Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarkofityisz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi ünnepek táján a csapból is a kedves, szívmelengető filmek folytak. Akarva, akaratlanul is biztosan megnéztük az Igazából szerelmet, a Reszkessetek betörőket, vagy bármilyen szép, havas, romantikus vígjátékot, elbűvölő, szerelmi történetet. Nos, adventnek és a karácsonyi időszaknak…..
Kevesen tudják, de az FBI eredete pont 110 évre, 1908. július 26-ra vezethető vissza, amikor is Charles Joseph Bonaparte amerikai igazságügy-miniszter egy különleges ügynökökből álló testületet hozott létre Theodore Roosevelt elnöksége alatt. A szervezetet először Bureau…..
Néha szoktam írogatni ilyen toplistákat ugye, hogy melyik játékvonalból, mely játékok a kedvenceim és miért. Joe-nál meg Star Wars-nál már volt ilyen, de balga módon a gyerekkoromhoz szintén szervesen kapcsolódó vonalból, a G1 Transformers-ből még nem csináltam ilyen listát. Pedig annak ellenére,…..
tarkofityisz 2018.06.01 17:04:39
Soundwave a király. Tetoválásban is ez van rajtam :)
www.kapowtoys.co.uk/brand-new-transformers-masterpiece-soundwave-5-tapes.html

Ez ugyan nem régi, de G1 verzió.
Nálam ez a favorit. Youtubeon található videó is róla.
Soundwave masterpiece.
Űbermegabréking! A Metallica kiadta első kislemezét ahhoz az albumhoz, ami a soundtrackje lesz a hamarosan mozikba kerülő Metallica Through the Never című térhatású mozifilmnek! A klasszikus Master Of Puppets dalt lehet meghallgatni teljes egészében, úgy, ahogy még az soha nem…..