barátságos "fószer" és autópályán, országúton is jól keni.
Hátrább az agarakkal öcsi!
Solymász 2013.09.22 22:06:39
@Gyurma73:
Nincs egy legjobb, csak néhány egyik legjobb. :-)
Az Indian az Egyesült Államok legrégibb motormárkája, tekintélyes múltra tekint vissza, jelene azonban korántsem mondható sikeresnek. Időről időre feltámadnak, és egy nagy durranással próbálnak rárontani az örök rivális Harley-Davidsonra, de fellángolásaikat általában…..
Robogó Utálom a karácsonyt 2012.12.14 10:33:49
Mínusz 4 fok, robogótesztelés idén már nem lesz, jöhet a bullshit. Beugrik: ugyan utálom a karácsonyt, mint a szart, de a normális emberek nem így vannak ezzel. Így a közszolgálatiság jegyében szétnézek, milyen motoros ajándékok vannak. Darázsgarázs Tibihez mentem, úgyis…..
Solymász 2012.12.14 21:15:25
@zbzbzb:
Te nagyeszű, ha szellemes akarsz lenni, akkor legyél tájékozott is!
A turul éppen a kerecsensólyom egyik neve.
Solymász 2012.12.16 20:14:18
@isuzu:

Ezt kiválóan összefoglaltad!
A Karácsony lezüll(eszt)ésének is megvannak ebben a vetületben jól kivehető okai.

Én azt kívánom minden Karácsonyt utáló "tájékozott" felebarátomnak, hogy hagyja a liturgiát, a szeretetet, ajándékokat, meg a shoppingolást; csak csendesedjen el és gondoljon a Fény újjászületésére - téli napforduló lévén. Innen ered ugyanis az egész projekt.
Hogy ez a Fény pedig kinek mit jelent, az már egyéni felfogás kérdése, van akinek Jézus születését, másnak egy új motorosszezon ígéretét. Mindenképpen pozitív, nem?

@Taurista robogós:
Tényleg nem a kedvenc országuk?
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Solymász 2012.01.09 16:07:24
@szemeteske:
Nem figyeltél: Új autót mondott, és nem Fordot!
Amikor ez a sztori történt, már nagyon öreg volt, az egykori szegénylegény lába előtt hevert a fél világ. Szóval igazi amaerikai álom.
Az újságírók egy nyalizós nagyinterjú végén megkérdezték tőle, hogy - na és kedves Mr. Ford melyik autó a legjobb a világon? -
És mindenki megleptésére jött a fenti válasz.
Solymász 2012.01.09 16:16:44
@szemeteske:

Max 10 százalék lehet, kis alkuval 6-7. D
Tél van. Nem lehet ugrani. Illetve lehetne, de nagyon bonyolult szervezést igényel, szóval vegyük úgy, hogy nem lehet. Ilyenkor marad a nosztalgiázás, a nyári ugrások újra és újranézése, és a napok számolása, hogy mikor lesz már végre tavasz. Illetve mégsem! Van valami, amivel…..
Solymász 2011.12.30 13:41:19
@G.Atti:
Ami a jövőt illeti az általad prófétáltakat valszeg még a mostani generáció megtapasztaja, és akkor lesz nagy megijedés; de ez egy tipikus fogyasztói oldal, itt ne számíts megértésre.

Ami pedig Angélát illeti, hát mindeni úgy élvez, ahogy - tud. Ő így tud :))
Mellesleg az ő hedonizmusa teljesen viszonylagos, mert, ha valaki autóval leugrik a hétvégére a Balatonra; már az is beláthatatlan pazarlás egy éhező etióp kisgyerek szempontjából.
Az meg, aki átrepüli a fél világot, hogy aztán Kamcsatkán, vagy Alaszkában helikopterről (!) lelőjön néhány jegesmedét, az csak nevet az Angéla "pazarlásán".
Évek óta ölte a lelkünket, de háztáji trollunkról, Ubulról most már mindent tudunk. Igaz, a péniszétől szívesen eltekintettünk volna. Kapcsolódó cikkünk kommentposztjaKedves olvasóink! A kommentelési lehetőséget zároltuk. Pihenjenek és mi is pihenünk...
A bukócső és a kartervédő leszerelése zsibbasztó művelet, mert néhány csavar a tank alatt van Ha jól számolom, már nyolc éve okom lett volna írni az emberről, aki miatt mégsem utáltam meg a motorozással járó állandó szerelést és szereltetést, a…..
Óriási szerencsénkre a Walter da Silva által megálmodott A5 olyan elegánsra és időtállóra sikeredett, hogy még kesztyűs kézzel is csak óvatosan nyúltak hozzá. A fényszórókon-lámpatesteken kívül csak a lökhárítókat gyurmázták át, amivel semmit nem javítottak az autó…..
Solymász 2011.09.22 17:36:39
Bakos Richárd barátunk pompás beszámolót küldött. Pannoniás barátaival egészen Boszniáig motoroztak. Hallottak már az ottani piramisokról?  A motoros kemény mag a horvát-bosnyák határon Tavaly Jannónia, vagyis Hegyi János barátom kilenc napig dolgozott önkéntesként…..
Solymász 2011.09.18 17:31:39
@GERI87:

@puffin:
Éerdekes, a kairói egyiptológusok szerint piramisok, de te biztosan jobban értsz hozzá.
Solymász 2011.09.18 17:33:45
@GERI87:

Kár itt a magyarok őseivel poénkodni. Még azt sem tudod, hogy mi az, amit nem tudsz.
Solymász 2011.09.18 23:20:34
@GERI87: Pár évet rászántam már a "saka" népek ősi dolgaira, úgyhogy már dereng, mennyi mindent nem tudok, te meg má' ilyen okosan születtél, mint láttyuk.
Nem is lenne esélyem
Nyugi, én csak a pénzért csinálom Ha az igényesebb, tehát nem kínai vagy orosz autómárkák standjain ácsorgó lányokat, illetve a franciáknál látott srácokat pároztatnánk, valószínűleg új embertípus születne, a díszletemberé. Frankfurtban megfigyeltük, hogy forradalom…..
Oké, a cím nem hazudik, mert tulajdonképpen Csik volt az 1. számú hülye, hogy sátáni fénnyel a szemében rábeszéljen egy ekkora marhaságra. Én meg a második, hogy rábólintottam neki. Igaz, azóta valahányszor eszembe jut a két, matuzsálemi korú furnérlemezes-vaskerekes Opel,…..
Pozőr? Ernyei Béla? Ötvenen túli, felajzott teniszedző, netán butikot vezet vagy szépségszalont? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor bátran üljön be egy Z3 roadsterbe, jó lesz az önnek. Ha pedig vezetni szeret és ízlése is van, akkor csak a kupét vegye, semmi mást. Mai…..
Jeremy Clarkson a Top Gear újságírója ismert sarkos véleménynyilvánításairól és arról, hogy nem igazán kedveli a motorokat. Ezt nem is tagadhatná le az alábbi videó elkészítése óta: kis bizonytalankodás után inkább felrobbantja a vashengeres Harley Sportstert – meglepő,…..
Solymász 2011.05.10 17:51:32
@shovelhead:
De jó kis videó!
Erre varrjon gombot a sok kispöcs...
Peka barátunk veleszületett érzéke, hogy valamiképpen mindig a dolgok sűrűjébe keveredik. Ezúttal Sanghajból jelentkezett pár érdekes képpel-infóval. Így végre önök is láthatják, milyen az a hely, ahol az S-klasse is csak egy utcára kiterített áru. Köszi Peka! BYD e6…..
Solymász 2011.04.27 22:54:24
@hollario:

Nem ide tartozik, de pontosabban szólva:

Nem civilizáltabbak, hanem szaporábbak voltak az ő őseik, amikor a mi őseinket kiszorították a Hagnun (ma Sárga) folyó környékéról, Ordoszból.
Mellesleg éppen egy hun származású császári dinasztiájuk is uralkodott kb. 300 évig.
Aztán ők megőrizték a magaskultúrát, belőlünk meg "tűz és vas által" kiirtották a barbár keresztények.
Solymász 2011.04.28 12:55:30
@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe:

"Innováció, demokrácia, szabadság, szakszervezet, nyugdíj, stb"
Te ezt a sok baromságot még beveszed?

Liberális-e vagy?
Vagy csak tájékozatlan?
Ismernek olyan versenyzőt, aki 50 és 500 köbcenti között minden kategóriában világbajnoki pontot szerzett, és az oldalkocsis szakágat sem hagyta ki? Van ilyen, de nem hosszú a lista, mindössze egy embernek sikerült ez a felülmúlhatatlan siker: a svájci Luigi Taveri mindenhol…..
Egyik szemfüles olvasónk küldte be az alábbi képeket és döbbentett rá minket, valójában mennyi furcsaság mellett is megyünk el naponta. Csak úgy, észrevétlenül, mert valójában már fel sem tűnnek, pedig a főváros utcái néha tálcán kínálják a jó képeket és sztorikat. De…..
Solymász 2011.04.06 18:44:02
@Janossz:

Te meg Zalában tökölsz, mi?
Solymász 2011.04.06 20:27:42
@Janossz:

"helyismeret nélkül bizonytalanabb az ember"

Látod, tudsz te kevéssé arrogánsan is fogalmazni.
Solymász 2011.04.06 21:30:48
@Janossz:

Észre se vetted, mi? Erről inkább kérezd meg a zalaiakat.
(Pesti-e vagy?)
Isteni segítséggel indul az idei szezon: Nagykanizsán egyházi áldást kaptak a Deák téren gyülekezők. Fliszár Károly főesperes-plébános a motorosokért és a biztonságos közlekedésért tartott szentmisét. A Jézus Szíve Plébánia előtt rengeteg motoros jött össze;…..
Solymász 2011.04.03 21:09:31
@pescador:

Te. meg az előtted szólók valami guruk vagytok, hogy ilyen prímán tudtok véleményt alkotni a földi halandók hitéről?
Solymász 2011.04.04 17:11:16
@GERI87:
A te előítéleted, a te hited - úgy legyen!
Solymász 2011.04.04 17:21:08
@Virago_1000:
Csíksomlyó - ez jó kis divat, ez tetszik!
Hegedűs - harcos pap. Sok ilyen akadt a történelem során, talán oda kéne figyelni arra, amit mond.
Jézus élete, pedig maga volt a politika -az Ő országáért. De ez már végképp máshová való téma.
A Jockey Journal fórumfelhőjében találtam ezt a kellemes építést. Tudom, hogy olvasóink nagy része semmibe veszi az egykori szocialista tábor gépeit, feleslegesnek tartja azok átfaragását. A látogatóink másik fele használhatatlannak, túrázásra alkalmatlannak és kényelmetlennek…..
A Baleno költségszámításait hadd kezdjem a kedvenc kommentemmel, amit valami használtautós cikkemhez írt be valaki. Aszondja: azért jó a regadó, mert a használtautóknak van ára. Hát van, csesszék meg! Nálunk minden használt kocsi annyival drágább bármely más országhoz képest,…..
Solymász 2011.03.20 18:29:21
@magyar_ellenállás:
Olyasmit veszel személyes sértésnek, amit nem kéne - talán te szenvedsz fórumvakságban.

Ami az előzéskor választandó gyorsulást illeti; azt mindenki szabadon választja meg a forgalom, és az autója képességének függvényében.
Solymász 2011.03.20 19:44:28
@magyar_ellenállás:

Nics harag magyar testvérem!

Ha jó hosszú a belátható útszakasz, és nem jön szembe semmi, gondolom te sem taposod ki a belét unos-untalan szegénykének.
Solymász 2011.03.20 21:58:42
@Polly-pudli-pötty:

Bocs, de ez tipikus kisautós hozzáállás.

A fenti modellek leginkább az ócska futőművükről hírhedtek?
Arra nem gondolsz, hogy esetleg nincs okuk/kedvük gyorsan menni?

Azt viszont, aki akkor gyorsít, amikor előzik, azt a következő benzinkútnál nyilvánosan kell megkorbácsolni!

Ez a jellemhiba, viszont nem függ össze az autó méretével...
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
Ken Roczen motorversenyző szemtelenül fiatal és kamaszosan őrült. Tehetségéről KTM-es szerződése, kattantságáról az alábbi videó tanúskodik: aki könnyen felháborodik, majd agresszíven kommentál, meg se nézze – ebben az anyagban minden benne van, ami alkalmas a…..