Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NER-vita

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Elmondhatjuk, hogy Magyarország kvázi gyarmati sorból szabadult, mivel egy tartósan megszállt, gazdaságilag kizsákmányolt és eladósított, mentálisan és kulturálisan megnyomorított országot méltán nevezhetünk gyarmatnak, vagy legalább félgyarmatnak (ti. ez…..
  A Méltányosság Politikaelemző Központ hozzászólása a Mandiner NER-vitájához:   A Mandiner blog által meghirdetett konzultáció kapcsán a Méltányosság Politikaelemző Központ is szeretné megragadni az alkalmat és röviden összefoglalni a Nemzeti Együttműködés…..
Mandiner blog Mi a NER értelme? 2010.07.13 20:01:00
  Olvasónk, Zoli29 írása a Mandiner NER-vitájához:   Az áprilisi választások előtt a Fidesz szavazói közül sokan élhettek abban a hitben (hogy pontosan hányan, azt nem tudom), hogy Orbán Viktor színrelépésével nagyon rövid időn belül érezhető javulás fog beállni a…..
Olvasónk, Zoonpolitikon posztja a Mandiner NER-vitájához:   A nemzeti együttműködés rendszerét alátámasztó nyilatkozat kinyomtatása és a közintézményekbe való kötelező kiaggatása az elmúlt napok egyik legnagyobb politikai viharát korbácsolta fel. Az ellenzék…..
Mandiner blog A nagy restauráció 2010.07.13 07:01:00
Olvasónk, Bástya posztja a Mandiner NER-vitájához:   A Fidesz semmit nem tanult, se az elmúlt nyolc évből, se a kormányzása négy évéből, se az „elmúlt negyven évből”, amely a kommunista és a szocialista rendszer népszerű elnevezése (lásd átkos). A Fidesz most…..
  Olvasónk, Aristo írása a Mandiner NER-vitájához:   „A fölény legtöbbször a társadalmi progresszió oldalán áll, ilyen értelemben a gúny a társadalmi fejlődést igenli és képviseli.” (Magyar Néprajzi Lexikon)     A gúny valami emberi dolog, amit…..