Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rekasi

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teszik fel a kérdést ezen a kampány-plakáton.Nos, a választ az autósok maguk odaírták. Itt jelölje ki, ha nem értené: Segíteni nektek korcsok, fizetni a fánkokért...
Rekasi 2011.09.05 18:15:07
@ruskyy: Engem most büntettek meg 30-ra, 109 km/óráért...
Kisautó blog Élet az LCD előtt 2011.08.26 11:49:00
Mert létezett ilyen játék már régen is, bizony, igazi szimulátorosban. Kicsit ki kellett egészíteni ugyan képzelőerővel a használatát, némiképp felül kellett emelkedni az agy, pontosabban chip nélküli vezérlőrendszer ügyetlenségén, kiszámíthatóságán, de higgyék el,…..
Ezen a hétvégén talán egész Magyarország ott nyomorgott a Hungaroring lelátóin, a maradék pedig a boxutcában, gondolom, nem kell mondani, mi okból és miért. Természetesen mi is lehajtottuk magunkról a menetet, péntektől forogtak a kamerák, a legutolsó sarokba is bebújtak az…..
Egy vallomással tartozom: nagyon szeretem a nyolcvanas éveket. Sok jó dolgot adott az az évtized. Ott volt Larry Bird és Magic Johnson harca, megjelent a Jedi visszatér, Alan Moore megírta a legjobb Batman-sztorit, a Gyilkos tréfát, és legfőképpen az autógyártás utolsó tíz éve…..
Belsőség Jön a hó! 2011.01.24 16:29:00
Tudom, igazából ennek nem örülnünk kéne, de mégis, vannak olyan elvetemültek, akiknek a fagyott csapadékról nem a reggeli jégvakarás és a bedugult város jut eszükbe. Tegnap este kinéztem a pozsonyi lakás ablakán és nem tagadom első gondolatom az volt, hogy záros időn belül meg…..
Oké, mindenki itt van? Tudom, hogy mostanára már csak páran maradtak, tavaly is így volt, a végére a keménymag, és egy jót nevettünk az egészen. Mert valójában erről van szó, még ha eddig biztosan akadtak olyanok, akik egy én nem csinálok hülyét magamból felkiáltással…..
Rekasi 2010.12.12 02:41:01
@evil.: jah; és lehet hogy nekem azt a pontont még holnap meg is kell enni. Ilyen a kolesz
Rekasi 2010.12.12 02:45:07
@Gabsy: Látom gravíroztál szépen :)))
Szép piros a betűk háttere :))))
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
Rekasi 2010.12.12 01:04:48
@ommm: Megtisztelő hogy a döntőbe raktál, de ez így volt fair, hogy laceee és Leadfoot között dőlt el.
És íme az utolsó Dension csomag. Ha eddig nem sikerült megszerezned a pulcsit, sapit és nanotartót, itt az utolsó esély! A kérdés nem olyan nehéz: Hol tesztelte hatéves szakértőnk a szerkesztőségi harckocsit?  ..
Mi látható a képen? Na jó, az Angélát még felismerjük, de mi lóg a vállán. Na az a valami a nyeremény. Az első tippünk hogy lombfúvó-tok. Ezzel többen is vitatkoztunk. A második tipp már nekem is szimpatikusabb: csónakmotor-tok. De minek vágna az ember a hóna alá egy…..
Rekasi 2010.12.11 19:44:28
Van egy elég gyakran használt mondás a szerkesztőségben. A kifogás olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Na most, a Kifogásgyártás Kiszel Tündéért emlékverseny örökös bajnoka Zirig Árpád, akire annyiszor zúdította rá Winkler Robi a fenti…..
Félre a tréfát. Háromnegyed egykor írom ezt a feladat-Hiénát és elhihetik, ilyen zsíros ajándékért bizony meg fog kelleni küzdeni saját önérzetével mindenkinek, aki részt akar venni benne, hiszen az utóbbi idők legaddiktívabb dolgát nem adjuk ingyen. Megfertőzte a…..
A 10 éves fennállás alatt rengeteg utólag módosított, nem összeillő alkatrészekből összetákolt, nem feltétlenül megbízható működésű autóval találkozott a szerkesztőség. Emlékezzenek csak a ferrari-motoros Lanciára, amit Pistáék bányásztak ki a tyúkok közül, vagy az…..
Rekasi 2010.12.11 17:54:50
Sose tudtam, hogy az AWI-hegesztés alapmotívuma a vulva, hogy lehet barkácsboltból igazi repülőt építeni, és hogy van ember, aki lézervágógépet rak össze saját gyönyörűségére egy budai garázsban. Aztán Laciéknál meghalt a hegesztőgép, pont a szabadságom elején.…..