Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyules

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A könnyed és gyors játékok mellett a hajigálós játékok tartoznak a kedvenceink közé. A Pogo Swing eme műfaj egyik jól sikerült darabja, pedig semmi újdonságot nem hoz. Az alapsztori megmosolyogtató: kell a pénz az 50.000 dolláros rakétás székre, aminek összegyűjtésére a…..
/köszi v!/..
 Az én szubjektív véleményem az, hogy a cigarettás blogot valóban be lehetett zárni egy normális országban. A dohányzás egy nagyon kényes téma, s igen kemény törvények vannak már most is jelen, ami a reklámozást és terjesztést illeti. A fent említett blog pedig…..
Olvasónk szeptember óta munka nélkül tengődik és hiába adja be hetente 10-15 helyre önéletrajzát, nem sikerül állást találnia. Olvasgatom ezt a blogot, és nem tudom eldönteni, hogy szerencsés vagyok-e vagy szerencsétlen. Július óta keresek munkát, szeptember óta vagyok…..
gyules 2009.11.17 11:16:19
Az angol csak nálunk világnyelv (ahogyan Kobayashi Ken-Ichiro is csak nálunk világhírű karmester)! Legalábbis mi sokat bizonygatjuk itthon magunknak az angol nyelv fontosságát, holott nyilvánvaló, hogy haladó nemzetek nem is ismerik a világnyelv fogalmát. Sőt, nagyon jól elvannak…..
Régi adósságot törlesztek ezzel a bejegyzéssel: végigjátszottam végre a Gemcraft Chapter Zerót. Quod erat demonstrandum, a képen az utolsó pálya, most már nyugodt szívvel értékelem a játékot (akik gyűlölik a lövegtoronyjátékokat avagy tower defense-eket, nyugodtan lapozzanak).…..
Belsőség Hat maradt, elég lesz? 2009.05.20 09:43:00
  Szerintem tíznél kevesebb autómárka már a négykerekű armageddon, eljövetele tragikusan szegényes választékot jelentene. De talán ezt még akkor is megússzuk, ha tovább durvul a recesszió. Talán.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Az általános amerikai döglődés következő áldozata, mondhatnánk.Azonban ez túl érzelemmentes lenne, hiszen azért szegről végről névrokonok vagyunk a PT Cruiserrel. Az évezred egyik legeredetibb retróautója volt 2000-től, Amerikában nagyon rá is haraptak. De elég hamar megunták…..
Négyajtós nagy sportlimuzin. Nem akármelyik gyártó engedheti meg magának. Egy új modell fejlesztése rengeteg pénz, a vásárlókör igényes és bár nem nagy, annál hangosabb tud lenni, ha akar. A szédületes számok és a luxus legalább annyira fontosak, mint maga a forma. Most pedig…..
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..
w Programzene 2008.08.27 07:45:00
A mai Népszabadság olvasóinak különleges figyelmességben van részük: Gyurcsány Ferenc ezúttal közvetlenül, saját tollából szól hozzájuk. Az anyag címe Megegyezés. Borzasztó cím, és nemcsak azért, mert ásítóan unalmas, hanem mert már a cím se igaz. Még nincs megegyezés.…..
Subba Betanított és fizikai munka 2008.08.26 09:51:00
Erről a kétségbeesett álláskereső hirdetésről az a vicc ugrott be, hogy Józsibá lefékez a furgonjával az út szélén álló nő mellett és kérdi: "Egy ötösért mit csinálsz?" Mire a nő: "Neked mindent, szivi!" Mire Józsibá: "Na akkor ugorgy be, megyünk…..
gyules 2008.08.26 21:32:41
Subba Énekelj vele! 2008.08.19 09:41:00
Persze kurvára ne, pont elég hogy ő ilyen laza. Videó minőségi szórakoztatásról valamelyik szuper magyar diszkóban. Senki sem vette el tőle a mikrofont, pedig milyen jó helye lenne annak máshol.  ..
Subba Fesztiválmocsok: Időtaposó 2008.07.30 09:24:00
Félreértés ne essék, ebben a posztban nem egy tíz évvel ezelőtti felvételről van szó. Az esemény a napjainkban történt, láthatjátok hiszen videó! Hiába gondolná az ember, hogy amikor a fiatalember menőnek számított akkor maximum barlangrajz örökíthette volna meg. Mozgókép…..
killtheradical Oi kopasz! 2008.07.13 06:16:00
Ki a kopasz, és hogy lett a kopasz náci? Meg egyáltalán, miért kopasz valakinek a feje? Kezdjük a végén. A kopaszság sok mindent jelképezhet, merthogy itt is erről van szó: jelképről, társított mögöttes tartalomról. Általában a kopaszságot a fizikai agresszióval…..
Már lassan másfél hónapja elkezdtünk a szakítósblogon információaknákat elhelyezni a hamarosan a könyvesboltokba kerülő szakítóskönyvről, aminek rendkívül frappáns címet adtunk: Szakíts, ha bírsz - Értékellek mint embert. Az index dizájnere, Etele kurva jó borítót és…..
Cannes-ban megnéztük vferivel az Ashes of Time Reduxot, amiben van egy szívbe markoló szöveg: a férfi boldogsága azon múlik, hogy képes a nem emlékezésre. Már akkor éreztem, mennyire igaz ez, de most még jobban. A szerelmi életünk nagyon egyszerű lehetne, ha csupán racionális…..
gyules 2008.05.27 14:16:21
1, Rúgd ki a csajt 2, sírdogálj neki 3, hagyd, hogy vígasztaljon 4, csináld ezt meg többször. Hidegrázós érzés, amikor két ember a fix párkapcsolatában egy pillanatra kilépve átéli a szerelmet, hogy durvább sérüléseket szerezzenek ezzel, mint bármelyik hosszú kapcsolattal.…..
w A dublőrök éjszakája 2008.05.22 06:00:00
Re: A KDNP-ből csinálhat Orbán saját ellenzéketÚristen, győztünk! 1990-ben állítólag így vette tudomásul Antall József, hogy az MDF megnyerte a választást. Nem volt a tarsolyukban semmiféle program - nem is csoda, hogy magát a tarsolyt kezdték lobogtatni identitásképzőként,…..
Mivel az iWiW-vel talán már mi is többet foglalkozunk mint az ottani fejlesztők, kötelességünknek érezzük bemutatni a legújabb iWiW klónt, a WFW.hu-t. A sejtelmes betűkombináció szabadfordításban annyit tesz, "Ki Kúrt Kit". Szerintünk teljesen…..