Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evergreen976

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt hallhatók:  https://soundcloud.com/groups/mgxmg-remix-competition Itt pedig a már jópár figyelemre méltó átdolgozást készítő magyar i0301 átirata:  https://i0301.bandcamp.com/track/martin-l-gore-featherlight-i0301s-blue-cat-remix i0301 többi remixe itt érhető…..
Sziasztok. A Filmbarátok Podcastben már megemlítettem, de a rend kedvéért ide is kiírom, nehogy valaki keresse majd hajnalban.Idén jó 20 év után először nem fogom nézni az Oscar gálát és egy 2011 óta fennálló hagyományt szakítok meg ezzel, mert azóta csináltam mindig az élőblogolást is. Mindig…..
William Eubank rendezésében készült a kisköltségvetésű Love sci-fi, amely hasonló lesz a Duncan Jones által dirigált Holdhoz. Ennek a főhőse is egyetlen személy, aki egy űrállomáson él. A főszereplőt, Lee Miller asztronautát Gunner Wright formálja meg. Elveszíti a kapcsolatot…..
A spanyolokra megéri odafigyelni, elég csak a A Faun labirintusára (Pan's Labyrinth), a [REC]-re vagy a Timecrimesra gondolni. Újabb horror érkezik tőlük, az Atrociuos az Idegleléshez (Blair Witch Project) hasonló horror lesz. A történet szerint 2010 áprilisában a spanyol rendőrség 37…..
Tegyük fel, hogy néhányan beállítanak a rendőrségre és azt állítják, hogy ismerősüket/haverjukat/munkatársukat elrabolták a földön kívüliek. Kiröhögnék ezeket az embereket? Elég valószínű, sőt a közösség döntő része is úgy vélné, hogy az eltűnt illetőt…..
Filmdroid Kapcsolat (Contact) 2010.11.11 21:40:00
Robert Zemeckis motion-capture őrülete előtt még olyan kiváló szórakoztató filmeket készített, amelyekben elsősorban a történet volt a fontos, látszott rajtuk, hogy a profit valójában másodlagos volt, a cél a szórakoztatni akarás. Ezen alkotásokban a látvány és az effektek…..
Filmdroid 3 éves a Filmdroid!! 2010.10.30 20:00:00
Ki gondolta volna 2007 október 28-án, hogy eljutunk eddig? Meg se fordult a fejünkben, hogy hatalmas látogatottságot fog elérni a blog, nem törtünk babérokra. Filmrajongó lévén csupán egy cél vezérelt, hogy a lehető legtöbb infót megosszuk a többi filmkedvelővel.  Kezdetben…..
Roland Emmerich nagyon tudja, hogy miképp kell egy hatalmas várost leamortizálni, híres épületeket elpusztítani (ki büszkélkedhet azzal, hogy kétszer is elpusztíthatta a Fehér Házat?) és rutinja van a világ megtépázásában is. A sváb Spielbergnek nevezett rendező legutóbbi…..
A Fűrész franchise-ból kezd kifogyni a hajtóerő, a legutóbbi felvonás termelte a legkevesebbet a mozikban, az új és egyben utolsó részt már a 3D segítségével próbálják eladni és még Cary Elwest is visszahozzák. A produkciót Kevin Greutert dirigálta és október végén kerül…..
evergreen976 2010.09.10 15:58:14
Frank Darabontnak nem sikerült összehoznia Ray Bradbury klasszikus regényének, a Fahrenheit 451-nek a filmváltozatát, megunta a fejesekkel való csatározást, ezért úgy döntött, hogy az Image Comics fekete-fehér képregénysorozatával próbál kezdeni valamit. Robert Kirkman és Tony…..
A Strause testvérek nem adják fel rendezői ambícióikat, a speciális effektekkel foglalkozó duóra bízták az Alien vs. Predator folytatását és hiába igyekeztek minden fórumon hangot adniuk annak, hogy mekkora rajongók, a végeredményen ez nem látszott meg, legalábbis a kritikusok…..
A Paramount iszonyatosan sokat költött a G.I. Joe mozifilmre, 175 millió dollárt tapsoltak el a produkcióra és valamivel több, mint 300 millió dollárt termelt a mozikban, ami kevés, nagyon kevés egy ilyen költségvetésű alkotásnál (mondhatni bukta). A stúdió mégis úgy döntött,…..
Filmdroid A Tükrök 2 előzetese 2010.07.21 12:15:26
2 évvel ezelőtt a Tükrök (Mirrors) 35 millió dolláros költségvetés mellett 77 millió dollárt hozott világszerte a mozikban. A Fox nem volt teljesen elégedett, de a második részre engedélyt adott, ezt azonban már csak DVD-n adják ki. Kiefer Sutherland nem tér vissza és Alexandre…..
Elérkezik lassan az idő, mikor Hollywood rákattan arra, hogy egy pár perces rövidfilmen elkészítse a mozis verzióját. Neill Blomkamp már megkapta a lehetőséget, hogy az Alive in Joburgból filmet rendezzen, a District 9 meg is tömte a stúdió fejeseinek a zsebét jó pár millió…..
Filmdroid Primer – A találmány 2010.07.10 17:15:00
  Vérbeli sci-fi rajongóként időnként nekiállok böngészni a neten, hátha kijött egy-egy újabb, kevésbé reklámozott film a világ valamely szegletén, aminek a visszhangja azért pozitív. Így akadtam rá most is erre a gyöngyszemre, ami igazából már 2004-ös,…..