Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrQ

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Walking Dead évadszerkezete a második kanyartól kezdve úgy nézett ki, hogy ősszel jött az első adag és tavasszal a második. Az őszi/téli évadközi finálékban mindig feldobtak valami magas labdát, hogy a nézők a februári folytatásra tömegesen tóduljanak, a 2014-es 4. évad midseason premierje ezért…..
MrQ 2018.02.28 16:07:29
Anno az első 4-5? évadot egybe ledaráltuk a párommal, bár akkor is sokszor anyáztam, a logikai bakikon, de sose voltam annyira fan hogy ezeket a véleményeimet rendszeresen kifejtsem. elég volt ha párom részek után beleolvasott FB -s kibeszélésekre.

Én mindig azon lovagoltam (a többi, itt is felsorolt logikátlanságon túl), mi az istenért nem mennek el kicsit északabbra/ sziklás hegységbe, ahol a domborzat miatt a zombi veszély konvergál a nullához (miután a pár helyi zombit likvidálják) letelepednek egy magasabban lévő kis hegyvidéki sziklákkal hegyekkel körbevett településen /szálloda /wellness központban. Kb 1 hideg tél amúgy is kiirtaná a zombikat. Mind csonttá fagyna a szabadban , felolvadáskor a fagyás miatt szétroncsolt szövetek meg lehullanának a csontról, azt már egy zombi se "heverné ki". Aztán utána kb újraindulhatna az élet ...

De ez a 7. évad ez mindenen túltett, kb egy ZS kategóriás film szintjére süllyedt logika/megvalósítás terén. Random módon kiválasztott főhős/mellékszereplő/töltelék szereplő, átlag három tárat kilő, másik tábor ravasz módon fedezékben (értsd.: felborított tábori asztal, bádogtető"pajzs", fa kerítés) megbúvó "jómunkásemberére" maximum 3-4 méter távolságból, mire 1 lövedék méltóztatik megsúrolni a delikvenst. (Kb csupasz pisztoly 2. része vége felé van hasonló jelenet). persze a zombikat 20 méterről lövik fejbe elsőre ... áhh

a legértékesebb (nem pótolható) lőszer pazarlásán túl, ami kiborított az a láthatóan CGI al kreált fegyver torkolattüzek, tehát a valóságban a forgatáson csak fogták a fegyvert és ennyi, még a hátra rúgást se imitálták, és a kiröppenő hüvelyeket is elfelejtették odavarázsolni utólag. Nagyon gáz (egy fan made filmben elmenne na de egy ilyen szintű sorozatban), nézők végső teljesen hülyére vevése.

Az utolsó most vasárnap/hétfői részben már láthatóan odafigyeltek és volt már hüvely kivetődés... de már késő ... lehetne órákig sorolni a negatívumokat, mi is csak azért nézzük ... "mert már eddig is néztük". De még pár ilyen gagyi rész és a futottak még kategóriába kerül ...

az még hangyán hogy a gyerek igencsak lassú "zombulása" közben nagyon nyálas giccses moralizálás , megemlékezés is már kiverte a biztosítékot (jó megértem el kell búcsúzni a szereplőtől ehh.), de mikor az Ezekiel, Morgan banda, miután már fejenként kinyírtak egy kisebb falut azon filóznak hogy jaj jaj ne öljük meg az utolsót mert mi nem olyanok vagyunk ... b@$meg ...

na mindegy is ... sajnos a kezdeti túlélő filmből, valami félelmetesen gagyi logikátlan zagyvaság lett ...
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
2012 Felemelkedés - 2012.12.27 15:41:40
Kedves Olvasók, Frissítés: Vasárnap este lesz új bejegyzés. remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek, frissítés(eke)t január legelején fogok tudni kirakni, addig éjt nappallá téve dolgozom.Megértéseteket és türelmeteket köszönöm. FehérVándor..
MrQ 2013.01.10 12:22:15
me beleolvastam a Cobra portáljába, a legfrissebb cikkben van egy link ami a Pleiádiak technológiájának bemutatására hivatott
tachyonis.org/Technologies.html

na hát csak átfutottam de mihelyst megláttam a Tachyon products fül alatt a
-Tachyon detox water
-Tachyon beauty cream
-Tachyon relax cream
-Tachyon cell phone protection

és egyéb tv shop ill nyugdíjas-lehúzó árubemutatók elkövetkezendő sikeres termékeit. az egész nevetségessé és hiteltelenné vált.

És hogy azt az oldalt a Pleiádiak kérésére készítették pff ... ez a Cobra oldal hitelét is alapjában rengeti meg.

Mondjuk eddig is idegesített és nem is értettem hogy miért vannak egy ilyen oldalon reklámok ?
MrQ 2013.01.10 14:21:03
@Atlantisz69:

Szerintem ezeket az üzeneteket egy elég profi bulhshit- generatorral készítik, ... :) de most tényleg. Ha elolvasol 3-at 4-et tulajdonképpen mindegyiket elolvastad. Ugyanaz az lekövethetetlen tény mentes végeláthatatlan ömlengés. A tartalma mindegyiknek ugyanaz.
MrQ 2013.01.09 11:11:39
@steven0718:

Hello,

Én is írtam anno ide a blogra 1-2 hónapja lélekben "csatlakoztam" a "felvilágosultakhoz". Tényleg bizakodva vártam hogy lesz valami. Hajnalban is felkeltem meditálni,barátnőm nézett rám boci szemekkel mikor is elmagyaráztam hogy hajnalba felkelek majd meditálni, ne csodálkozzon. ... persze az igazi okát/célját nem mondtam el neki, tőle még nagyon távol állnak ezek a gondolatok.

Igazából csak párszor írtam inkább csak olvastam a hozzászólásokat. Nem tudtam/akartam hozzászólni, mivel nekem már sokszor túl spirituális/elvont (naiv) eszmecserék voltak.

Az mindig is zavart még ha tényleg bíztam (végül is most is bizakodok és más szemmel nézem a világot illetve próbálok élni*) a "dátumban" hogy olyan dolgokat tekintünk ténynek elfogadottnak, amiről semmi kézzelfogható bizonyíték nincsen. Olyan kijelentésekről, eseményekről mentek a viták amik csak másod harmadkézből többnyire egy másik weboldalról kerültek ide ... oda is csak "valaki" leírta.

Bár a HIT pont erről szól ... ez csak most ugrott be miután leírtam az előző mondatot. ezzel akár le is lehetne zárni a témát :)

Na de amiért is akartam írni. Itt a földön 3D ben élünk, gondolatainkat, cselekedeteinket, érzéseinket, paradigmáinkat, világról alkotott képünket ez határozza meg. Legalább is a nagy tömeget igen. Persze vannak páran akik már talán feljebb léptek, és még páran akik tudnak róla hogy vannak akik feljebb léptek :) és hogy van más is mint 3D (most akár a blog tagjairól is beszélhetnék) de ez elenyésző szám.

Tehát hirtelen drasztikus változáshoz, 3D ben kell történnie/manifesztálódni valaminek, ami képes nagy tömegek figyelmének felkeltéséhez, és változások beindításához. Az hogy mi generálta indította be ezeket a 3D ben érezhető változásokat, az tulajdon képen mindegy számunkra, hiszen túl mutat a mi jelenlegi képességeinken. Beszélhetünk itt nagy okosan mint bennfentesek akik tudják a "tutit" arkhónokról meg éteri síkról, éppen lebomló -de még meglévő- éteri rácsról, ha igazából nem tudunk (most csak magamból indulok ki, meg még pár millió/milliárd embert is beleérthetek szerintem) mit kezdeni a dologgal. TE (kedves olvasó) eltudod képzelni hogy néznek ki mik ezek? Képes vagy befolyásolni? Persze meditáció meg minden (én is csináltam) de történ számodra/számunkra valami kézzel fogható változás bizonyíték?. Nekünk 3D ben az kell hogy ott legyen a szomszédba egy "arkhón" o'szt hozzá vágjunk egy féltéglát, "na most már elég sokéig itt jótékonykodtál, lehet továbbmenni".

Ha kimondom azt az egyszerű hétköznapi, mindenki által ismert szót hogy pl.: "alma" 100 emberből 100 különböző dologra gondol az első másodpercben, másként vizualizálja az almát, akkor mi, milyen "messze" vagyunk azoktól a nem bizonyított csak elképzelt, leírt eseményekről dolgokról amikről itt szokott menni a diskurzus? ....

Megint eltértem témától,

Szóval miután nem volt semmi harsonaszó és bejelentés, se x napos sötétség, de még egy nyamvadt kis katasztrófa se ** (és még nem is havazott) úgy gondoltam még is csak jobb hosszabb távon berendezkedni a további ittlétre. :)

De tudom hogy ami most megy a világban az nem normális. Látom ahogy a TV ben a műsorok egyre primitívebbek, dezinformálók (de inkább semmit nem informálnak) totálisan elvonják a figyelmet a mindennapi dolgokról*** és áll 100-ad (bulvár) témakorokról megy a vita.Párommal idén elkezdjük Excelben vezetni a kiadásainkat, mindent tételesen, és még az elején vagyunk, de ismerősök tapasztalatai alapján rettentő összegek fognak majd kijönni napi heti havi bontásban. Én még szerencsésnek érzem magam, de így is azt kell látni hogy az emberek nagy többsége tulajdonképpen a minapi létért dolgozik, -még ha ez nem is tudatosul benne-.

Mire megy el a pénz? kaja (pláne ha igyekszel tudatosan egészségesen táplálkozni) hitel (lakás) rezsi (gáz villany) kocsi (fen-tartás üzemanyag, vagy bérlet /utazás kts) ezek csak ahhoz kellenek hogy életben maradj és dolgozz, egyéb (internet mobil edzőterem) luxus (tv nyaralás mozi szórakozás, kultúra, tanulás stb) ... és hol van a magtakarítás, és akinek gyereke van?
Az életünk egyre stresszesebb és kiszámíthatatlanabb mókuskerékben élünk ....

na most hirtelen be kell fejeznem
3 film 3 gondolat még ezeket csillagoztam a szüvegben
* Contact (kapcsolat): a filmben elhangzik hogy ne várjunk nagy dolgokat, legyünk türelmesek és csak kis lépésekben kell haladni, fejlődni ... én minden évben megnézem ezt a filmet legalább 1x.

**The Day the Earth Stood Still (Amikor megállt a Föld) a film elég közhelyes nevetséges fordulatokkal, szájbarágós gondolatokkal de még nézhető. A lényeg hogy egy idegen faj(közösség) úgy dönt hogy megmentik a Földet és ezért a jelenlegi életformákat/embereket likvidálják ... és mikor győzködik a követet hogy ne tegyék meg, a végső érv hogy az emberi faj képes összefogásra de csak mikor már a szakadék szélén áll és nincs más megoldás ...
***God Bless America ez egy társadalmi szatíra (kicsit morbid) de rávilágít az üres életünkre a TV kben futó semmit mondó műsorokon keresztül

persze van még egy rakás érdekes film, de most ez a 3 ugrott be
Kedves Olvasók, úgy hiszem ez valóban egy nagyon fontos esemény lesz, akik a kezdetektől követik oldalunkat emlékezhetnek milyen fantasztikus és erőteljes  3 meditációnk volt május-június folyamán.  Szeretnék idézni a Fátyol c.…..
Kedves Olvasók, fogadjátok szeretettel az interjú 2. részét. A beszélgetés július 3.-án zajlott, azóta egy-két dolog megváltozhatott, hamarosan várható új interjú.. Javaslom, mindenki használja a saját intuicióját / belső iránytűjét annak eldöntésére mennyiben fedik a…..
MrQ 2012.10.19 12:27:49
Sziasztok,

Először is köszönöm az oldal szerkesztőinek hogy létrehozták és üzemeltetik az oldalt!

Most először írok, elnézést ha csapongok a témákban de elsőre sok minden ki kívánkozik az emberből.

Közel 1 éve követem a 2012 vel kapcsolatos dolgokat, először csak a kíváncsiság képen kerestem rá google ban miket írnak 2012 világvége stb címszavakra, és egyre jobban belemélyedtem a témába.

Mára leszűkült a kör illetve az olvasott oldal csak erre a blogra esetleg a
vilaghelyzete.blogspot.de/ is átnézek néha vagy ha linkeltek ide valamit.

Sajnos így is iszonyatos sok az új információ szükség van szűrésre. Már ebben a –felemelkedés-témakörben , és akkor még nap mint nap minket érő egyéb mainstream információról nem is beszéltem. Úgy érzem sokszor nap végére üres az agyam pedig, nem tanultam vagy olvastam könyvet, hanem „csak” az irodában dolgoztam illetve a neten olvastam és még is tudom hogy nagyon sok minden van amit jó lenne tudni. Néha betévedek könyvesboltba és nézegetek könyveket, ezt is, ezt is, ezt is el kéne olvasnom, hazamegyek a munkából és tudom hogy inkább hasznos dologgal értsd. utána olvasni, dolgoknak készülni a „váltásra”, de nincs hozzá erőm. Ma reggel már próbáltam meditálni és ide is írok, ez már haladás. :)

A legtöbb hasonló oldalon ugyanaz van de inkább sok naiv butaság, hoax, linkelt fake videó stb .Pl „csatornázott üzenetek” amiket először tátott szájjal olvastam de aztán mikor már hetek hónapok múlva is ugyanaz a tények nélküli ömlengés szóf@sás volt egyszerűen már érdektelenné váltak tudjuk a hátteret okát nem részletezem. Úgyhogy maradt ez az oldal illetve a fórum olvasása ami roppant tanulságos, bár legtöbbetekhez képest még csak csendes érdeklődő hinni akaró megfigyelő vagyok, de ezért is jó olvasni a fórumot.
Elsősorban engem az adott témán felül egy két hozzászóló gondolatai „tisztánlátása” felkészültsége, megfogalmazása illetve tudása fogott meg párosulva a logikával és következetességgel (ami sajnos sokszor hiányzik az elfogult „hívőkből”). Irigylésre méltó (még messze vagyok ettől), és megnyugtató (hogy vagytok). Elsősorban miczo –ra és timurida-ra gondolok. Azt lehet tudni hogy ti amúgy mivel foglakoztok, tehát munkátokból/hivatásotokból kifolyólag rendelkeztek ezen képességekkel? Vagy csak hobbi/érdeklődés? Ha kellene ajánlanotok 1-2 magyar nyelvű könyvet, mely szerintetek sokat segíthet mint történelem/spirituális/lelki fejlődésben illetve olyan új gondolatokat tartalmaz mely segíti a mostani ill az elkövetkező dolgok események megértését, megerősít stb?

Egy megjegyzés: nem akarom Al David-et megbántani jókat szokott hozzászólni de a linkelt oldalán felemelkedes.blogspot.hu/2012/10/uzenet-az-emberisegnek-1977-november-26.html
az üzenet az emberiséghez tartozó videó megtekintése előtt már lehet fél tucat indokot felsorolni, a videó elindítása után pár másodperccel pedig vagy még fél tucat indok hogy a video egy gagyi hamisítvány hoax, független a benne elhangzottaktól. Sajnos ez ilyen és ehhez hasonló hoax-os videókkal-üzenetekkel, többet lehet ártani - a benne elhangzottak célba juttatásának eredményességéhez, mint amennyi az eredetileg tervezve volt, (bár lehet pont a lejáratás volt a cél?) Bármilyen fórumon bemutatnám fél perc alatt szétcincálnák és nevetségessé tennék az egészet, és onnantól kezdve jöhetnék elő bármivel, ami valóban fontos és megosztandó, hiteltelen lennék, és megérteném őket. Én most azokra gondolok, akik kétkedőbbek,logikusabban gondolkoznak, és akiknek a véleménye másokat is befolyásol stb. Elnézést, hogy kitértem erre de tegnap rámentem az oldaladra és felhúztam magam mert érdeklődéssel kezdtem az oldalt olvasni de így az egésztől el ment a kedvem.

Kb most vagyok a gondolataim felénél amit így elsőre a virtuális papírra akartam vetni, de csak később tudom folytatni ….
MrQ 2012.10.19 15:06:09
@Al David:

Szia, a tartalommal nekem sincs bajom, csak éppen a körítés a tálalás módja az ami hiteltelené teszi, legalább is sok ember számára. (tudom, mind mások vagyunk). Nem akarok rögtön akadékoskodóként, negatív hátszéllel indítani, hiszen mi mind akik ide "találtunk" erre az oldalra, egy közös gondolattól, hittől, elképzeléstől vezérelve jutottunk el. Csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy próbáljuk szűrni az információkat, és csak olyat használni, továbbadni, megosztani aminek utána jártunk, és meg vagyunk győződve hogy hiteles megbízható. hisz saját magunk is tisztábban látjuk a dolgokat ha kevesebb de biztosabb szűrt információ áll a rendelkezésünkre.

De nekem még weboldalam blogom sincs úgyhogy inkább csöndbe maradok :) ... és figyelek.
Az Alien forgatókönyvén Damon Lindelof ügyködött, aki el is készült a művével és bemutatta Ridley Scottnak, illetve a stúdió fejeseinek és mindenki elégedett a szkripttel. A stúdió két fő szempontja az volt, hogy a költségvetés ne legyen az egekben, illetve ne R kategóriás,…..
Harmadik összeállításunk immár több, mint 20 évvel ezelőttre tekint vissza. Célja, hogy a '80-as évekről ne csak az ABBA, vagy a Boney M jusson eszünkbe. A listát különösen azoknak ajánlom, akik szerint az SF rövidítés San Franciscót takar. Star Trek rajongók kíméljenek!…..
MrQ 2010.09.21 19:36:40
@matroid: Hát volt egy pár :)
pl Contact, ami az egyik legjobb film is egyben nem csak SF hanem alescuzámmen :) ...

ha lesz 90-es évek SF top 10-20 neki kell az első helyen lennie :)
MrQ 2010.09.21 19:52:08
@lamb79:

hmmm részben igazad van átgondolva a dolgot, mellesleg én is szeretem a lassú kibontakozós filmeket, de BR nekem akkor egy két pillanattól eltekintve nem tudott megfogni, bár lehet az az oka mikor legutoljára "újra néztem" elég fáradt voltam. Lelkiállapot függő.
Az első képen látható dán dog az arizóniai Tucsonban él, és "mindössze" 108 kilós és 221 centis. Azt hiszem, az étvágya sem lehet csekély...                              A második…..
MrQ 2010.07.16 13:49:31
@Don T. Boy:

All right elfogadom :)

Azért durva hogy egy kutyás weboldal is bekajál ilyet ... ja és odaírják hogy a kép nem trükkfelvétel ráadásul egy Nápolyi masztiff van rajta áhhh no comment

bár ahogy a linken a cikket elnézem inkább bulváros mint szakmai.
Csak így hirtelen 1-2 további "hülyeség" A mai buldognak a nevén kívül nem sok köze van jellem ill külsőségekben az igazi -mára kihalt- ősi buldoghoz nem is értem hogy került be a "veszélyes" ebek közé.
Bullterrier: "Származása meglehetősen bizonytalan" hogy írhat le ilyen baromságot egy kutyás lap? Az argentin dog : "eredetileg Argentínából származik" hát ezt a fene se hitte volna ... Bár megjegyzendő hogy az argentin dog elsősorban az európai hódítók által bevitt angol buldog, masztiff stb keveréke de tény hogy Argentínában "született".