Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laciblogger

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken a Construma kiállításon vettem részt. Most leírom nektek, hogy naggyából mit is láttam, tapasztaltam. Csinos hostesek, egymást érő standok, építészszakemberek és a legnagyobb újdonságok. Némi luxus és kényelem. Minden ami építészet. ÉPÍTŐIPAR…..
Az építőipari kivitelezések során, a munkafolyamatok ütemezése fontos a munkák szervezése, a határidők betarthatósága, illetve a kivitelezés folyamatos ellenőrzése érdekében.Az építőipari kivitelezés ütemezésére segítségül hívhatjuk a matemetikát. Az Építőanyag…..
Egyik barátomék belevágtak egy új honlapba, amivel szeretnének Magyarország első On-line építőipari magazinjává válni. Nekem tetszik az epitolap.hu kialakítása. Nyilván akad még néhány finomítani való dolog! Ha véletlen idetévedtek szívesen vennénk kritikákat! (komment…..
Az emberek többsége, általában kihívja az embert ha valami elromlik a ház körül, vagy ha valamit építeni kell. Persze vannak akik nincsenek tisztában a képességeikkel, és úgy vannak vele, "Én is meg tudom csinálni, minek ide szakember?"Na, ebből a gondolkodásmódból…..