Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moraj

0 bejegyzést írt és 462 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Vegyesházasság 2013.12.30 10:27:18
Olasz eredet, szerb gyártás, megfejelve némi francia és német génnel. Elég furcsa lehet első olvasásra, ám első látásra mindent megértünk. G Astra fényszórók... ...és Renault hátsó lámpák egy Zastavában. A BMW lemezfelnikről nem is beszélve (bár az talán az egyik…..
Jajj,de csúnya! Ráncfelvarrás? 2013.12.30 14:37:00
Győrben és környékén lehet látni egy érdekes jószágot, amely nem hasonlít semmire sem, mégis valamire. Ez a BMW emblémát viselő valamiről nehéz eldönteni, hogy szép vagy épp ellenkezőleg, kedélyborzoló, mindenesetre határozottan érdekes átalakítás született egy E39-es…..
Mobiléről érkezett egy művészettörténeti szempontból is maradandó alkotás. Az alkotó egy Octavia kombi felületét hitte vászonnak, és festett rá egy olyan műalkotást, ami muszáj, hogy itt helyet foglaljon. Itt van mindenki, aki számít. Mivel nem vagyok Gyűrűk ura rajongó,…..
Mi is sírunk odabent egy picit. ..
Jófogáson bukkant fel ez az egyedi Trabi, melyet Ádám is és Pál is beküldött. Eladóvá vált helyhiány miatt szeretett Trabantom. Teljesen egyedileg épült 1999-ben azóta egy km-t nem ment (akkori megoldásokkal nem a mai hiperszuper technikával), 3éve végleg kivontuk…..
Moraj 2012.10.07 13:29:48
Jajj,de csúnya! Nap képe: Bömbi 2012.10.02 12:54:00
Mert mi is tudunk ám kókányolni. Nem kicsit. Gábornak köszönet érte. ..
Moraj 2012.10.02 19:47:55
@m.o.p.: Hát ez jóó! De lehet, hogy valami ilyen történet az alapja és nem vicc. :D
Hűde szép! A nagy átalakulás 2012.07.12 11:30:00
Mai történetünkben egy JDCS Punto HDSZ-pé való alakulását láthatjátok. A tulaj engedélyével készült eme cikk, ami a Fiat Punto-ja átalakulásáról szól. Barátunk szereti a változatosságot, ami majd a képekből is kiderül. Kezdjük hát az autó történetének legelején,…..
Jajj,de csúnya! Csináld otthon! 2012.05.02 16:10:00
Olyan kanadai mű következik, amelyről sugárzik, hogy nem egy műhelyben készült. Narancssárga, rücsis, fából van a szárnya, és meghökkentő kinézete van.Egy Chevrolet Cavalier. Nagyorrú, nagyszájú. Érdemes megfigyelni a csirkerácsot helyettesítő…..
Mikor van sokkal jobb annál. Csavart küszöb. No de ennyire?  Riegerék ehhez képest sehol sincsenek. Az orra elég japán. A fara meg utánfutós. Litvánia, te drága.  Jelenleg 1000 eurót szeretne érte kapni a tulaj. Egynyolc benga. ..
Istvántól kaptam a képeket, és mivel rengeteg van, inkább az indafotón keresztül osztom meg veletek, íme: ..
A Karácsony és annak hangulata minden ember életében fontos pillanat évről évre. Ilyenkor elnézőbbek vagyunk, mosolygunk, a jókedv és öröm belengi az egész világot. Minket is beleng ez az öröm, és azt szeretnénk, ha kicsit Ti is részesednétek belőle. Így hát egy kis…..
A hollandoknak különös érzékük van a jó és szép tuningokhoz. Ennek ellenére pár honfitársuk (hacsak nem valamelyik balkáni lakos vándorolt oda) képes szinte bohócszekeret varázsolni autójából. Íme:Ajjaj, nagy a baj.Ez már kóros.Gyalogosvédelem 10 csillag.Edit: valóban,…..
Jajj,de csúnya! Metamorfózis 2011.12.02 18:17:00
A Peugeot 309-es tulaja elég érdekes módon oldotta meg a tuningolást. Egyszer ilyen, egyszer olyan, aztán meg már jajj. Íme: Kezdetek kezdete: vesésen szép az élet. (a mellette lévő építmény sem lehet kutya) Jöhet a fekete leves.  Hátul sem éppen a széria.  Az…..
Malajzia egy érdekes ország. Na, nem csak az ott található nők miatt, hanem maga az egész kultúra. Egy ázsiai szigetország, ahol a keleti kultúra mára találkozott a nyugatival. Ezt örökíti meg az alábbi BMW is. 2010: Már innen feltűnik az eklektikus kinézet.    …..
Jajj,de csúnya! Szuper Maruti 2011.11.17 19:24:00
Nem is tudom már, honnan érkezett egy link, de a lényeg, hogy sikerült megmenteni az utókornak egy jó kis videót, íme:..
Moraj 2011.11.18 08:47:54
@misinator: Hopp, egy Argo-s mondat! Ez kellett ide! :D
Amúgy tiszta vicc ez az autó. De tényleg. Szavakat nem találok rá.
...de szerencsére menthető.Ha nem lennének rajta ezek a lökhárítók és küszöbök, valamint a motorháztető, illetve rendesen le lenne ültetve, még tetszene is. Így azonban sajnos nem.Lehet, hogy csak a jellegtelen szín miatt, vagy csak azért, mert túl sok rondaságot láttam már, de…..
Moraj 2011.11.17 09:10:38
@PGT537: Ugyanez a véleményem. :D
Bár a felnik színe sem tetszik, feketében már ütősebb lenne.
Szintén fészbuk-oldalunkra érkezett az alábbi hirdetés, amelyet már csak a gúgelben leltem meg, mert -ki tudja, miért- elég hamar eltűnt hahuról. Ellenben az internet hatalmas, így sikerült meglelni eme magyar csodát, amelyet most elétek tárunk:A nagy DESING matrica hirdeti, hogy nem…..
Jajj,de csúnya! Spoylerek 2011.11.17 07:04:00
A fészbuk oldalunk nagyon jól működik,ahogyan az alábbi példa is mutatja, számtalan szebbnél szebb járgány lát napvilágot, közülük származik ez a Vento is. A képek magukért beszélnek ötös Golf lökös Kristály lámpa elöl hátul Spoyler. Ledes belsőtér fénycsövek minitor…..
..az legalább hamvaiból feltámad. Ám ez a Firebird már nem fog.Kapta a modifikációt.Hátulról sem sikerült 100%-osan tökélyre.Valóban, jól láthatóan, egy mélynyomó a kormány...
Nem olyan rég pillantottam meg ezt az autót a MOL Stílus és Lendület c. ingyenes magazin októberi számában, és nem kapott el a vágy, hogy birtokolnom kéne ezt a retro stílusú terepjárót. Annál inkább éreztem, idevaló a SUV.Ugyan a képek a koncepció autóról készültek, de a…..
Moraj 2011.11.03 09:16:21
@Pityubácsi: Teljesen jogos a hozzászólás!
Ez nekem is tetszik. Elviselnék egy ilyet, az tuti. Mondjuk ezüst metál vagy fekete színben még komolyabb lenne.
@klarky: A Honda is jöhet! Az viszont úgy, ahogy van. :D
Venezuela érdekes egy ország. Egy a dél-amerikai országok közül, szomszédjában Kolumbia, a Karib-tenger, dimbek-dombok, és a szegénység jellemzi.A "csináld magad" tuning tipikus országa. Ahogy az alábbi Dacia 1310 Renault 12-es is mutatja:Már innen látszik, hogy baj van.A…..