Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huarenbi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy áttörés történt a köztévében az újévnek ezen a fagyos reggelén. Mivel az M1-et sokan azzal vádolják, hogy minden ott kiejtett és kiírt betűt alaposan megvizsgálnak, jóváhagyatnak, előzetesen cenzúráznak, és hogy a vendégek csak alapos szűrés után kerülhetnek be,…..
huarenbi 2016.01.03 21:16:34
Zacher ma két helyen is nagyokat káromkodott itt volt a kurva anyjától kezdve a kis geciig minden: www.youtube.com/watch?v=VoFjGPVjEdQ

Viszont ez semmit nem von le abból amit mond. Amit például itt a sorozatfüggőségről magyaráz azt magamon is észrevettem. Tanári a csávó!
ProgBlog Félázsiai népség 2012.07.26 16:50:09
„Moslék-ország, hajh, cudar ország,Hajh, Hortobágy, zsír-szívű rém;Hajh, Átok-város, Redves-ugar:Piszok-hazám, mit kapaszkodsz belém?” Karinthy Frigyes: Moslékország (az Így írtok ti-kötetből) - 1912   Nap mint nap új információkat árul el önmagáról Orbán Viktor.…..
huarenbi 2012.07.26 20:37:58
1) a magyar tényleg egy kelet-európai mentalitású nép. valóban urambátyám rendszer van, valóban kulturálisan köze sincs a nyugathoz, valóban másképp élnek az emberek és másképp gondolkodnak. fantasztikus dolog, hogy a rendszerváltók közül egynek, 20 évvel a rendszer váltás és az USA illetve az EU karjaiba rohanás után sikerült felfogniuk, hogy itt az egyén egy egyszerű lélek, aki nem fog világnyelveket beszélni, különösebben foglalkozni a világ dolgaival, vagy bonyolultabb és felelőségteljesebb döntéseket hozni úgy a saját életében, mint a munkájában. az ilyenek fölé tényleg erős vezető kell. Oroszországban például azért imádja a döntő többség Putyint, 20-30%-os ellene tüntetőkkel szemben, mert nem akarnak nyugaton élni. nem akarnak mást, minthogy az állam intézze a dolgaikat és nekik csak dolgozni kelljen járni és legyen hova.
2) erre a feladatra sem Orbán, sem más eddig jelentkező ember sem volt alkalmas. sem arányosság, sem mértékeletesség, sem bölcsesség, sem intelligencia, sem kiállás nincs senkiben ahhoz, hogy a "puszta Putyinja" legyen. az kevés, hogy a haveroké lesz az egész ország. ugyanis az ország adósságának kétszerese ki lett csempészve innen Svájcba, a Bahamákra vagy Barbadosra. az a pénz, amiből "országot lehetne építeni" egy "ázsiai népnek", a haveroknál van, legyen az mszp-s, fideszes, vagy szdsz-es.

a pénz kinn van, az ország most már tényleg szétesik, leértékelődik minden a francba, az ingatlanáraktól a fizetésekig, aztán szép lassan visszajönnek a pénzükkel és kilóra megvesznek mindenkit. pont ahogyan az Argentínában történt.

leszámítva az ivóvizet és egyéb hasznos dolgokat, mert az már most a külföldieké.

ha Magyarország nem áll át egy másik nagyhatalom (Oroszország, Kína, India, Brazília) erőkörébe és hagyja maga mögött azt a kultúrát, amihez sosem tartozott és mindig lenézik, akkor majd jön a Jobbik és egyéb elmebetegek, aztán mindenki menekül, amerre lát.
Lelki - és egyben testi - fejlődésem egyik fontos állomása a testedzés. Körülbelül 25 évig éltem rendszeres sportolás nélkül..... Számomra ennek egyik kimerítő formája a futás. Margitsziget, 5350 méter, ugyan nem egy 800 km-es zarándokút, de fejlődés szempontjából…..
huarenbi 2012.07.26 00:52:48
1) én ennél sokkal durvább szövegekkel is csajoztam, amikor még szabad voltam. ez fejre, ruházatra, stílusra idővel belőhető. a fiú ott cseszte el, hogy olyan lánynak szólt be, aki számára a szexualitáshoz szerelem kell, mert így nevelték. az ilyen emberek sosem fognak azzal egyet érteni, hogy maradiak, hiszen ez beléjük lett kódolva. majd szépen kipusztulnak, ahogyan tovaterjed a szexuális szabadság és utolsó bástyáit is elfoglalja a keresztény-zsidó kultúrkör hálószobabeli törvényeinek.

2) ahhoz, hogy két ember között BÁRMILYEN "párkapcsolat" (szerelem, szerető, házasság, dugópajti, barát/barátnő) legyen, élből szexuális vonzalomnak kell lennie. ha valaki ezzel nyit, akkor megspórolja azokat a köröket, amik az "ismerkedés" egyéb fázisai után derültek ki akkoriban, amikor még lassabb volt a világ. a kérdés, hogy a másik akar-e veled kufircolni. ha nem, akkor tárgytalan. ha igen, akkor érdekel, hogy milyen ember, aztán meglátjuk, hogy meddig jutunk.

3) azt megkérdezni, hogy valakin van-e bugyi, nem perverzió, puszta szemtelenség, ami jó előadás készséggel még akkor is jól sülhet el, ha egyébként nem vagyunk szimpatikusak a másiknak úúúúgy... kivéve persze, ha valaki számára a testiség valami piedesztára emelt dolog, ami különb az étkezésnél, ivászatnál, vagy egyéb testi örömöknél és szükségleteknél. perverzió az lett volna, ha megmutatja mije van vagy mije nincs. azért jobb helyeken, nagyon helyesen el is viszik és rárohad a lakat. itt persze, a Benkő Dánielek a tévében tehetik ugyanezt, pénzért. és ez csak egy példa volt.
 Tessék szépen logikusan gondolkozni a KDNP és más hasonló mutyitársaságoknak. Azért emlékezzünk arra, hogy mit is javasolnak egyes keresztény-katolikus szextanácsadó könyvek. Szerintük orrba, szájba, fenékbe mehet házasságkötés nélkül is.  Na ezen utóbbira is kellene egy ilyen frappáns…..
huarenbi 2012.06.07 22:18:53
@Ad Dio:
Ó, igen. Mennyivel jobb is egy olyan világban élni, ahol a sok-sok szabály helyett mindenki a kiskapukat keresni. Kiállni a törvény, meg a lelkiismeret, meg a ránk kényszerített, szülőktől és társadalomtól kapott szabályok mellett!

Elvégre a civilizáció az, amit évezredeken át tanultunk... Ez a kultúra és az emberiség lényege. A jogok. Az élet, a tisztesség, a becsület, bla-bla-bla...

Fog valaki egy fegyvert és megöli a másikat. Azt mondják rá: háború.
Kitanulja a pénzügyeket vagy a politikát és kirabolja a saját népét a világ bármely pontján. Azt mondják korrupció.
A saját cégéből vagy munkahelyéről kicsal némi zsetont: Azt mondják, sikkasztás.

És így tovább. Beteszik kis fakkokba a fejekben, felcímkézik és akkor már van létjogosultsága. Harcolni kell ellene, de hát ilyen van.
Viszont én, aki tudom, hogy minden élőlény retteg a haláltól (hiszen akkor ő maga szűnik meg létezni -> nincs túlvilág, se semmilyen más mesebeli hely), ezért azt javaslom, hogy mindenki próbálja minimális keretek között jól érezni magát - nevetséges vagyok.

Olyan szép ez így.
huarenbi 2012.06.07 22:28:36
@Ad Dio:
VAn egy pár hozzászólásod. Találtam egy olyat, amiben leírod, hogy az egó (-> anyagiasság) a döntő általában az abortuszoknál.

Így van. Ez a dolog lényege. Remek dolog a civilizáció, de az ember is csak állat, még ha értelmesebb is. Ha szükséges ölnöm azért, hogy jobban menjenek a dolgaim vagy ne kerüljek kellemetlen, tán veszélyes helyzetbe és ezért nem ér retorzió, megteszem. Ha dönthetnék arról, hogy önvédelemből embert ölhessek, megtenném. Jó lenne, ha világ úgy működne, hogy nincsenek szent dolgok.

Az erősebb győz, a gyenge pedig alulmarad. Mindjárt nem lennénk 7 milliárdan, csak 700 000 ezren. De lehet, hogy én se élném már azt meg. Viszont addig végre úgy viselkednék, ahogy az halandóhoz méltó: ösztönösen, egóból.
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
huarenbi 2012.06.06 12:19:29
Itt az ideje, hogy megismerkedjünk északkeleti szomszédunkkal. Nekem az elmélyülésben személyesen az asszonyfőnök családja, Stas Gorin megbízott állandó szakkomentátorom, Ödönbá' kárpátaljai származású volt edzőm, valamint az internet, többek közt Visontay Péter fotói…..