Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tündi:)

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szigorúan válogatott fotók, melyek az igényesség teljességével készültek és lettek beválogatva :P Szóval semmi gagyiság Nézegessétek és élvezzétek velünk együtt a nyarat. Jó szórakozást http://www.flickr.com/photos/ivfeszt/show/   ..
Tündi:) 2010.08.19 09:39:22
awwwww már most hiányoztok (L) :(
Bónuszkép a(z elsősorban hímnemű :D) rajongóinknak, köszönetképpen a szavazatokért! :)  ..
csendélet egy ősember-barlangból...x) barlang híjján máshogy kell kifejezésre juttatnunk a mérhetetlen kreativitásunkat a rajzművészet terén...^^  és így néznénk ki a XXI. században :)..
Feladat: Öltözzetek be Harry Potternek és varázsoljatok az utcán. Lehet, hogy pályát tévesztettem... ..
Tündi:) 2010.08.04 10:22:41
Mai áldozatunk Otto von Bismarc, egyik drága tengerimalackám lett. Túlzás lenne a kijelentés, miszerint élvezte a celebséget, de minden tőle telhetőt megtett, hogy hozzásegítse gazdiját és csapatát a győzelemhez. Megérdemli, hogy lájkoljátok!!! :) ..
 Félreértés ne essen, nem vagyunk alkoholisták :D..
A feladatot ismét maradéktalanul teljesítettük, sőt, még a hihetetlen kreativitásomat is lehetőségem nyílt megcsillogtatni. :) Lájkoljatooooooooook :D  ..
Hi all!Elindult egy új hét elindultunk mi is egy új fesztivál színhelyének meghódítására, éppen ezért hátamra kaptam nem kicsire összepakolt háti nehezékem és a gördülő vaskerekekre bíztam haladásom ( tiszta művészi mi ? :P ) Persze azért ez a nyelvezet mert immáron a 8.…..
Szerintem mi jobbak vagyunk :P Csekkoljátok le! Kérünk tetsziket! Csöcsi   ..
 Sziasztok!:)  Sokan kérdeztétek, hogy hogy megy a lájkolás, mikor mire kell kattintani. Összességében MINDENRE, ahol a "tetszik" szó szerepel...x) A honlap jobb felső sarkában található tetszikek száma segíthet minket a fődíjhoz, a 3millió forinthoz, a…..