Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zagarfan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július 7-én jelentette be a Wizz Air a vadiúj WIZZ applikációt, amitől idézem: "Egyszerűbbé vált a foglalás folyamata, és az alkalmazásban elkészített beszállókártya internetkapcsolat nélkül is elérhető marad." Aha, mormogta magában valószínűleg már júliusban is a sokatlátástól szkeptikus magyar.…..
Ahhoz képest, hogy egy picit elbaltáztuk az első pár órát, majd ezt fokoztuk azzal, hogy a következőt is, pénteki felmérésünkre egészen tisztességes mennyiségű választ kaptunk, amit ezúton is megköszönünk nektek. Gondolom már fúrja az oldalatokat a kíváncsiság, hogy mi…..
zagarfan 2014.11.26 09:05:12
@pushalias: Értem én a logikai vonalat és feltett kézzel állok előtte... - csak a miheztartás véget, Androidból se vennék HTC-t! Ettől függetlenül, ha új telefont vásárolnék, akkor a WP platformmal rendelkező készülékek csak a harmadik helyen lennének a rangsorban.
De, hogy kicsit visszakozzak is, erősen nehezíti a döntést az, hogy gőzöm sincs milyen újdonságok vagy plusz funkciók segíthetnének a jobb belátásban, hiszen ezekből vajmi keveset - szinte semmit sem - tapasztaltam. Abból a szempontból igazad van, hogy ha eleve Nokiával indultam volna talán más lenne a véleményem...

ha...
Még soha nem volt lehetőségem Windows mobilt hosszabb ideig tesztelni, így nagyon örültem mikor a HTC 8S telót (Windows Phone 8S by HTC) megkaptam. Ez a modell leginkább a 8X-re keresztelt csúcskategóriás modell kistestvére. A gyártók a csomagolásra manapság egyre kevesebbet…..
Amióta igazán elterjedtek az okostelefonok, azóta téma a frissítések kezelése. Az iOS-nél nincs kérdés, 2-3 főverziót mindig megkap az aktuális csúcskészülék. Az Android már érdekesebb, hiszen rengeteg különböző készüléken kéne futnia alapjaiban a rendszernek. Ezt…..
Bizonyára már minden olvasónk hallott erről a kiállításról, ahol a történelem leghírhedtebb sorozatgyilkosai kerülnek górcső alá, hiszen egész Budapest hemzseg a plakátjaitól. Természetesen nekünk is szemet szúrt a dolog, amitől rendesen beindult a nyálelválasztásunk.…..